ahoj

• Otevřená skupina

Skupina byla zrušena a přesunuta do soukromé skupiny Liberecké maminy

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3588
12.5.10 10:34

lancisko: já jsem koukala na netu a byli tam tak od 2,5 vejs a jakou máš značku a kdy jsi jí kupovala ,hned po narození nebo až dýl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
12.5.10 14:14

lovelytelle :tady je odkaz je jich tam více druhů.
http://www.batolata.cz/katalog.php?…
Jo a nad tík kočárkem co jsi pořídila jsem uvažovala, ale nekonec po přečtení dost diskuzí jsem dospěla k maxi-cosi…je pravda, že jsem na cenu moc koukat nemohla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
12.5.10 18:53

Lovely: díky za odkaz, ano, v Manduce se dá nosit od narození, ale dítě máš vertikálně, nedáš ho do kolíbky…

Nokoska: kočár bude asi hezkej, užívej si to, pokud si myslíš, že je to ten pravý a potřebuješ ho, tak je to tak super :) Já mám v šátcích taky dost peněz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
12.5.10 19:03

Saxano: ty vlastně kočár asi moc nepotřebuješ co, ale zase třeba na zimu potřebuješ vééélikou bundu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
12.5.10 19:44

nokoska: no náhodou mám kočáry dva :) Jeden tedy už na půdě, druhý doma. Používali jsme je pouze na spaní a pro babičky :) Teď už v podstatě vůbec… jen když je fakt krize a nemůže zabrat, tak jí uvozíme, ale minimálně :) A v zimě velkou bundu nepotřebuju, mám tohle: http://salatky.cz/index.php?… a letos už jsme nosili i bez toho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
12.5.10 20:04

Tak to jsem netušila, že je to takhle i se zimním oblečkem na šátek. Všechno má svoje pro a proti :lol: Už, aby bylo teplo co to počasí už mě štve to poprchávání nic moc. Holky co používáte za plenky? Myslím papírové :-P na jiné mě nikdo neukecá :-P Jsem včera koupila v tescu pampersky 2× po 150ks jedny za 549,– mylim :mrgreen: ty jo, ale nemám potuchy kolik těch plen člověk cca potřebuje jsou na 4-8kg v tomhle se vážně neorientuju. Vím, že nakupuju dost dopředu, ale to se nekazí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
12.5.10 21:19

nokoska: vychytávek je fakt hodně :) Ale člověk musí hledat a naučit se v tom chodit :) A plínky používám normální jednorázovky, Pampers jsou dobrý, ale ne ty orandžový, ty mám hodně protékaly, ale je to dítě od dítěte, Ninuška je průtokáč :) A zezačátku budeš přebalovat často, tak 8 plen denně :) no uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
13.5.10 09:05

Ty jo normální penky to bych umřela, ale malá už chodí občas na nočník ne? :o))) Dneska se musím pochlubit volala jsem si do gennetu na triple testy a jsou negativní se mi tak ulevilo. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
13.5.10 13:28

Nokoska: normální jednorázovky :) Jako látkovky by se mi líbily, ale jsem nato prostě líná :) A ano, malá chodí na nočník, ale u nás je to zatím jak na houpačce, někdy chodí krásně, jindy zase nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
13.5.10 13:39

A gratulace k negativním testům :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
13.5.10 19:26

nokoska: no teďka ten concord řešíme v jedný diskusi, každý ať si vybere podle svýho, jinak jsem ráda, že máš testy ok, já mam zas v pořádku testy na cukrovku tak jsem rádá, jinak včera jsem byla v poradně a slyšela jsem jak filípkovi tluče srdíčko paráda:) holky řešíme nákup matrace do postýlky, jakou máte? já bych ráda kokos a PUR ne molitan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
13.5.10 19:54

Ahojky děkuju.lovelytelle : já ti závidim já ještě srdíčko neslyšela, to už tě natáčejí nebo ne? V kolikátém týdnu po 1? A co se týče kočárku to je jasnačka, že každej podle svého musí vybírat já bych u toho tvého brala jak je lehoučkej. Já bych spojila minimálně ze 3 kočárku jejich + :think: , ale to nejde :lol:
Jo a co se týče matrace tu ještě neřeším pže mám novou postýlku u manželovýho taťky on jí koupil pro svého malého syna, ale ten v ní spal jen jednou… A já vůbec netuším co v ní je a není tak to pořeším až jí přiveze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
13.5.10 21:08

lovely: super, že máš OK testy na cukrovku a můžeš baštit :)

Nokoska: ideální kočár není :) A postýlku měla malá ještě po mě… jsem si jí zbrousila a nalakovala a je jako nová :)

A matraci: my měli normální molitan. U toho kokosu se radši zeptejte, jak je to s monitorem dechu, jeslti budete pořizovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
14.5.10 08:07

Myslíš, že na monitot dechu může mít vliv matrace?? To si nemyslim. Holky dneska jdu na celej den sedět za manžela k nemů do práce a budu zvedat telefony to bude nuda hjůůůůza mám sebou knížku o 350stránkách snad bude stačit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
14.5.10 10:05

nokoska: ne to ješte ne, jen mi přiložil takovej malej přístroj na břicho a bylo slyšet srdíčko miminka. ja jsem ted' 26 týden a dneska jdeme do porodnice na 4D ultrazvuk chci pár fotek tak jsem zvědavá jestli se nám filípek ukáže :) jo to máš pravdu mohli by dělat kočárek na přání, že by ho vždycky smontovali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny