Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Opravdu krásné, já si nemůžu pomoct, mě se líbí opravdu všechny a všechny bych je chtěla ![]()
To já taky, jen nevím kam to pak dám
Uvažuji o polici se zářivkama, protože okna mi to už nepoberou, navíc fialky nemají rádi průvan, potřebuju větrat a tak to furt přenáším sem tam… ![]()
@anajka1313 No nám už se stěhují sousedi a společná sušárna s okny na západ bude připsána k našemu bytu, takže já mám vystaráno
ale také jsem přemýšela o regálu, než se naskytla tato možnost…
@anajka1313 Tak to je pěkná pěstírna a kvetoucí kousky jsou nádherné.
Dáváš lístky rovnou do substrátu?
@Saneska píše:
Nemáte někdo zkušenosti s lístky od paní Braunové?
hod jsme prosím odkaz na její stránky ale myslím že to bude pani co mám od ni lístky ja- dle jmena ![]()
@Saneska píše:
Nemáte někdo zkušenosti s lístky od paní Braunové?
Já ne, ale zaujala mě její nabídka čítající 300 roslin, 5Kč za lístek. Projela jsem paní googlem a zdá se, že má malinko guláš v názvech. Alespoň ty, co tomu holdují zjevně dlouho, to píší. Ale fotogalerii má krásnou, já tam chyby nepoznám.
@Saneska Taky mě svrběly prsty
jestli jsem dobře pochopila ty komentáře, tak z lístků vyrostou rostlinky podle fotek v její galerii. Údajně nemá ale všechna jména správně podle katalogu a někdy má úplně jiný název. Každopádně fotky má krásné, o tom žádná ![]()
@Fialik Tak zase cena 200,– za 40 lístečků a 100,– za dopravu není tolik a když mi fialky vykvetou takové, jako jsem si vybrala, budu spokojená
správný název je pro mě skoro zbytečný luxus ![]()
@Saneska To jsem právě myslela. Pokud to pošle podle fotek, tak „normální“ člověk ani neví, jestli to je nebo není ten druh a cenově to je fakt dobré.
Jen si tak říkám, v čem bych kořenila 40 lístků
už teď nemáme frťany a malé skleničky a dokonce jsem musele vykuchat i vonné svíčky, co byly ve skle ![]()
@Fialik Já jsem si koupila ve slevě 100 ks malých frťánků asi za dvacet korun
ale okna ve slevě neměli ![]()
@Fialik A paní odesílá od deseti kusů, to už se mi zase zdá, že se nevyplatí poštovné…
@Saneska píše:
@Fialik Já jsem si koupila ve slevě 100 ks malých frťánků asi za dvacet korunale okna ve slevě neměli
Čekám až vykvetou další, mají už mini poupátka, tak se těším