Africké fialky - výměna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
anajka1313
2.6.14 19:29

Čekám až vykvetou další, mají už mini poupátka, tak se těším :-) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1346
2.6.14 19:30

Opravdu krásné, já si nemůžu pomoct, mě se líbí opravdu všechny a všechny bych je chtěla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anajka1313
2.6.14 19:32

To já taky, jen nevím kam to pak dám :-) Uvažuji o polici se zářivkama, protože okna mi to už nepoberou, navíc fialky nemají rádi průvan, potřebuju větrat a tak to furt přenáším sem tam… :)

• Citovat
  • Upravit
1346
2.6.14 19:44

@anajka1313 No nám už se stěhují sousedi a společná sušárna s okny na západ bude připsána k našemu bytu, takže já mám vystaráno :) ale také jsem přemýšela o regálu, než se naskytla tato možnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
2.6.14 20:33

@anajka1313 Tak to je pěkná pěstírna a kvetoucí kousky jsou nádherné.
Dáváš lístky rovnou do substrátu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
3.6.14 20:04

Nemáte někdo zkušenosti s lístky od paní Braunové? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
4.6.14 08:17
@Saneska píše:
Nemáte někdo zkušenosti s lístky od paní Braunové? :think:

hod jsme prosím odkaz na její stránky ale myslím že to bude pani co mám od ni lístky ja- dle jmena :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
4.6.14 16:09
@Saneska píše:
Nemáte někdo zkušenosti s lístky od paní Braunové? :think:

Já ne, ale zaujala mě její nabídka čítající 300 roslin, 5Kč za lístek. Projela jsem paní googlem a zdá se, že má malinko guláš v názvech. Alespoň ty, co tomu holdují zjevně dlouho, to píší. Ale fotogalerii má krásnou, já tam chyby nepoznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
4.6.14 17:35

@Fialik Já bych ráda nějaké objednala, ale trošku se bojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
4.6.14 17:52

@Saneska Taky mě svrběly prsty :mrgreen: jestli jsem dobře pochopila ty komentáře, tak z lístků vyrostou rostlinky podle fotek v její galerii. Údajně nemá ale všechna jména správně podle katalogu a někdy má úplně jiný název. Každopádně fotky má krásné, o tom žádná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
4.6.14 20:29

@Fialik Tak zase cena 200,– za 40 lístečků a 100,– za dopravu není tolik a když mi fialky vykvetou takové, jako jsem si vybrala, budu spokojená :-) správný název je pro mě skoro zbytečný luxus :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
4.6.14 21:14

@Saneska To jsem právě myslela. Pokud to pošle podle fotek, tak „normální“ člověk ani neví, jestli to je nebo není ten druh a cenově to je fakt dobré.
Jen si tak říkám, v čem bych kořenila 40 lístků :think: už teď nemáme frťany a malé skleničky a dokonce jsem musele vykuchat i vonné svíčky, co byly ve skle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
4.6.14 21:17

@Fialik Já jsem si koupila ve slevě 100 ks malých frťánků asi za dvacet korun :-) ale okna ve slevě neměli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
4.6.14 21:18

@Fialik A paní odesílá od deseti kusů, to už se mi zase zdá, že se nevyplatí poštovné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
4.6.14 21:22
@Saneska píše:
@Fialik Já jsem si koupila ve slevě 100 ks malých frťánků asi za dvacet korun :-) ale okna ve slevě neměli :lol:
:lol: :lol: :lol: to je dobrý. Ale budete mít tu sušárnu, že jo? To bude zase na chvilku dost místa.
Prý jsou dobré ty jednorázové frťany z papírnictví, ale ty jsou bílé a nemohla bych šmírovat kořeny.
S tím poštovným je to blbé, člověk kolikrát potřebuje věc za 20Kč a zaplatí 60 za poštu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí