Agolutin

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
27.1.14 13:13

Tak už se mi v tom začíná dělat jasno…ale mám jenom trošku obavy :( co když to přijde opravdu až za 14 dní? :(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
27.1.14 13:14

@tyna.tyna tak tak :D, vlastně ti může jedině pomoci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
27.1.14 13:14

Jo agojutin nevim to jsem nechtíc odbocila jinam myslim duphaston to se omlouvam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.1.14 13:25

Eli196, to je krásný, že mi může dopomoci :) ale co ta menzes? to bych musela odmenstruovat, já mám za to, že ovulace nastává jen když menstruuješ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.1.14 14:11

A holky, co takhle červené víno? :) mohla bych si dát že? podpoří to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
27.1.14 15:26
@tyna.tyna píše:
Eli196, to je krásný, že mi může dopomoci :) ale co ta menzes? to bych musela odmenstruovat, já mám za to, že ovulace nastává jen když menstruuješ :(

jo, to je otázka :mrgreen:. Někde jsem četla, že vajíčko se prostě může vztřebat i bez vyplavení. Vždycky jsem se svého doktora ptala, jestli ovuluju, když vůbec nemestruuju a on, že jo, že mi folikuly rostou, ale v podstatě jsem nemestruovala z důvodu nízké sliznice, takže by mi to bylo stejně na houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
27.1.14 15:27
@tyna.tyna píše:
A holky, co takhle červené víno? :) mohla bych si dát že? podpoří to?

:mrgreen: hele, říká se, že s rozumem a myslím, že fakt sklenička červného vína nemůže ublížit. Hlavně na začátku, dokud není vytvořena placenta dítě stejně od matky nepřijímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.1.14 15:33

Já těhotná ještě nejsem :) takže pít můžu, to až se to povede, tak asi nebudu moct :) nicméně ok. Děkuju za rady, to, že když žena nemenstruuje a i tak vytváří folikuly, tak to je super zpráva :) ale já normálně menstruuju, jen prostě ted jsem jen nervní :) věřím, že to přijde, no a to vínko na podporu spuštění si dneska nebo zítra dám :) jsi moc hodná a cením si tvých rad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
27.1.14 15:38

@tyna.tyna jasný, někdo ale má krédo, že během snažení žádný alkohol :D. Hele, to je normální, vždy když zrovna potřebuješ, tak se menstruace oddálí. Já když jsem šla poprvé do CAR, tak jak bylo tělo nervozní, najednou jsem měla cykly kolem 35 dní a zrovna jsem to potřebovala dostat :roll:.
Tak přeji hodně štěstíčka a ať se co nejdříve zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.1.14 15:41

Děkuju ti moc moc..jsem si jistá, že tě tento týden informuje, že ta mrcha přišla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
27.1.14 15:49

@tyna.tyna neee :mrgreen:, tenhle měsíc zase doufám v opak, zítra mě čeká IUI.
Jo, hold to my ženy máme složité :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
28.1.14 07:28

Ahoj holky, tak jsem doufala, že jsem si včera dala 2,5 skleničky červenýho vína a ted se ráno probudim a nic..tak já už nevím. já vím, že je je to terpve začínající druhý den od injekce, když jsem jí dostala včera. možná trochu spěchám. Ale tak..nevíte jak to jinak podpořit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
28.1.14 07:52

Horka lazen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
28.1.14 07:53

A to jako oopravdu? já tomuhle nikdy nevěřila :) nejsem si jistá, že se naložim do horký koupele a ejhle to dostanu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
28.1.14 07:55

To nemusis, ale mne to obcas driv pomohlo a nebo to bylo proste dobre nacasovany myslim, ze to moc resis trosku klidu pak se ti to nervama bude leda jeste vic opozdovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí