Adopce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13837
26.9.13 20:01
@scudo píše:
Chtěla bych se zeptat jestli lze legálně získat dítě z ciziny?

ano, lze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
scudo
26.9.13 20:12

A nevíte kam se kvůli tomu má jít? Nikdy jsem se o adopci nějak nezajímala tak nevím, nebo alespon stránky kde by se dalo zjistit více.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
13837
26.9.13 20:16
@scudo píše:
A nevíte kam se kvůli tomu má jít? Nikdy jsem se o adopci nějak nezajímala tak nevím, nebo alespon stránky kde by se dalo zjistit více.
Děkuji

http://www.adopce.com/…a-zahranici/ kontakt dole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
17.3.16 06:14

Miminko

Ahoj všechny moc zdravím.
Prosím o radu i zkušenost. již mám doma v adopci 4leteho klucinu a teď nám byl nabídnut 5ti měsíční kluk. již proběhla i první návštěva ale pořád mám v sobě strach že nepřijde ta láska k němu, pořad mě to buď nic neříká a nebo s to nedokážu představit. Sice doma připravuji vše na příchod miminka ale je to jenže „musim připravit“. u prvního bylo vše rychle, dostali jsme ho během týdne ale tady budem čekat a čekat…
Máte někdo zkušenost přišla ta láska? Dokáže ji člověk v sobě najít? Mám že všeho hrozny strach. moc děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
25.3.16 19:09

@ji.paja ahoj, píšeš, že už máš 4letého klučinu doma. I když to předtím bylo rychle, tak vztah a láska k němu asi vznikla a rostla postupně? Nebude to stejně? Spousta holek tady píše, že i láska k vlastnímu miminku u nich nepřišla hned v těhotenství ani po po porodu, ale až časem.
Osobně jsme teprve na začátku cesty, čekáme a čekáme, takže z vlastní zkušenosti zatím neporadím. Jen snad - nenech se do něčeho vmanévrovat a vtlačit třeba úředníky. Na to je to hodně zásadní rozhodnutí.
Kdyby sis chtěla popovídat, klidně napiš soukr. zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.22 11:39

Pěkný den!
Chtěla bych se zeptat, zda je tu někdo, kdo měl vlastní děti a žádal o adopci? Ideálně dítěte kolem věku šesti let?

• Citovat
  • Upravit
1065
4.7.22 11:53

Šestileté dítě asi nebude problém získat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
4.7.22 17:39
@scudo píše:
Děkuji

Proč nechceš v ČR? V zahraničí to bude ještě těžší. Když už zahraničí, tak náhradní matku než adopci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
4.7.22 17:40
@Anonymní píše:
Pěkný den!
Chtěla bych se zeptat, zda je tu někdo, kdo měl vlastní děti a žádal o adopci? Ideálně dítěte kolem věku šesti let?

Kolem 6 let věku může být celkem problém - tyto děti mají velká traumata a dávají je spíš do pěstounské péče. Jestli chceš, napiš mi soukromou zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová