Agolutin

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2197
27.1.14 12:29

Je to fakt hrozně individuální. Taky patřím k těm, co to po Agolutinu dostaly zpíše později, běžně tak po 10-dnech, ale taky se mi stalo, že jsem to nedostala vůbec a šla na další stimulaci.
Ale popsané problémy už vypadají nadějně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.1.14 12:31

No jsem ráda, že aspon ty příznaky jsou. Tvrdý břicho jak blázen a taková plná napjatá se cítím. to už musí přijít.. Chci se zeptat, ovulaci bych měla mít tedy od prvního dne menstruace, že? například, když to dostanu 31.1 tedka v pátek, tak od tohoto dne počítám tak 12-16 den, je tomu tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
27.1.14 12:35

@tyna.tyna pokud máš cyklus cca 28-30 dní, tak ano, průměrově je ovulace kolem toho 12-16 DC. Ale to víš, každá jsme jiná a tohle není pravidlem :). Ovulaci můžeš mít i každý měsíc v jinou dobu. Takový jednodušší způsobem je zkusit ovulační testy, aby sis o svém těle udělala představu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.1.14 12:37

Dobře, to taky zkusím a ještě jeden dotaz. Lze mít ovulaci i bez menastruace? Kámoška třea otěhotněla tak, že jeden cyklus neměla vůbec menzes a otěhotněla a druhá zase, měla dvakrát po sobě ovulaci v jednom měsíci, takže to není směrodatné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
27.1.14 12:49

Ja to mela ted za 2dny az me to nastvalo pač mi to zkomplikovalo jine doktory, ke ketrym nosim moč :(.Ale ja si myslim ze to dostanes do 5dni takze 6.2 mas po vsem.SNAD drzim palce at neni pritel zklamany :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
27.1.14 12:51

@tyna.tyna ano, i to je možné, mít ovulaci bez mestruace. Takhle jsem „fungovala“ i já :roll:. A ano, výjimečně může mít žena i dvě ovulace v jednom cyklu, ale to fakt hodně výjimečné.
Tak na začátku bych brala za směrodatný „standard“ - tedy ovulace jednou za měsíc, v prostředku cyklu (cyklus 28-30 dní). Ale prostě každá jsme jiná, takže to pak chce vypozorovat samu sebe ;). Když jsem zjišťovala kdy mám ovulaci, začala jsem si dělat ovu testy. Zjistila, že někdy jí mám 11. den, někdy až 19. den,… prostě fakt různě, ale den - dva předem mě začíná bolet pravý vaječník a jsem celá nafouklá. Samozřejmě, může se stát, že někdy nejsou až tak výrazné příznaky, ale proč se na sebe více nezaměřit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.1.14 12:52

Děkuju ti :) evíček84, protože cejtím se k prasknutí :), už jsem i nervní přesně jak ženská před menzes :D taky si myslím, že cca týden maximálně a je to tu. Jen mě prostě děsí, proč říkaj 14 dní :) to je moooooc dlouho.. Ty jsi to dostala za 2 dny po injekci? a jak jsi měla nepravidelnou menstruaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.1.14 12:54

Eli196..ano, máš pravdu, to jsem taky slyšela, já to na sobě bezpečně poznám, když mě píchá v podbřišku a mám průhledný hlen a bolí mě břicho, minule to bylo 14. a 15. den. :) to jsem si byla jistá, že je ovulace. Nicméně mě jde jen o to, to tento týden dostat, jelikož jedu 7.2 za přítelem tak do té doby potřebuji odmenstruovat, je to reálné holky že jo? máme ještě 13 dní. To do té doby musí přijít. :dance: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
27.1.14 12:57

Ja sla a vyvolavakcy kvuli tomu, ze jsme nemela po porodu menzes ani po roce a neco. A mela jsme ju vzdy dost nepravidelnou nekdy i 42dni. Tkaze jsu rada, ze se nam ten malej nakonec povedl :) chceme prave asi zkusit druhy v lete tak se musim dat do kupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.1.14 13:00

Moc držím palce at se to povede, no to já taky právě za přítelem letím v dobu, kdy bych měla mít ovulaci. :) to by ale ta mrcha už musela přijít, holky můžete mě nějak uklidnit? jsem dneska z tý ranní injekce nějaká nesvá :( mám přetlak v podbřišku jako blázen :( a ted jsem četla na internetu článek : ""Dobrý den. Agolutin v případě těhotenství menstruaci nevyvolá, plodu neuškodí. Nejste-li těhotná, menses po Agolutinu přijdu za několik dní, nejdéle ale do 10 dní. MUDr. Jan Šulc"".. tak snad to tak opravdu je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
27.1.14 13:05

Jj to jsem taky četla, že to neskodi plodu mně dr rikala, že to i ovulaci vyvolava tak uvidime až na to fakt prijde. A tobe jde o tu ovulaci jako chcet mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
27.1.14 13:07

@tyna.tyna ahá, proto je tak důležité, kdy ovulace bude ;). Tak to držím, ať to načasování výjde ;). Četla jsi správně, agolutin naopak případné těhotenství podpoří :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
27.1.14 13:09

Mně treba zarazi jak jsou ty prasky chytre, protoze na zacatku tehu mi to dr dala, aby me tehotenstvi udrzela ated mi to predepsala abych mela menzes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.1.14 13:11

Počkej, jako že agolutin ovulaci vyvolává? tak to by byla paráda, ale ještě musím odmenstruovat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.1.14 13:12

Eli 196 takže je možná dobře, že mi tu inejkci píchla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí