Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak už se mi v tom začíná dělat jasno…ale mám jenom trošku obavy
co když to přijde opravdu až za 14 dní?
…
Jo agojutin nevim to jsem nechtíc odbocila jinam myslim duphaston to se omlouvam
Eli196, to je krásný, že mi může dopomoci
ale co ta menzes? to bych musela odmenstruovat, já mám za to, že ovulace nastává jen když menstruuješ ![]()
A holky, co takhle červené víno?
mohla bych si dát že? podpoří to?
@tyna.tyna píše:
Eli196, to je krásný, že mi může dopomociale co ta menzes? to bych musela odmenstruovat, já mám za to, že ovulace nastává jen když menstruuješ
jo, to je otázka
. Někde jsem četla, že vajíčko se prostě může vztřebat i bez vyplavení. Vždycky jsem se svého doktora ptala, jestli ovuluju, když vůbec nemestruuju a on, že jo, že mi folikuly rostou, ale v podstatě jsem nemestruovala z důvodu nízké sliznice, takže by mi to bylo stejně na houby.
@tyna.tyna píše:
A holky, co takhle červené víno?mohla bych si dát že? podpoří to?
hele, říká se, že s rozumem a myslím, že fakt sklenička červného vína nemůže ublížit. Hlavně na začátku, dokud není vytvořena placenta dítě stejně od matky nepřijímá
Já těhotná ještě nejsem
takže pít můžu, to až se to povede, tak asi nebudu moct
nicméně ok. Děkuju za rady, to, že když žena nemenstruuje a i tak vytváří folikuly, tak to je super zpráva
ale já normálně menstruuju, jen prostě ted jsem jen nervní
věřím, že to přijde, no a to vínko na podporu spuštění si dneska nebo zítra dám
jsi moc hodná a cením si tvých rad ![]()
@tyna.tyna jasný, někdo ale má krédo, že během snažení žádný alkohol
. Hele, to je normální, vždy když zrovna potřebuješ, tak se menstruace oddálí. Já když jsem šla poprvé do CAR, tak jak bylo tělo nervozní, najednou jsem měla cykly kolem 35 dní a zrovna jsem to potřebovala dostat
.
Tak přeji hodně štěstíčka a ať se co nejdříve zadaří ![]()
Děkuju ti moc moc..jsem si jistá, že tě tento týden informuje, že ta mrcha přišla ![]()
@tyna.tyna neee
, tenhle měsíc zase doufám v opak, zítra mě čeká IUI.
Jo, hold to my ženy máme složité ![]()
Ahoj holky, tak jsem doufala, že jsem si včera dala 2,5 skleničky červenýho vína a ted se ráno probudim a nic..tak já už nevím. já vím, že je je to terpve začínající druhý den od injekce, když jsem jí dostala včera. možná trochu spěchám. Ale tak..nevíte jak to jinak podpořit?
A to jako oopravdu? já tomuhle nikdy nevěřila
nejsem si jistá, že se naložim do horký koupele a ejhle to dostanu? ![]()
To nemusis, ale mne to obcas driv pomohlo a nebo to bylo proste dobre nacasovany myslim, ze to moc resis trosku klidu pak se ti to nervama bude leda jeste vic opozdovat ![]()