Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
suricata píše:
je třeba napsat Ježíškovi, bez igráčků to nejde![]()
dík, ještě mi poraď, kde se dají ty kytky koupit, taky v tom OBI? Já už se tak těším, až jim to nazdobím…
jo a vylezli další mrňousci, takže jsem na osmi, snad je to konečné!
Tyy jo, co s nima budes delat? ![]()
No prvni jsem kupovala v kvetinarstvi skoro za 200. Pak v OBI za 99…a pak v Albertu za 49.
asi koupím konzervu achatinaschnecken a dám ji jako výstrahu místo těch kytek ![]()
Já mám taky retku měří 7 cm a jmenuje se Cézar mám ho moc ráda a kdysi se mu něco stalo tak bych moc plakala.
![]()
Ahoj holky! Prosim, nenabizite nektera achatinu reticulatu? Dekuju! ![]()
Zdravim
taky jsme si jednoho šnečka pořídili
akorát se nám trochu rozmnožil ![]()
Prosim nevíte někdo co to je za druh mého šneka? Fotka výše
Díky
Ahoj, scháním šneky Achatina reticulata nebo Achatina Achatina, nemáte někdo v okolí jižních čech? Děkuji
Obnovuji diskuzi..nechcete někdo šneky achatina achatin? Máme mladé staré asi 2 měsíce.
Zdravim, mohla bych se zeptat, jsou to jiný než mám já, nebo ne. Kdyby byli jiní tak bych si vzala jednoho. ![]()
Tak jsme zrovna dneska tohohle šnčka dostali, ale vůbecnevím jak jse o něj starat a v čem ho chovat ![]()
Já ho mám v plastovem boxu z ikey. udělané díry. jako podestýlka je LIGNOCEL kokosová drt, musí mít sepijovou kost, a vlhko.
jako krmení dostává většinou okurku a chutnal mu taky meloun, listovej salát ![]()
@xsonah a nemáš prosím foto toho boxu? Nějak si to s těma dírama neumím představit
a jak často se ta kokosová drť mnění? A když je mám úplně maličkatý, tak zatím stačí nějaká menší krabička?
Ze začátku jsem ho měla v takovom tom kulatem boxu, jak se prodávaj třeba cibulový kroužky v lídlu ![]()
no já měnim jak je potřeba