Adventní kalendář

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5010
13.11.14 07:52

Chci letos zkusit vyrobit adventní kalendář, asi jen ten z papírových ruliček. Nemáte někdo fotku tohoto typu? Viděla jsem asi dva „typy“ zpracování, tak jen tak pro inspiraci… Co mě ale zaujalo, je počet dnů. Automaticky počítám s 24 dny, tedy 1.-24. prosince. Teď jsem někde zahlédla, že někdo dělá opravdu na celou dobu adventu, tedy začíná už v listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16972
13.11.14 07:55

@Samy - https://www.google.com/search?…

Některé jsou vážně krásné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
13.11.14 07:58

@Samy Já jsem dělala tento

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
13.11.14 08:51

http://www.pinterest.com/search/pins/?…

Mrkni sem, je tady toho hafo. Já letos dělám z papírových sáčků, které zavěsím na provázky na ramínko, ale ještě nemám hotovo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
13.11.14 10:18

Nám vyrobila adventní kalendář maminka, když jsme byli s bráchou malí. Na obdelníkové plátno o rozměru asi 60×80cm našila ze zelené látky vystřižený tvar stromku, dolů ke kmeni našila bílou kožešinku jako sníh, na špičku našila zlaté zvonečky a po celé stromečku našila 24 stužek. Pak ušila z červené látky 24 pytlíčků, na které napsala čísla od 1 do 24. Do každého pytlíčku pak dávala po dvou takové ty menší sladkosti - čokoládové figurky, lízátka, čokoládové mince, gumové kokina atd. Tak aby na každý den byla jiná sladkost. Říká, že sehnat 24 druhů sladkostí bylo vždy to nejsložitější :-D
Kalendář vždycky nachystala a pověsila na zeď večer před 1. prosincem. A my s bráchou vždycky ráno přišli celí natěšení. :-)

Nádherné, myslím, že mnohem lepší než klasické klednáře s těma čokoládkama, co mají v obchodech.

Máme ho schovaný, zanedlouho bude zase potřeba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
13.11.14 15:13

Stačí mít krabici od bonboniery spodní část si nechat a z vrchní časti nastrihat předešlý do nich pak dat bonbóny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
13.11.14 20:51

Díky za reakce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.17 10:19

Jednoduchý kalendář komplet ke stažení a vytištění je na mysakbeda.cz/post/adventni-kalendar-pro-deti-i-tatinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.21 19:22

To my kalendář jak vyrábíme kam dáváme různé drobnosti tak dětem vždy koupím čokoládový. Letos jim chci každému koupit kalendář, co má čokoládovna Janek, tak jsem zvědavá jakou tu čokošku budou mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat