ahoj

• Otevřená skupina

Skupina byla zrušena a přesunuta do soukromé skupiny Liberecké maminy

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3588
9.5.10 21:49

to mi jsme to chtěli s přítelem vědet oba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
9.5.10 22:02

ahojky holky dostala jsme od vás pozvání k vám do skupiny tak jsem tu :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
10.5.10 10:05

jé super to je fajn tak vítej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
10.5.10 10:39

koukám lovelytelle že jsi těhulka , no jak já ti to závidím :-) Já mám 15 měsíčního klučíka Honzíka , který se dostává už do takového období neustálého vzdoru a zlobení :mrgreen: Si pamatuju když byl Honzík ještě to nehybné miminko jak jsem si říkala kéž by už chodil a ted když chodí tak bych brala zase to malé miminko :mrgreen:
Jinak četla jsme že si řešila předporodní kurz , já na něm také nebyla, pořád jsem si říkala že porod musim zvládnout tak jako tak , ale samozřejmě si myslím že ten kurz má něco do sebe, aspon se seznámíš s prostředím atak..
Jinak co se týče Liberecké porodnice, bylo to tak půl na půl, ačkoli jsem měla vcelku těžký porod tak se o mě velice asistentky staraly , dost mi pomáhaly, přítele jsem tam měla pomalu celý den, rodila jsem přes den, takže vím že at rodíš v noci nebo ve dne můžeš tam mít partnera po celou dobu …no akorád to novorozenecké oddělení nic moc no, třeba ty mladší sestřičky byly super ale ty starší no nic moc,ono taky hlavně je vidět že i ty sestry toho mají moc , ale zase je to jejich práce a věnovat by se maminkám měly .Co se týče Jablonecké porodnice z doslechu kamarádek vím že tam byly spokojené, jen jedné mé kamarádce se stalo že i když měla rodit v Jablonci tak jí z Jablonce stejně poslali do Liberce, poněvadž Jablonec hlásil stop stav, takže to je taková sázka do loterie no, sice se můžeš rozhodnout pro Jablonec ale nikde není psáno že tam fakt budeš rodit no .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
10.5.10 10:45

jojo jsem :) já bych na něj chtěla jít , pořád váham ještě se domluvim s přítelem jestli by tam se mnou šel, já myslim, že jo. Já jsem slyšela, že ty starý sestry jsou nějaký protivný, ted tam rodila bráchova přítelkyně a říkala, že se tam se dvěma pohádala…V jablonci je hezčí prostředí ,ale jak říkáš když maj stop stav tak te vzít nemusej, no uvidíme jak to dopadne, přítel je pro liberec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
10.5.10 11:20

Heled ono všechno dopadne tak jak má :wink:
No ty starší jsou hodně protivný, tu jednu jsme zrovna minulý týden potkala u nás v penny a jenom když jsme slyšela ten hlas tak se to ve mě zase vřelo :mrgreen: a už víte co čekáte?jestli to bude chlapeček či holčička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
10.5.10 11:48

Ahoj holky

tak my si to taky nechali rict,ja bych to nevydrzela, ale u druhyho si to take nechcemenechat rict, tak jsem zvedava
jinak ja nebydlim primo v lbc,a le na Rasovce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
10.5.10 12:17

jojo víme bude to chlapeček filípek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
10.5.10 12:51

A jméno pro holčičku máte, pže kámoška měla 3× potvrzenou holčičku a nakonec je to kluk jako buk :-P
A co se týče předporodních kurzů jsem pro já půjdu ač tam budu chodit teda sama, manžel nestíhá… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
10.5.10 13:33

no hele u nás to je jasnej kluk viděl to i přítel, gynekolog taky řekl, že je to na 100% kluk, jinak pro holčičku jsme měli jméno Justýnka. Hele a budeš chodit na ten kurz do liberecký porodnice? máš o tom něco zjištěný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
10.5.10 13:45

Raději bych do JBC jelikož budou ukazovat i pokoje atd. Ale tady v Liberci mám zase zákaznici, která je přímo pořáda dělá tam sestřičku. Jinak je asi jedno kam jdeš nebo ne. Zjištěný nic moc nemám jen, že u mě je ještě moc brzo chodí se tam myslím až od 30 týdne, ale můžeš se podívat na stránky JBC porodnice tam jsem to někde četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
10.5.10 13:46

Jo a ještě já ani nevím kde ta Jablonecká porodnice je tak to bude ještě srnda Jbc skoro neznám jen tak trošičku :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
10.5.10 14:06

já už to mam trochu vyzjištěný , v jablonci to maj levnější a prohlídka porodnice stojí 150 kč, v lbc myslim stojí 500 kč ten kurz a jsou to myslim 4 hoďky. no já bych už mohla tak za měsíc jít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
10.5.10 14:07
lovelytelle píše:
jojo víme bude to chlapeček filípek :)

jéé no já si pamatuju jak nám každej říkal že vypadám na holku že to bude určitě holka a pak jsme šly do genettu na ultrazvuk a tam moc milá paní doktorka Bydžovská nám oznámila že to je chlapeček , no naše reakce byla taková že jsme se musely začít strašně smát nevím proč asi ta euforie a pocit štěstí , a opravdu bylo vidět že to chlapeček bude .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
10.5.10 14:22

Já jsem teprve 16+6 tak to je ještě moc brzo. V pondělí jdu na kontrolu už se nemůžu dočkat, koncem tohohle týdne si budu volat na tripl testy snad dopadnou dobře. Byla jsi tam taky? Já mám 1trim.screeneng vpořádku a na další jdu ve 20týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny