Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Saneska To by asi nefungovalo, zas to není strýček Pompo v sukni, vyrostou jí jen „nekonzumní“ věci, škoda.
@Fialik To je, ale já bych zase pak furt otravovala, ještě bych chtěla dům a motorku tak takhle bude mít aspoň ode mě klid ![]()
@Saneska tak kromě jednoho lístku od tebe už mají přes noc kořínky všechny:-DDD ![]()
@LadySi píše:
@Saneska tak kromě jednoho lístku od tebe už mají přes noc kořínky všechny:-DDD
to ti snad ani nevěřim… ba ne, ze mě mluví závist. Takže za týden máš kořínky, do 14 dnů listy a včervenci už ti pokvetou, ne? Když se nějaké mé rostlince nebude dařit, tak ji za tebou pošlu do lázní ![]()
Jinak díky tobě magořím na druhou, jestli jsem do těď na fialky koukala, vždy když jsem šla kolem okna (asi 3-4× za den), tak teď už si hledám záminky, proč musím do patra, abych se podívala, jestli se za tu hodinu něco nezměnilo ![]()
@Fialik Bych ti to aj vyfotila, ale něco tak titěrného a průhledného nemám šanci zaznamenat, takže mi musíš věřit:-D, s květy to vidím na vánoce:-D
@anajka1313 Mohla bych poprosit o odkaz? Také jsem narazila na dvě skupiny, ale ani na jedné to nějak extra nežilo
Odkaz na stránku na fc https://www.facebook.com/…12298816429/
a myslím že časem tam budou mít holky hodně lístů na výměnu, protože jsme se všechny zbláznily a pořizovaly lístky o 106… ![]()
Už mám taky kořínky na min 2 lístcích, ale zakázala jsem si je šmírovat, takže jsem si nařídila jen jednou za den zkontrolovat, jestli mají dost vody
snad to vydržím.
@Saneska jak se daří fragmentům? U mně se zatím oba pokusy tváří nadějně, zatím nic neschne ani nehnije.
A pár fialek, zatím se vzpamatovávají z přesazení a začínají obrůstat ![]()