Afty a školka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10351
7.7.16 19:15

Afty neresim, nevadilo by mi cizi dite, ani bych svoje nenechavala doma. Nikdy jsme nemeli spatnou zkusenost, jakoz aftu plnou pusu, tak proto, kdyby mi na to deti trpely, budu se o to vic zajimat a dite necham doma. Asi.To je stejny, jako s rymama. Nekdo ma dite, kt. kazda ryma sedne na prudusky a hraje vsema barvama. Dite souseda zas dvakrat smrkne a konec rymy. Pochopitelne ten prvni se bude pri slove ryma krizovat a druhemu to bude sumak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
7.7.16 20:33

A jak jste přišly na to, že jsou afty nakažlivé? Vždyť je to nesmysl!!! Oparem se nakazit můžete, protože je virový, aftami nikoli… Je to autoimunitní onemocnění, které tudíž není přenosné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
11.7.16 10:29

Takže na afty trpím a hledala jsem, co se dalo a není ani doloženo, že jsou přenosné. S manželem jsme otestovali, že nakažlivé nejsou ;) Pokud má dítě jeden aft, tak bych to vůbec neřešila. Kdo na ně trpí, tak stačí, aby se kousnul do dásně a má hned aft. Pokud má plnou pusu aftů, tak už to bývá většinou projev dalšího onemocnění a mělo by být doma. A ostatně už pro to dítě, protože to hodně bolí a hrozí dehydratace. Tudíž je třeba dítě ohlídat, aby pilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin