Agolutin

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2326
21.1.16 11:19

@yasmine5 Urcite dej vedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
10.6.16 14:10

Ahoj, stalo se některé, že se ms po vyvolávací injekci dostavila až pozdejš, i když dr. tvrdil, že mám vysokou sliznici, akorát prý na spadnutí. Dnes 11 dní po injekci a ms nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.8.17 21:23

Agolutin na cystu

Ahoj, mám na vas dotaz. Byly mi zjištěny cysty na pravém i levém vaječníku. Cyklus mám pravidelný 30dni, jen MS mi poslední dobou slábne, jen spinim a trvá to trvá až 20 dní. Teď mi dr. Pichnul agolutin hlavně na tu cystu. Krvácení přišlo 5dni po injekci, bylo jako i s kusy něčeho ale trvalo to jen 3 dny a zase nic. Prsa se mi i číslo zvětšily a hrozně bolí, bolí mi v kříži a jsem hrozně unavená. Může to být následek agolutin nebo myslíte že jsem těhotná, máte někdo podobné zkušenosti? moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
13.8.17 08:34

@Pegynka91 Myslím, že by to i mohlo být tím agolutinem. Je to velká bomba hormonů. Však vydrž a uvidíš, jak se ten stav bude vyvíjet dál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.10.17 13:22

Agolutin

Ahoj Holky, v srpnu jsme podstoupili první Ivf, bohuzel neuspesne. V zari se dostavila menstruaci normálne a ted ani muk. Dostala jsem injekci Agolutin a stále nič. Bylo mi receno, že mám sliznici velikou jako tehotna Baba 16mm, ale hcg nízke a cysta zadna. Mela jste s tím nejaka zkusenost? Otehotneli jste nakonec? Dekuji za Vasi radu a odpoveď. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
5.10.17 13:37

@EwulkaH
Mela jsem to podobne. 24dc sliznice 17mm, dostala jsem Agolutin a do tydne dorazila ms a to teda byl mazec :,(
Muze to byt tehotenstvi a taky nemusi. Uvidis podle ms, jestli dorazi. Mela by prijit do 14 dni od pichnuti injekce. Pokud nedorazi tak sup k mudr :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.10.17 14:37

,, Alexandraf" Děkuji Ti za Tvou odpověď. Na miminko se moc těšíme a mít ho normální cestou by bylo super :) Tak snad nám to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LoriMyers
30.11.17 08:45

Ahojky, tak různě čtu na diskuzích, že po agolutinu přia MS obvykle za 5 dní. To se stalo i mě, avšak oproti mé klasické MS (kterou mívám velmi silnou 4-5 dní) byla tato jen taková slabší, spíš takové větší špinění a trvala cca 2,5 dne. Bolesti teda ovšem byly stejně velké jako při klasické, jen teda téměř nic neteklo. Stalo se to některé z Vás? Resp. byla jste některá i po slabé MS z vyvolávačky přesto těhotná? Děkuji za jakoukoli odpověď :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1088
2.3.18 07:11

Ahojte holky. mám dotaz prosím. 8 měsíců se snažíme o miminko a pořád nic tak jsem se rozhodla, že zajdu k lékaři jestli je vše v pořádku. prohlídl mě a říkal že je vše jak má být a přítelův spermio vyšel úplně super. říkal mi že bude nejspíš problém v mojich cyklech které jsou 40 dní tak mi předepsal agolutin a mam přijít 21-23 DC na injekci. pomohlo to takhle někomu k otěhotnění? nechci brát zase hormony, brala jsem HA 10let. moc děkuji za odpověď, jsem tady nová tak pořádně nevím jak podat otázku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
2.3.18 07:56
@Janičcka92 píše:
Ahojte holky. mám dotaz prosím. 8 měsíců se snažíme o miminko a pořád nic tak jsem se rozhodla, že zajdu k lékaři jestli je vše v pořádku. prohlídl mě a říkal že je vše jak má být a přítelův spermio vyšel úplně super. říkal mi že bude nejspíš problém v mojich cyklech které jsou 40 dní tak mi předepsal agolutin a mam přijít 21-23 DC na injekci. pomohlo to takhle někomu k otěhotnění? nechci brát zase hormony, brala jsem HA 10let. moc děkuji za odpověď, jsem tady nová tak pořádně nevím jak podat otázku :oops:

Ano pomohlo já jsem toho důkazem. Cyklus bez agolutinu mám klidně 1×za půl roku, proto každý měsíc si píchám 21dc agolutin. S otěhotněním to máme složité, první těhu po ivf a teď se stal zazrak, po agolutinu ms zpožděná (jinak fakt přesná) a je z toho těhu :srdce: tak držím palečky ať se zadari :hug: a neboj se toho, jsou to sice hormony, ale ty běžné tvé tělo produkuje a dokonce to pomáhá udržení tehu :palec:

Příspěvek upraven 02.03.18 v 07:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LoriMyers
2.3.18 07:58

@Janičcka92 ahojky, k tehotenstvi mi agolutin nedopomohl, avsak me doktorka rikala, ze neni treba se bat, kdybych nahodou byla tehotna, ze ta injekce tehotenstvi jen podpori. Ja musela na injekci posledni 3 cykly, protoze po lps a brani HA rok v kuse se mi bohuzel cyklus rozhodil. Muj cyklus je ted 38-45 dni. Nicmene ke zkraceni cyklu, resp. urychleni ovulace bych ti doporucila i jine alternativy jako bylinkove caje nebi tinktury. Nevim, zda uz jsi ti nahodou nezkousela. :)

• Citovat
  • Upravit
665
2.3.18 07:59

Tak k otěhotnění úplně ne, ale chodila jsem na ně dost často kvůli chybějící MS. S dr. Jsme to chvilku sledovali a pak jsem musela na laparoskopii kvůli jednomu problémů, ktera mi měla i toto pomoct vyřešit. Nestalo se, tak jsem musela brát clostylbegyt. Pořád nic. Testy bílé jak loňský sníh. Tak zase injekce ale MS už nepřišla, už jsem byla těhotná :). Dobře na že injekci je, že i kdyby jsi byla těhotná, tak miminku neublíží, právě naopak, pomůže se mu uchytit. Já bych se toho nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
2.3.18 09:36

Děkuji Vám holky za reakce a taky Vám moc přeju ať Vám vše vyjde tak jak si přejete :kytka: Pořád si říkám, že doktor snad ví co dělá. @LoriMyers zkoušela jsem toho hodně čaje pro podporu ovulace, kyselinu listovou, mateří kašičku, kontryhelový čaj, tinkturu na zkrácení cyklu a teď beru drmek :lol: takže si říkám že mě ta injekce asi stějně nemine když nic nepomáhá :zed: dr říkal že zkusíme na 3měsíce ten agolutin a pokud nic tak to budeme řešit dál :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LoriMyers
2.3.18 09:48

@Janičcka92 tak koukam, ze jsi vyzkousela temer tolik veci co ja :lol: Ja ted jeste prvni cyklus zkousim nosifol, femigard a drmek beru take :) a doktorka mi ted misto agolutinu predepsala utrogestan. Tak drzim palecky, aby se vam zadarilo :hug:

• Citovat
  • Upravit
1088
2.3.18 10:40

@LoriMyers o tom femigardu jsem taky přemýšlela, ale už to s těma vitamínama pomalu ale jistě vzdávám.. děkuju taky držím palce ať se co nejdřív zadaří :hug: vůbec jsem nevěděla, že to bude taková fuška s tím otěhotněním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí