Šnek Achatina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
14.9.11 13:53
Hanahcotton píše:
asha píše:
Hanahcotton píše:
asha píše:
No ja jim zas nechci davat neco, co je vylozene mimo. Ale chci zkusit aspon suchy krmemi pro suchozemsky zelvy.
Mrkni sem…
http://www.achatina.cz/view.php?…
Jj znam, ja jsem teda registrovana na tom druhym webu. A teda dost se mi prici davat jim tvaroh a syry… Snazim se, aby byly jako v pralese, uz tak je blby, ze jim davam tuzemskou zeleninu :lol:
Já sýry a tvaroh taky nedávám - přijde mi to pro ně nepřirozený… :think:

Prave no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.9.11 13:54
Hanahcotton píše:
Hele jak náš Oskar řeže zatáčku :lol: :lol:

Ty blaho! Presne to jsem chtela prevcirem vyfotit, bohuzel ac se to zda neuveritelny, snek byl rychlejsi nez ja :mrgreen: Kolik meri? Ty nase maji ulitu 11cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanahcotton
14.9.11 13:56
asha píše:
Hanahcotton píše:
Ty blaho! Presne to jsem chtela prevcirem vyfotit, bohuzel ac se to zda neuveritelny, snek byl rychlejsi nez ja :mrgreen: Kolik meri? Ty nase maji ulitu 11cm.

Oskar má ulitu 21cm, ale už delší dobu neroste, tak myslím, že takto už zůstane :wink:

• Citovat
  • Upravit
29730
14.9.11 13:58
Hanahcotton píše:
asha píše:
Hanahcotton píše:
Ty blaho! Presne to jsem chtela prevcirem vyfotit, bohuzel ac se to zda neuveritelny, snek byl rychlejsi nez ja :mrgreen: Kolik meri? Ty nase maji ulitu 11cm.
Oskar má ulitu 21cm, ale už delší dobu neroste, tak myslím, že takto už zůstane :wink:

A jak je stary? Ja doufam, ze tak moc nevyrostou, zas tak velky to terarko neni. A navic uz v byte neni jediny misto, kam by se dalo dat vetsi. Jedine soupnout immka do plastovyho boxu a je rozdelit. Mame terarko prepuleny. :think: No ted tu budem mit burzu, tak se podivam…

A mate nekdo topeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanahcotton
14.9.11 14:01
asha píše:
Hanahcotton píše:
asha píše:
Hanahcotton píše:
Oskar má ulitu 21cm, ale už delší dobu neroste, tak myslím, že takto už zůstane :wink:

A jak je stary? Ja doufam, ze tak moc nevyrostou, zas tak velky to terarko neni. A navic uz v byte neni jediny misto, kam by se dalo dat vetsi. Jedine soupnout immka do plastovyho boxu a je rozdelit. Mame terarko prepuleny. :think: No ted tu budem mit burzu, tak se podivam…

A mate nekdo topeni?

Oskar má 2 roky a na terárku mám přidělaný světlo, od kterého jde vlastně i teplo. V zimě se víc zahrabává, ale přes léto skoro vůbec. A ani se mi přes zimu nezavíčkoval :think: Já už se chystám na burzu 2 roky a ještě jsem se tam nedostala :lol:

• Citovat
  • Upravit
29730
14.9.11 14:05
Hanahcotton píše:
asha píše:
Hanahcotton píše:
asha píše:
Hanahcotton píše:

A mate nekdo topeni?
Oskar má 2 roky a na terárku mám přidělaný světlo, od kterého jde vlastně i teplo. V zimě se víc zahrabává, ale přes léto skoro vůbec. A ani se mi přes zimu nezavíčkoval :think: Já už se chystám na burzu 2 roky a ještě jsem se tam nedostala :lol:

Ja s tim topenim prave nevim…je fakt, ze tu mame celorocne kolem 25. Retka se nezahrabavaji uz vubec, immky jo. S tema jsem si vubec nabehla, furt se desne boji, nezerou, ulity maji popraskany (asi je fakt uziraji, nebo nevim, co to)..a pritom byly tak krasny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanahcotton
14.9.11 14:09

Asha

Musím jít něco dělat…nějak rychle mi u PC ten čas utekl…zatím ahoj :kytka:

• Citovat
  • Upravit
143
14.9.11 14:14

No pampelišky a běžnou trávu vůbec.Jen okurky a ledový salát občas si dá rajče ,jinak ničeho jiného se nedotkne,mlsoun !!!A to ti ve dvou měsících měří 11 cm 8-o .No to my ani náhodou my stěží tři cm a to i s nataženou nohou.Jinak sepiovku jsem zjistila ,že mi ji v celku taky nechce.Musím ji rozmělnit na prášek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
14.9.11 14:15

jééé, ty jsou krásný, úplně se ve mně znovubjevila láska ke šnekum z dětství :lol:
Hanahcotton, díky za odkaz, jdu naštudovat, co je třeba do začátku a asi tím pádem budeme mít vyřešeno jedno prázdné místo v obýváku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.9.11 14:17
nagari píše:
No pampelišky a běžnou trávu vůbec.Jen okurky a ledový salát občas si dá rajče ,jinak ničeho jiného se nedotkne,mlsoun !!!A to ti ve dvou měsících měří 11 cm 8-o .No to my ani náhodou my stěží tři cm a to i s nataženou nohou.Jinak sepiovku jsem zjistila ,že mi ji v celku taky nechce.Musím ji rozmělnit na prášek.

Nee, ted maji mesicu 5 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
14.9.11 15:57

juu, holky nebudete mit nektera mlady? Vymenim za mlady mnohonozky Ephibolus pulchripes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.9.11 18:49
Haninac píše:
juu, holky nebudete mit nektera mlady? Vymenim za mlady mnohonozky Ephibolus pulchripes :mrgreen:

Smarja!!! Hlavne to nesmi videt Mates. Tohle fakt neeee :mrgreen: mlady urcite budou, ale kdy, to se nevi. Mates touzi po miminkach, tak jsem mu slibila nechat dve vajicka…ale nez trosku odrostou, pak musi z domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
noren
20.9.11 22:48

Holky chovatelky, můžu se zeptat? Jaké rostliny dáváte svým miláčkům do terárka? Mám dvě achatiny a chystám se jim zvelebovat bydlení, ale nevím, jaké rostliny dát. Všude čtu břečťan, ale to se mi moc nezdá, je jedovatej… díky za tipy :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1505
21.9.11 13:57

Holky, víte, že ty šnečci jsou docela roztomilý??! :-D Já na ně nějak tak furt myslím od té doby co jsem je tu zahlédla a jsou to taková v poho zvířátka, nezaberou moc místa, moc toho nechtějí (př.vyčesávat, venčit, …) a navíc při pohledu na ně se vracím do dětství, kdy jsme chovali obyč. šneky na zahradě a dělali i závody :mrgreen:
Tohle by nám mohl tatínek i dovolit, když mu nevadí ani rybičky :palec: Hlavně vymyslet dobré místo, aby na ně malá nemohla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.9.11 23:05
noren píše:
Holky chovatelky, můžu se zeptat? Jaké rostliny dáváte svým miláčkům do terárka? Mám dvě achatiny a chystám se jim zvelebovat bydlení, ale nevím, jaké rostliny dát. Všude čtu břečťan, ale to se mi moc nezdá, je jedovatej… díky za tipy :kytka:

Mam tam lopatkovec. Oziraji ho. Dobry je i scindapsus. Brectan jde taky, oni ho neoziraji, nejsou uplne blbi :D Ale mne tam chcipnul. Stacil sneci bobek na stonku a slo to do haje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný