ahoj

• Otevřená skupina

Skupina byla zrušena a přesunuta do soukromé skupiny Liberecké maminy

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3588
14.5.10 10:07

saxana: já myslim, že tam kokos bejt může , protože kamamrádka má kokos molitan a monitor dechu maj a je to ok, ale je pravda, že se člověk na to musí zeptat ,aby to s tim fungovalo, já budu mít monitor dechu pujčenej a i kdyby ne tak ho 100% koupim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
14.5.10 13:07

nokoska: myslím, že matrace na monitor dechu vliv opravdu má, kamarádce to pořád houkalo, mají myslím právě tu kokosvou a museli pak dát monitor přímo pod prostěradlo :)

Lovely: užijte si 4D je to super, my to máme i natočené :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
14.5.10 14:44

Lovely.: Taky ti přeju ať je maličkej hezky natočenej, aby jste se mohli pokochat :lol: Já na to bohužel jít nemůžu, pže s mím štěstím by se určo ukázalo co to je :zed: bohužel.
Saxano: To jsem vůbec netušila…s tím monitorem já ho budu taky mít jen půjčenej a tohle by mě opravdu nenapadlo ani ve snu. Já ještě ani nevím kam se to vlastně dává :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
14.5.10 16:31

Nokoska: no ono to chce asi vyzkoušet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
14.5.10 16:53

To je jasný :mrgreen: njn to víš první mimčo jsem pako  :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
14.5.10 16:59

lovely: no my ji meli uz od narozeni, ale mala tam nechtela byt hrozne plakala,Aje se tam libilo az od pul roku, no ale svagrova tam nosi maleho uz od narozeni a jemu se to libi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
14.5.10 19:00

nokoska: určitě nejsi pako, já jsem to taky nevěděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
14.5.10 19:50

lancisko: tak uvidíme co nakonec koupíme.

Nokoska: nejsi pako, já toho ještě taky hodně nevim, ale mam kámošky, který maj děti nebo internet, a mam sešit a tam si vše píšu ,abych na důležitý věci nezapoměa, už mam hotovej i seznam co ještě koupit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
14.5.10 20:04

Lovely: sešit mě pobavil :) Ten jsem neměla, ale určitě je to fajn. Ono toho zase tak moc potřeba není :) Co ti ještě chybí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
14.5.10 21:53

saxana: to víš musim mít přehled :)no ještě výbava do postýlky, pak pleny, drogerka, nějaký věci ke kočárku , je toho celkem dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
15.5.10 07:01

lovely: co budeš kupovat za drogerii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
15.5.10 08:53

myslim vlhčený ubrousky, pleny, přebalovací podložky asi jsem to napsala blbě myslim, že to musim koupit v drogerce, mam slevovou knížku do dm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
15.5.10 16:42

Lovely ty jo si pamatuju, jak jsem tohle resila, vsechno jsem musela mit nachystany a uz slavime pomalu rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
15.5.10 18:37

Lovely: v DM mají super věci :) A přebalovací podložky jsme tedy moc neužili, jako pár jo, ale pak jsem dávala na přebalovák látkové pleny :)

Lanci.: utíká to strašně viď, jsem se teď koukala na fotky, když byla Ninuška miminko, spinkala, hodná byla, nikde nelezla :mrgreen: To byl klid :) Ne, je to čím dál lepší, tedy občas mazec, ale jsem spokojená .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
16.5.10 13:29

Holky, vím o hnědé Manduce na prodej - v podstatě jenom vyzkoušená cena 2000 a ještě o červené, ta je použitá taky párkrát, tak dejte kdyžtak vědět. Informuji prodávající :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny