Agresivní pes a mé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24867
6.4.25 21:01
@Vejolu píše: Více

Já jsem taky nemyslela tebe. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
6.4.25 21:11

Děláte si tady srandu? Máte snad vykojené mozky? To se ani nedá číst. Psa je mi líto. Ona se ho snaží pouze zbavit a proto tak přehrává a hraje vše na těhotenství a jak moc je v tomto čase zranitelná. Doufám, že tě otec dítěte kopne do zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
6.4.25 21:13
@lucad77 píše: Více

To chápu. Spíš jsem to psala, že může pes změnit chování. U nás se to pak naštěstí srovnalo a byla milionova. Jasně staford je náročný na výchovu, ale kolem sebe mám většinu mazlíků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11187
6.4.25 21:14
@Abeba píše: Více

Viděla jsi někdy agresivního staforda, který ti začne trhat psa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
6.4.25 21:16
@Bytsamsebou píše: Více

Máme kolem sebe dost Stafordu. Jeden je zlý s jedním paneckem, ostatní pohodari. Je to o výchově a pak jsou z nich super psi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11187
6.4.25 21:19
@Aspera píše: Více

Ale u zakladelky výchova zřejmě selhala, nebo je pes ke všemu psychicky nemocný 8). Budeš riskovat soužití mimino vs. Staford?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
6.4.25 21:21

Tady je všechno špatně.
Dát psa někomu, kdo těmto plemenům rozumí, umí to s nimi. Ať se netrápí a tím netrápí nikoho kolem sebe.
K dítěti bych ho absolutně nechtěla. Natož po náznaku agresivity. Absolutně ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
6.4.25 21:26

Radši vykojenej mozek, než napadený dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34388
7.4.25 07:04

Staford je skvely pes, ale tady je vse spatne. Sama pises ze je od mala psychicka spatna. Ona te neprijala nikdy a ani neprijme. A do toho mimino? Koledujes si o poradnej prusvih.
Ze si se tady smazala problem nevyresi.
Pamatuju si, ze si sem uz psala, a zadny posun. Jestli mas trosku rozumu, tak ti musi byt jasny ze jedna z vas musi pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34388
7.4.25 07:08

Ze za to nemuze pes vi kazdy, tak nemusis byt chytra jak radio. Ale tady bude velkej prusvih. Otazka casu kdy ji napadne, a v budoucnu i to dite. Ona sem uz psala, kazdy ji psal aby odesla, chlap se psa nevzda. Tohle nedopadne dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24867
7.4.25 07:13

Jasně, protože tihle psi, když nejsou zvládnutí, vůbec nejsou nebezpeční. Přítel to řešit nijak nechce, to jsi evidentně nepochopila. Takže se tady nenavážej do ostatních. Ty bys sis asi klidně děcko roztrhat nechala, my ne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
7.4.25 07:47

a tobě přijde normální přát těhotné, aby ji partner i s dítětem kopl do zadku? Co to dítě? a ty máš mozek v pořádku, jo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
7.4.25 10:00

Nevím o žádné předchozí diskuzi, ale tohle je fakt průser, to se mělo řešit hned zezačátku, když začal problém. Pokud dotyčný nevěří, natočit na telefon, na tom snad není dneska žádná věda. Teď budu jen trnout, aby zakladatelka fakt to mimčo k tomuhle psovi nepřivedla, a nečetla jsem pak o tom.. Ono je rozdíl prokouslá noha dospělého, a prokouslá hlava dítěte. Jinak psy mám ráda, a ano, staford může být fajn, ale taky to může být hodně velký průšvih, kór když je tam agrese, a nikdo to neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
7.4.25 10:09

Vypadá to, že je fenka dost fixovaná na přítele, což davá rozum a zřejmě celou dobu s tebou bojovala o poslední místo ve smečce… Teď ji tvoje těhotenství ohrozilo úplně, protože je jasné, že poslední místo bude její a nechce to přijmout, tak je na tebe dominantní.

Těžko říct, zda se to změní. Ale tím, že z tebe cítí strach, jí to dává víc prostoru pro agresivitu a dominanci.

Asi bych to natočila a ukázala příteli, že je to reálný problém a doufala, že se k tomu postaví. Ale jelikož to přítel nechce řešit a nechce se ji vzdát, zřejmě i on dává podvědomě signály, že poslední místo ve smečce je tvoje a fena to cítí a využívá toho…

Ale jsou to jen mé myšlenky. Správně se to mělo nastavit už od začátku vašeho vztahu - nespat se psem v posteli, nekrmit ho od stolu, vůbec nedávat lidské jídlo, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
7.4.25 10:15

@Abeba Jediná vykojená jsi tady ty, pokud stavíš psa nad partnerský vztah, nebo dokonce nad těhotnou ženu a malé miminko.

Psi jsou skvělí společníci, miluju je stejně jako ty. Ale pokud bych něco ve výchově zanedbala, případně by se jednalo o psa, který to v hlavě nemá v pořádku (ano, i takoví jsou) a bylo by to nenapravitelné – v životě bych nevybrala psa nad rodinu/těhotnou/dítě.

Je to smutné, je to zkušenost, můžu se z ní poučit. Ale priority jsou snad jasně dané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí