Afty v puse a vysoké horečky

17
16.7.14 23:56

Afty v puse a vysoke horečky

Dobry den mám dvojčatka holky dva roky čyři měsice majì tet už pátý den horečky 38,jedna z nich navíc afty v puse nevìm jestli to je vyroza nebo co. U pani doktorky moč i krev v pořatku. Tak jen sražime horečku a mažem afty. Nevim jak dlouho to bude trvat, nemate někdo podobnou zkušenost, už z toho šilim. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
491
17.7.14 00:42

Moje holka mela horecky + afty, nejdriv ze to je herpangina a pak ji to prelezlo na dasne a jazyk, mela zanicenou celou pusu a otekly dasne, takze doktorka to diagnostikovala jako gingivostomatitidu. Snad to pisu dobre. Jestli se to u vas bude vyvijet stejne, lecba 10 - 14 dni. Ale nechci strasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
17.7.14 06:57

Syn měl plnou pusu aftů a horečku k tomu na svoje druhé narozeniny, diagnóza aftózní stomatitida. Na ORL doporučili Solcoseryl, který afty léčí a znecitlivuje, výborná věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
17.7.14 07:10

My měly afty před týdnem. A asi nejvíc pomohlo vyplachování heřmánkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
17.7.14 07:26

U nas to ted ma hooodne deti. Jde o nemoc ruce pusa nohy. Muze to mit i na ruckach ci chodidlech. Nic na to neni. Max genciana, hermankovy caj ci homeopatika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
17.7.14 07:38

Měli jsme to také, když bylo malýmu rok a čtvrt. Nejdřív vysoké horečky, pak se objevily afty, měl jich plnou pusu. Nakonec z toho byla angina. Na afty mu pichali B 12, jinak nic nezabralo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
17.7.14 07:41

Syn měl afty minulý týden. Nasadila jsem vitamíny a pak jedny kapky který jsem kápla na kartáček s pastou A taky do čaje kterým si vyplachoval pusu.No do té doby žádné zlepšení a jak jsem je nasadila mohl za 2 dny i na příměstskej tábor kde byl nahlášenej. Za mě hotovej zázrak. Napíšu kdyžtak do sz pokud budeš chtít názevsem ne aby někdo nenapadal že dělám reklamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
17.7.14 07:42

Já je teda neprodávám, ale i tak to nechci zveřejnovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.7.14 10:41

Mužeš mi to napsat i na mail **********@seznam.cz děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.7.14 22:44

Co jste na to braly holky maji to stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
17.7.14 22:59

Syn měl před týdnem to samé, k tomu se mu udělaly nejdřív takové drobné červené tečky v oblasti ponožek - myslela jsem, že se osypal z ponožek, zrovna jsem mu koupila nové, ale když to viděla doktorka měla hned jasno - viróza „nohy, ruce, ústa“. Po pár dnech se mu vyrážka rozlezla skoro po celém těle. Do týdne bylo ale po všem, dávali jsme fenistil kapky, vitamín B a něco na sražení teploty. Prý to teď mezi dětmi řádí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
18.7.14 13:50

Holky k tomu maji afty v puse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
18.7.14 15:09

Tak mi s tim ted bojujem dcera 3 rokyy pred tydnem odstranena nosni mandle do 5 dnu angina od soboty atb od pondeli vysoke horecky plna pusa aftu velkych vsude natekle dasne az nejsou videt zuby natirame fialkou a aloclaire gelem, do vcera teploty ani nemluvila dnes uz mluvi hraje si ovsem pije jidlo nic max cisty vyvar vypila z hrnicku ted ji zkusim namocit vanocku do studeneho caje. Diagnoza gingivo stomatityda virove onem. Trvajici az 10 dnu od vcera je osypana tak jeste nemoc ruce nohy usta nebo alergie na atb takze tak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
18.7.14 17:32

@Renitko moje holka mela to samy.. Tech 10 dni to bohuzel trvalo:-( Uplne ji zalezly zuby :-( Tak at to zmaknete.. Je to des.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
9.8.16 12:38

Dobrý den, můžu poprosit o název přípravku na afty? Zrovna s nimi bojujeme u dvouletého syna.
Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+