Adventní kalendář
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Chci letos zkusit vyrobit adventní kalendář, asi jen ten z papírových ruliček. Nemáte někdo fotku tohoto typu? Viděla jsem asi dva „typy“ zpracování, tak jen tak pro inspiraci… Co mě ale zaujalo, je počet dnů. Automaticky počítám s 24 dny, tedy 1.-24. prosince. Teď jsem někde zahlédla, že někdo dělá opravdu na celou dobu adventu, tedy začíná už v listopadu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samy - https://www.google.com/search?…
Některé jsou vážně krásné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.pinterest.com/search/pins/?…
Mrkni sem, je tady toho hafo. Já letos dělám z papírových sáčků, které zavěsím na provázky na ramínko, ale ještě nemám hotovo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám vyrobila adventní kalendář maminka, když jsme byli s bráchou malí. Na obdelníkové plátno o rozměru asi 60×80cm našila ze zelené látky vystřižený tvar stromku, dolů ke kmeni našila bílou kožešinku jako sníh, na špičku našila zlaté zvonečky a po celé stromečku našila 24 stužek. Pak ušila z červené látky 24 pytlíčků, na které napsala čísla od 1 do 24. Do každého pytlíčku pak dávala po dvou takové ty menší sladkosti - čokoládové figurky, lízátka, čokoládové mince, gumové kokina atd. Tak aby na každý den byla jiná sladkost. Říká, že sehnat 24 druhů sladkostí bylo vždy to nejsložitější ![]()
Kalendář vždycky nachystala a pověsila na zeď večer před 1. prosincem. A my s bráchou vždycky ráno přišli celí natěšení. ![]()
Nádherné, myslím, že mnohem lepší než klasické klednáře s těma čokoládkama, co mají v obchodech.
Máme ho schovaný, zanedlouho bude zase potřeba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stačí mít krabici od bonboniery spodní část si nechat a z vrchní časti nastrihat předešlý do nich pak dat bonbóny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednoduchý kalendář komplet ke stažení a vytištění je na mysakbeda.cz/post/adventni-kalendar-pro-deti-i-tatinky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To my kalendář jak vyrábíme kam dáváme různé drobnosti tak dětem vždy koupím čokoládový. Letos jim chci každému koupit kalendář, co má čokoládovna Janek, tak jsem zvědavá jakou tu čokošku budou mít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit