Agresivní slepice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
6.8.20 08:01
@větvička1
@větvička1 píše:
Nekrm je z ruky, pak te budou klovat. Kdyz k nim jdes, hod jim neco stranou, at po tobe nejdou, ony si odvyknou. No a kdyby ne, tak potom proutek nebo koste, posledni stupen je sekyrka, ale to u vas asi nehrozi :mrgreen:

I na tu variantu jsme, zatím jen psychicky, připravení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40431
6.8.20 08:03

@Veverice4

1.Akutně slepičího psychologa, ta agrese se musí řešit, může jít o následky z dětství, sexuální frustraci (není zajištěn kohout) anebo jsou slepice příznivkyně starých dobrých časů, kdy neexistovaly slepičí granule a dávaly se zbytky od oběda a pšenice z pytle.

2. Nasadit na dvorek marihuanu, ale jen silnější kvalitnější odrůdu, nálada ve slepičí partě by se mohla vylepšit… :)
Můžeš si i dát před krmením taky…

3. Doprostřed dvorku dát klasický dřevěný špalek na porážku slepic a zarazit do špalku demonstrativně sekyrku, pokud nepomůže, jedna slepice bude popravena a půjde do polévky, pak by se měl zbytek zklidnit. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42588
6.8.20 08:06

My chováme slepice léta, občas máme i brojlery na maso. Dcera jednou šla ke slipkám v žabkách, hned si běžela pro gumáky :mrgreen: A ze klovou, je normální. A mám vypozorováno, že se v jejich kolektivu najde vždycky nějaká, která je hašteřivá potvora a neustále vyvolává rozbroje a bitky. Jednu takovou narušitelku všeobecného klidu miru vyléčila pouze sekyrková terapie :mrgreen: Myslím, že jich máte málo, prikupte ještě tři. A na granule se vyprdni, nejlepší je zrní, tráva, brambory s kopřivami, šrot a zbytky od stolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24003
6.8.20 08:15
@Betty MacDonald píše:
My chováme slepice léta, občas máme i brojlery na maso. Dcera jednou šla ke slipkám v žabkách, hned si běžela pro gumáky :mrgreen: A ze klovou, je normální. A mám vypozorováno, že se v jejich kolektivu najde vždycky nějaká, která je hašteřivá potvora a neustále vyvolává rozbroje a bitky. Jednu takovou narušitelku všeobecného klidu miru vyléčila pouze sekyrková terapie :mrgreen: Myslím, že jich máte málo, prikupte ještě tři. A na granule se vyprdni, nejlepší je zrní, tráva, brambory s kopřivami, šrot a zbytky od stolu.

Jen bych si dovolil doplnit/upřesnit, že sekyrkovou terapii nelze aplikovat u člověčích slepic/slepičáků… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42588
6.8.20 08:18
@bse.pedro píše:
Jen bych si dovolil doplnit/upřesnit, že sekyrkovou terapii nelze aplikovat u člověčích slepic/slepičáků… 8) 8) 8)

A to je v některých případech vyloženě škoda :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
6.8.20 08:20

Slepice jsou blbý agresivní potvory. Prej jen lidi se umí šikanovat atd… Tjste neviděli slepice. Jak je mezi nima slabši kus dostává čočku a některé slepice vysloveně jdou po jiných klovou do nich až do krve. Pomůže víc výběhů. Nebo tu agresvní dát na polévku.

• Citovat
  • Upravit
80184
6.8.20 08:20

@bse.pedro A svorně se posmívaly té liché!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80184
6.8.20 08:22

@bse.pedro Přiznávám se, že jsem si myslela, že celá diskuze bude o agresivních slepicích na emiminu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24003
6.8.20 08:23
@Betty MacDonald píše:
A to je v některých případech vyloženě škoda :jazyk:

V těchto případech většinou postačí ta sekyrka demonstrativně zaseklá ve špalku nebo ve futrech… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24003
6.8.20 08:24
@inkakřivák píše:
@bse.pedro A svorně se posmívaly té liché!

Ano, jsou to necitelné a krvelačné bestie… 8o :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42588
6.8.20 08:25
@inkakřivák píše:
@bse.pedro Přiznávám se, že jsem si myslela, že celá diskuze bude o agresivních slepicích na emiminu
:mrgreen: Byla to moje první myšlenka po přečtení názvu :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24003
6.8.20 08:25
@inkakřivák píše:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já taky… :roll: 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
6.8.20 08:26

@Romilda lepší je normální kvasny ocet

Příspěvek upraven 08.08.20 v 09:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
6.8.20 08:28
@inkakřivák píše:

No to i já. Otvírala jsem diskusi s tím, že zase bylo někomu strááášně ublíženo a ejhle, opravdu kur domácí 8o
Jinak se omlouvám, o psychologii slepic nic nevím, tak neporadím :mrgreen: Ale stupňovaný teror -proutek - lopata - špalek mně přijde jako dobrý nápad. Jen teda při výčtu jídelníčku slepic jahody, oříšky, kaviár… se musím ptát, jestli se to vůbec vyplatí, nebo to je domácí mazlíček? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
6.8.20 08:38

@kolibrik1 slepice sežere v podstatě všechno.. i zkažený plesnivý věci.. samozřejmě když si může vybírat ráda brouky, žížaly, ovoce, oříšky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný