Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Taky pravda, nechám to plavat
nebudu na to myslet a ono to přijde samo:) děkuju moc
Holky, uz tyden jsem po druhe davce agulotinu a furt nic..testy negativni:-/Byli i PMS a furt nic.. je mozny, ze se děložní sliznice odlouci i bez menstruace? To je kravine ne? Vzdycky jsem na ni reagovala…Jsem uz fakt na prasky
Mel to někdo? At v tom nejsem sama ![]()
@alenkkkaaal ahojky já jsem v září vysadila po 7 letech HA Jeanine, prvni, druha a treti menzes dorazily uplne samovolne, čtvrtá však už nedorazila.. šla jsem na vyvolávačku a do 5 dnů jsem menses dostala…pote jsem byla 43 DEN CYKLU a stale menses nikde, tak jsem šla k dr. sestra mi píchla vyvoláváčku ale už je to přes 14 dnů a nedostala jsem to.. jěště budu čekat, ale nedoufám v tom, žádny pms nebyl a ani to nevypadá, že by něco takového přišlo… holky snad se to tělo umouří. ![]()
Ahoj holky mám dotaz!
Před 2 dnama jsem byla na vyvolávací injekci (tehotná nejsem) měsičky mi meškají pořád a práve teď bych chtěla začít brát HA abych to měla normální..
Chci se zeptat když teď čekám na menstruaci zda bych mohla mít styk samozřejmě chráněný já jen ejstli to nevadí kvůli té injekci. Děkuji
Ja si teda myslim, ze by to nemelo vubec zadny vliv nikdy mi nic takovyho nerikala dr
Ahoj holky, mám dotaz. přes měsíc jsem nedostala MS, TT negativní, UZ negativní, tak jsme dostala injekci Agolutinu. i přesto jsem to stále nedostala (trvá to týden). Myslíte, že i přesto bych mohla být těhotná??? ![]()
@Dadu93 Kdybys to nedostala do 14 dní, tak si zajdi pro další dávku, to mi řekla doktorka. Ale těhotenství je snad vyloučitelné, když těhotenský test negativní a ani na ultrazvuku nic… Ještě týden a kdyžtak se vydej znovu na gyndu ![]()
Mockrát díky..četla jsem tady snad všechny diskuze o agolutinu a některé holky píší, že byly ve stejné situaci jako já a těhotné nakonec byly..ale máš pravdu..počkám ještě týden..pak tam stejně budu muset zajít ![]()
@Dadu93 Neboj, to bude dobrý
Já jsem to po agolutinu dostala asi až 13. den, kdyjsem už byla smířená, že si půjdu pro další dávku. Ale protože se píchanců bojím, tak se mi ulevilo
Jak píšu, ještě máš čas, ale pokud máš stále podezření, kup si další TT ![]()
Ahoj chci se zeptat zda nekomu pichli Agolutin a byly jste presto tehotne, jak na vas agolutin pusobil? Meli jste bolest bricha treba nebo jste nepocitovali nic? Diky
Ahoj, ja..
A dnes mam z toho skoro 8mi letou slecnu
Porad me bolelo bricho jakoby mela prijit ms..A 4.den po vyvolavacce na testu mamatest 25 slabej duch..
Ted jsem 11.den po dvojite davce Agolutinu a ms furt nikde
@yasmine5
@Andulicka16 Ahoj, no tak to je zvlastni, ze cekas zase tak dlouho.. Treba jsi zase tehotna? Novcerapo injekci me bricho do vecera bolelo, dneska uz je to zase dobry.. Ja jen doufam, ze ms dorazi nebo se potvrdi tehotenstvi zitra z krve, to budou vysledky. Protoze jinak teda nevim, na utz nic nevidel akorat ze mam polycystycke vajecniky tak se toho bojim. Akorat mam bily vytok porad a uz to je otravny
Jinak delala jsem si dnes digital clearblue ale byl negativni, tak to bude spis nejaka porucha.. ![]()
@yasmine5 Treba nebo porucha..
U tebe to vypada na tehu dle toho bileho vytoku
a digital Clearblue je 25ka tak nemusel jeste ukazat..I krev muze byt nega..pokud nevis kdy byla ovulka..A bude treba za par dni ![]()
Kazdopadne dej zitra vedet jak jsi dopadla
@Andulicka16 Jo jo, spis vsazim na poruchu cyklu nebo tak neco. Ale dam vedet