ahoj

• Otevřená skupina

Skupina byla zrušena a přesunuta do soukromé skupiny Liberecké maminy

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3588
10.5.10 14:31

oluscha: no mi jsme se taky museli smát ,ale protože že u nás v rodine maj všichni samý kluky a mi jsme mysleli, že to rosekneme a bude to holka. Tak Filípek bude mít 4 bratrance :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
10.5.10 14:33

nokoska: jojo triple testy už mam za sebou, vyšly v pořádku, doktor říkal, že ani nic jiného nečekal. jojo já už mam UTZ ve 20 týdnu za sebou to nám zdělil pohlaví, ve středu jdu k doktorovi a to mi řekne výsledky na cukrovku, pak mě čéka UTZ ve 30 týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
10.5.10 15:30

A ty jsi kolik přesně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
10.5.10 18:57

zítra končim 25 týden strasně to utíká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
10.5.10 18:59

Ahoj holky :)

Nokosko: přeji ti příjemné těhulkování :)

My jsme nevěděli co to bude, nechali jsme se překvapit, ale ca od sedmého měsíce jsem tak nějak vnitřně cítila, že to bude holčička. I když kluk by to rozsekl u nás v rodině, takhle má Ninuška 4 sestřenky :)

Jo holky těhule, neplánujete třeba šátkovat? Já jsem nato ujetá a ráda bych znala nějakou nosící maminku :) Nic nevnucuji, je to jenom dotaz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
10.5.10 19:25

saxana: jé ty to máš presně opačně u nas maj samy kluky a filipek bude mit 4 bratrance :), no s přítelem jsme přemýšleli co pořídit, ale ted se mi spíš líbí ta manduca, já nevim jestli bych to uměla uvázat, on by malýhi spíš nosil přítel, chceme to na výlety a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
10.5.10 19:36

Ahojky děkuju za přání. Užívám si to co to jde, začínám mimčo cítit tak jsem klidnější, než před měsícem to jsem měla strašné problémy, ale je za mnou :dance: Šátkovat nevím já asi moc ne, mám problém se zádama a bojím se, že by to byly vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
10.5.10 20:33

lovelytelle my mame manducu a jsem s ni spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
10.5.10 21:16

Lovelly: můžu ukázat :) Jeslti bys chtěla, poradit s výběrem a tak :) Jsem nato ujetá, ale do ničeho nenutím. Manduca je určitě dobrá, o tom není pochyb, ale šátek je šátek :) A jsem zvědavá, jeslti se nám napodruhé povede taky holka :) Mě je to tedy úplně jedno, ale jsem zvědavá :)

Nokoska: já mám také nemocná záda a nošením se to jenom zlepšilo, ale je to o přesvědčení. Jak říkám, nic nenutím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
11.5.10 08:13

Dobré ranko :-) Já jsem nad šátkováním uvažovala, né, že né, ale vůbec netuším jestli bych ho užila. Asi je nejlepší koupit po narození ne? Až se trošku s miminkem zaběhneme a tak. Je to hezké mít ho pořád u sebe, ale není pak moc velkej závisláček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
11.5.10 11:10

dobré dopoledne,
lancisko: máš jo? a kolik tě stála? já jsem koukala a stojí tak 2500 kč.
saxana: já ještě nevim ani nevim jestli to nebudeme kupovat až na jaře, malej se má narodit na konci srpna a na zimu nevim no , chteli jsme to spíš na výlety, já úplně nevim s tim šátkem, asi bych si to musela vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
11.5.10 12:23

Nokoska: právě, že není, mám sama vyzkoušené, že když jsme přišly z procházky v šátku, kde se vyspala, vykoukala, tak mě pak nepotřebovala - byla nasycená :) Ale já vám holky fakt nic nenutím, jenom nabízím poradenství :mrgreen:

Lovelly: no právě na zimu mi přijde šátek úplně nej, vem si ty závěje v kombinaci s kočárkem :mrgreen: A Manducu ani šátek bych nekupovala asi novou, ale z druhé ruky :) A pokud si to budeš chtít vyzkoušet, tak není problém :) My šátkujeme od malinka ca od měsíce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
11.5.10 12:26

saxana: přoc myslíš, že ne novou? spíš to bude rešit až bude malej na světe a uvidime jak se mu bude libit v kočárku, příteli se tyhle šátky líběj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
11.5.10 12:43

Lovelly: protože z druhé ruky se dá sehnat třeba i o 800 levněji, většinou jí prodávají lidé kterým nesedla. A u šátků je pak míň práce se zanášením. Nový šátek se neváže tak dobře, jako šátek, který je již používaný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
11.5.10 13:11

ty budeš asi fakt odborník vid :) pokud se rozhodnu pro šátek pak se na tebe určitě obrátim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny