Agolutin

Napsat příspěvek
Velikost písma:
324
24.10.04 13:04

Ahoj Jano,
děkuji za radu, hematit mám již několik hodin v kapse..
Je to strašně zajímavé, mám doma i knížku o těch kamíncích a pár jich mám doma, ale moc se v nich ještě nevyznám..
Tak mě napadlo, nechceš o tom založit deníček? Myslím, že by to vedlo k zajímavé diskuzi.
 Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.10.04 09:11

Ahoj Dario,
já deníčky neumím zakládat! A na kamínky taky nejsem odborník. Vždycky si vytáhnu jen informaci, kterou potřebuju. Ještě bych tak mohla založit deníček, který by se týkal filozofických aspektů otěhotnění, neplodnosti a ženských problémů jako takových - na to bych si celkem troufla. Sice by to bylo hodně laické a spíš ze života a z toho, co jsem kde přečetla a na různých seminářích a ve škole odposlouchala (studuji dálkově sociální práci a psychologii), ale to by snad nebylo na škodu. Budu o tom přemýšlet. Třeba by to pár holek namotivovalo. Kdo ví…?
Měj se hezky,
 Jana

• Citovat
  • Upravit
324
26.10.04 15:40

Deníček!!

Čauky,
už se moc těším na ten tvůj deníček!! Ta témata mě totiž moc zajímají, sama jsem bohužel vystudovala technickou školu..o to více mě zajímá filozofie.
Ráda se pak do deníčku připojím. Taky nevím, jak se zakládá, ale určitě to tady někde na serveru bude. Tak s chutí a elánem do toho!!
 Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aronep
14.9.11 14:39

můžeš mít taky problém se zvýšeným testosteronem. Já tím trpím od začátku puberty menstruace nebyla dávali různé léky pak antikoncepci atd az mi vypadaly vlasy a zacala se mi delat ples udelali mi testy na testosteron..Parada. Pro vlasy uz je pozde.Co jednou vypadlo nenaroste..Ale doktorovi ta ma „menstruace“ asi hlavu nedelala.A kolik bylo vyvolavacek..Dnes je mi 27

• Citovat
  • Upravit
Mája25
16.1.12 09:00

Dobrý den,
od června jsem vysadila antikoncepci a za tu dobu mi menstruace přišla jen jednou samovolně. Jinak jsem musela chodit na aplikaci Agolutinu. Teď jsem byla 6.1. a lékař mi udělal i ultrazvuk a těhotenství nepotvrdil a i přesto se menstruace nedostavila. Začly mě strašně bolet prsa a nebylo mi moc dobře, tak jsem si udělala test a ten byl pozitiví. :-)Tak doufám, že jsem těhotná ale zároveň přemýšlím zda ten Agolutin ten test nemohl ovlivnit. Když jsem nemestruovala tak jsem přece nemohla ovulovat?? Nemáte někdo s tím samým zkušenosti?? Děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
15290
17.1.12 14:06

Mája - ano mám, bohužel zatím bez happy endu, může se stát, že ti zrovna najel cyklus a byla ovulace a prostě to ještě an ultrazvuku nebylo vidět! a gratuluju!!! doufám, že s tímhle závěrem skončím tento cyklus!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanakcka
19.8.12 11:25

je mi 55let

Dobry den, je mi 55let a muj gynekolog mi stale podava agolutin asi trictvrte roku a to proto ze mam stale hodne hormonu, tvrdi ze bych nedopadla dobre a ze je to pro me dobro.Bez injekce jsem menstruaci vetsinou nedostala ale obcas jo.Ja sama bych uz radeji mela pokoj, ale nevim co je spravne.

• Citovat
  • Upravit
1479
25.11.13 08:12

Ja ho dostala a za 5dni MS ted je to uz 7dni a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.1.14 11:56

Ahoj holky, chci se zeptat, za jak dlouho vám přišla menstruaci po píchnutí agulutinu? máte s tím někdo zkušenosti? Dneska ráno jsem dostala menzes. Děložní sliznici mám 7mm, a bolí mě břicho a jsem nafouklá šíleně. Doktorka říká, že to přijde do 14 dnů což je strop, ale minule jsem to dostala do týdne. Máte zkušenosti? Díky moc za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
27.1.14 12:03

Ja prvne 9dni hrozne ten prvni den bolelo bricho a po druhe za 2dny a nebolo nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.1.14 12:05

Aha takže je to opravdu individuální, mě připadá jen, že 14 dní je fakt asi strop, nesylšla jsem o holkách co to dostaly přesně 14 den. ja jedu 7.2 za přítelem, tak budeme mít asi mecheche už 8.2. Myslim si, že je čas, že? když dneska máme 27.1 :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.1.14 12:05

Máš ještě zkušenost se sliznicí před menzes? mě jí dneska naměřila 7 mm, což je docela už prý před menzesem? Já se v tom nevyznám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
27.1.14 12:06

To bude uz PO trvala normalne jen ze zacatku hodne silna a pak nahle nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
27.1.14 12:08

To vubec nevim nikdy jsem to nejka neresila co s tim souvisi tomu nerozumim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.1.14 12:19

Dobře takže myslíš, že když je dnes 27.1 tak dejme tomu za 10 dní je to 4.2 to je podle mýho ok když bych to dostala 4.2 - 7.2 doba menstruace. tak to mám akorát :)..Víš, mě jen vyděšilo těch 14 dní, to by bylo v háji. Ale břicho mě bolí, jsem nafouklá tak tudíž to musí přijít možná i dříve. někomu to chodí do týdne. vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí