ahoj

• Otevřená skupina

Skupina byla zrušena a přesunuta do soukromé skupiny Liberecké maminy

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3588
30.4.10 09:49

u nás v rodine , filipa nemáme a ted se okolo me narodili samy kluci ,ale zadnej filip. jen timur,honza a kamaradka dneska v noci porodila tomase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
30.4.10 10:20

holky může se v těhotenství používat kalciová mast? ztratila jsem příbalový leták tak nevim. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
3.5.10 19:43

je tady nějak mrtvo :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
3.5.10 21:05

Taky jsem si říkala, že mi dlouho nepřišlo žádné upozornění na mail o novém příspěvku :think: Tak já to rozstřelím…
lovelytelle a jaké máš těhu? Klidné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
4.5.10 09:42

irish coleen: hele zatim je všechno v pořádku, jen kdyz jsem byla těhotná asi tak 14 dní tak jsem měla nějakou virozu a horečku , ale nastěstí to mimi ustálo. JInak jsem nezvracela ani blbě mi nebylo takze pohoda. Teď jsem ve 24 týdnu a už začínám dokuppovat výbavičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.5.10 09:49

Ahoj holky, zdravím po pár dnech :oops: :oops: Nějak teďka nestíhám… o vík jsem byla v prácí, včera jsme byli s Adamem v Liberci, no furt něco :mrgreen: :mrgreen:

Jenom teda dneska se mi nechce nic dělat :roll: I k tomu vaření abych se přemlouvala :mrgreen:

Lovelytelle, všechno to dobře dopadne, uvidíš :wink:

Jinak já jsem porodní plán měla „sepsaný“, teda neměla, jen jsem řekla asistence před porodem, co bych si přála… takže to se mi vyplnilo, hlavně ta vana :mrgreen: :mrgreen: Ale rodit do ní néééé :lol: :lol: A taky jsem chtěla dát přiložit na bříško Adámka těsně po porodu, ale to bohužel nešlo, měl krátkou pupeční šnůru 8-)
A na předporodním kurzu jsem byla, ale bylo to defacto o ničem, po druhé bych to do toho už teda vůůůůbec nešla, je to jenom povídání s prohlídkou… a i to jak se má při porodu funět jsem zapomněla :mrgreen: :mrgreen:

Jooo a dokaz na můj MMB mám v podpisu :wink:

Jinak víc nevím, o čem šla řeč??… jo o jménech :mrgreen: Tak já jsem taky žádného Adama neznala! Ovšem pak se narodil mě a v našem městečku dalších 3!! No, mazec … ale bylo to veselé na Vítání občánků :jazyk: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
4.5.10 09:51

Tak to je dobře… já měla začátek dost podobný, ale taky jsme to vzládli :) Ale měla jsem raději předepsaný utrogestan na udržení těhotenství, vedle plodu byl o něco větší hematom, takže jsem to měla mírně rizikové, ale všechno dopadlo dobře… :) Tak hlavně aby jsi měla i zbytek těhu takhle v pohodě a stejně tak i finále :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
4.5.10 09:58

já doufám, že bude :) teď jsem byla na testu na cukrovce tak ten snad taky bude ok. Jo to finále snad taky bude v pohodě, ale ještě mam chvilku čas. Holky řeším nákup přebalovákum, kterej by pak byl jako komoda, nejradši bych chtěla dřevěny, poradíte prosím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
4.5.10 09:59

ryntyntyna: v jakym podpisu myslíš? nějak jsem to nepochopila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.5.10 11:13

Lovely, myslím pod podpisem :wink:

Já jsem slíbila kamarádce, že jí podržím spoustu věcí (oblečků…), ale nějak se mi, mrška, nozývá :think: Mám oblečky tak od 0-9měsíců, tak třeba pokud by se neozvala… :wink: Ona by měla mít termín někdy v říjnu…

Irish, odpovídala jsem do tobě založené diskuze…, jen jsem tam nechtěla rozepisovat (i když ono je to stejnak jedno, když je to tady taky otevřená skupina :mrgreen: ), že sice s tímhel nemám zkušenost, ale s Adamem jsme sami, tj. bez jeho táty (manžela), i když u nás byli k rozchodu (rozvodu) jiné důvodu… ale hlavně jsem teda chtěla říct, že pokud příjde tvrdý na tvrdý, tak to určitě zvládnete spolu sami :srdce: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
4.5.10 12:22

ryntyntyna: kdyby se ti neozvala tak se treba muzeme domluvit. ja mam termin na konci srpna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.5.10 13:08

Lovely, určitě, budu si to pamatovat :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
7.5.10 09:45

Ahoj holky taky se přidám jsem z Liberec. TP mám 20.10 tak ještě dost času našla jsem vás až dneska jsem ve skupině druhá půlka října je utajená…je lepší, že nikdo jiný nečet co se tady píše :lol: jsem dneska 16+3 podle UTZ. S těma porodnicema jsem se nemohla rozhodnout, ale manžel se narodil v Jbc a přeje si, aby jsme šli tam no tak je rozhodnuto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
7.5.10 11:09

ahojky nokosko, tak to máš času dost a už víš co čekáte? Přítel se narodil v lbc a já ve frýdlantě a chce ,abych rodila v lbc tak uvidíme pořád nejsem rozhodnutá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
7.5.10 11:47

lovelytelle - už Ti odepsali ohledně té mastičky?

nokoska - času háááfo :) ale každopádně i Tobě přeji, aby vše dopadlo dle Tvých představ…

Přítel se narodil v Liberci, já v Rokycanech, takže z tohoto hlediska nebylo co řešit :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny