Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hanahcotton píše:asha píše:Já sýry a tvaroh taky nedávám - přijde mi to pro ně nepřirozený…Hanahcotton píše:Jj znam, ja jsem teda registrovana na tom druhym webu. A teda dost se mi prici davat jim tvaroh a syry… Snazim se, aby byly jako v pralese, uz tak je blby, ze jim davam tuzemskou zeleninuasha píše:Mrkni sem…
No ja jim zas nechci davat neco, co je vylozene mimo. Ale chci zkusit aspon suchy krmemi pro suchozemsky zelvy.
http://www.achatina.cz/view.php?…
Prave no…
Hanahcotton píše:
Hele jak náš Oskar řeže zatáčku![]()
Ty blaho! Presne to jsem chtela prevcirem vyfotit, bohuzel ac se to zda neuveritelny, snek byl rychlejsi nez ja
Kolik meri? Ty nase maji ulitu 11cm.
asha píše:Hanahcotton píše:Ty blaho! Presne to jsem chtela prevcirem vyfotit, bohuzel ac se to zda neuveritelny, snek byl rychlejsi nez ja
Oskar má ulitu 21cm, ale už delší dobu neroste, tak myslím, že takto už zůstane ![]()
Hanahcotton píše:asha píše:Oskar má ulitu 21cm, ale už delší dobu neroste, tak myslím, že takto už zůstaneHanahcotton píše:Ty blaho! Presne to jsem chtela prevcirem vyfotit, bohuzel ac se to zda neuveritelny, snek byl rychlejsi nez ja
A jak je stary? Ja doufam, ze tak moc nevyrostou, zas tak velky to terarko neni. A navic uz v byte neni jediny misto, kam by se dalo dat vetsi. Jedine soupnout immka do plastovyho boxu a je rozdelit. Mame terarko prepuleny.
No ted tu budem mit burzu, tak se podivam…
A mate nekdo topeni?
asha píše:Hanahcotton píše:asha píše:Oskar má ulitu 21cm, ale už delší dobu neroste, tak myslím, že takto už zůstaneHanahcotton píše:Ty blaho! Presne to jsem chtela prevcirem vyfotit, bohuzel ac se to zda neuveritelny, snek byl rychlejsi nez ja
A jak je stary? Ja doufam, ze tak moc nevyrostou, zas tak velky to terarko neni. A navic uz v byte neni jediny misto, kam by se dalo dat vetsi. Jedine soupnout immka do plastovyho boxu a je rozdelit. Mame terarko prepuleny.
A mate nekdo topeni?No ted tu budem mit burzu, tak se podivam…
Oskar má 2 roky a na terárku mám přidělaný světlo, od kterého jde vlastně i teplo. V zimě se víc zahrabává, ale přes léto skoro vůbec. A ani se mi přes zimu nezavíčkoval
Já už se chystám na burzu 2 roky a ještě jsem se tam nedostala ![]()
Hanahcotton píše:asha píše:Oskar má 2 roky a na terárku mám přidělaný světlo, od kterého jde vlastně i teplo. V zimě se víc zahrabává, ale přes léto skoro vůbec. A ani se mi přes zimu nezavíčkovalHanahcotton píše:asha píše:Oskar má ulitu 21cm, ale už delší dobu neroste, tak myslím, že takto už zůstaneHanahcotton píše:Ty blaho! Presne to jsem chtela prevcirem vyfotit, bohuzel ac se to zda neuveritelny, snek byl rychlejsi nez ja
A mate nekdo topeni?No ted tu budem mit burzu, tak se podivam…
Já už se chystám na burzu 2 roky a ještě jsem se tam nedostala
Ja s tim topenim prave nevim…je fakt, ze tu mame celorocne kolem 25. Retka se nezahrabavaji uz vubec, immky jo. S tema jsem si vubec nabehla, furt se desne boji, nezerou, ulity maji popraskany (asi je fakt uziraji, nebo nevim, co to)..a pritom byly tak krasny ![]()
Musím jít něco dělat…nějak rychle mi u PC ten čas utekl…zatím ahoj ![]()
No pampelišky a běžnou trávu vůbec.Jen okurky a ledový salát občas si dá rajče ,jinak ničeho jiného se nedotkne,mlsoun !!!A to ti ve dvou měsících měří 11 cm
.No to my ani náhodou my stěží tři cm a to i s nataženou nohou.Jinak sepiovku jsem zjistila ,že mi ji v celku taky nechce.Musím ji rozmělnit na prášek.
jééé, ty jsou krásný, úplně se ve mně znovubjevila láska ke šnekum z dětství ![]()
Hanahcotton, díky za odkaz, jdu naštudovat, co je třeba do začátku a asi tím pádem budeme mít vyřešeno jedno prázdné místo v obýváku ![]()
nagari píše:
No pampelišky a běžnou trávu vůbec.Jen okurky a ledový salát občas si dá rajče ,jinak ničeho jiného se nedotkne,mlsoun !!!A to ti ve dvou měsících měří 11 cm.No to my ani náhodou my stěží tři cm a to i s nataženou nohou.Jinak sepiovku jsem zjistila ,že mi ji v celku taky nechce.Musím ji rozmělnit na prášek.
Nee, ted maji mesicu 5 ![]()
juu, holky nebudete mit nektera mlady? Vymenim za mlady mnohonozky Ephibolus pulchripes ![]()
Haninac píše:
juu, holky nebudete mit nektera mlady? Vymenim za mlady mnohonozky Ephibolus pulchripes
Smarja!!! Hlavne to nesmi videt Mates. Tohle fakt neeee
mlady urcite budou, ale kdy, to se nevi. Mates touzi po miminkach, tak jsem mu slibila nechat dve vajicka…ale nez trosku odrostou, pak musi z domu.
Holky chovatelky, můžu se zeptat? Jaké rostliny dáváte svým miláčkům do terárka? Mám dvě achatiny a chystám se jim zvelebovat bydlení, ale nevím, jaké rostliny dát. Všude čtu břečťan, ale to se mi moc nezdá, je jedovatej… díky za tipy ![]()
Holky, víte, že ty šnečci jsou docela roztomilý??!
Já na ně nějak tak furt myslím od té doby co jsem je tu zahlédla a jsou to taková v poho zvířátka, nezaberou moc místa, moc toho nechtějí (př.vyčesávat, venčit, …) a navíc při pohledu na ně se vracím do dětství, kdy jsme chovali obyč. šneky na zahradě a dělali i závody ![]()
Tohle by nám mohl tatínek i dovolit, když mu nevadí ani rybičky
Hlavně vymyslet dobré místo, aby na ně malá nemohla ![]()
noren píše:
Holky chovatelky, můžu se zeptat? Jaké rostliny dáváte svým miláčkům do terárka? Mám dvě achatiny a chystám se jim zvelebovat bydlení, ale nevím, jaké rostliny dát. Všude čtu břečťan, ale to se mi moc nezdá, je jedovatej… díky za tipy
Mam tam lopatkovec. Oziraji ho. Dobry je i scindapsus. Brectan jde taky, oni ho neoziraji, nejsou uplne blbi
Ale mne tam chcipnul. Stacil sneci bobek na stonku a slo to do haje.