ahoj
- Otevřená skupina
Skupina byla zrušena a přesunuta do soukromé skupiny Liberecké maminy
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
taky bych to asi neřešila, kdybych rodila podruhý ,ale takhle nevim, uvidim co v tom jablonci. rodila tam pritelova segra a byla celkem spokojena
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky chci se zeptat kde jste kupovali výbavičku pro mimi, v jakém obchodě v Lbc?nebo přes internet? Kočárek už je na cestě a postýlku už mam tak jen tam zbytek ![]()
díky za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se taky rozhodovala, protože jsem původně chtěla rodit do vody a na to jsou v Jablonci lépe vybavení než v Lbc. Ale nakonec vyhrál Lbc, protože jsem přenášela a docházela jsem pak na kontroly do Lbc, takže jsem se pak rozhodla v podstatě hned…
Jinak výbavičku - hodně oblečení mi na koupila kamarádka v jednom bazárku, ale ten už bohužel zrušili, což je škoda, protože odtamtud mám opravdu hezounké věci a jinak mám hodně věcí z Globusu (přímo z obchodu), tam mají moc hezké věci, kupuji tam i teď… a pak mám hodně věcí od mojí mamky, ale já nejsem rodila Liberečanda (jsem z Plzně), takže mi to kupovala tam a posílala do Lbc
Ale je moc hezký krámek na náměstí E.Beneše, naproti radnici
A pak samozřejmě internet. Moc dobrý je mimibazar.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to chápu je lepší docházet do lbc, než dojíždět každej den do jbc, no uvidíme jak to dopadne. oblečení ani tak rešit nemusim spíš ty ostatní věci. jakej obchod myslíš na náměsti? jo přes mimibazar budu mít kočárek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nevím jak se to tam jmenuje
Jsou to dva vedle sebe a prochází se takovým průchodem… Teda doufám, že si to nepletu, se pak zeptám přítele, ten je přeci jen v tomhle s pamětí na lepší úrovni
Já měla hodně věcí od rodiny z přítel. strany po tetě - jako vanička, přebalovák atd. Ale hodně věcí je ještě kupovaných v Puntanele a Chiccu… Kdybys případně potřebovala odsávačku mateř. mléka, tak mám jednu doma na prodej (jednou použitá) ;
Ale opravdu mám hodně věcí přímo z Globusu - i povlečení, deky, hračky atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja hodne nakoupila v detsky raj je to v rochlicich,ale jde to i pres net, veci v cca, a neco pres net
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já už vim ty myslíš širokou ulici jo tam jsem se byla dívat na kočárek , chci se tam mrknout. Já budu mít oblečení a nějaký další věci od přítelovi sestry , ale zbytek musim dokoupit. Díky za tip uviidim jestli ji budu potřebovat. V rochlicích vim, že tam ten obchod je ,ale byla jsem tam jen jednou se tam mrknu . diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj,ale je lepsi si to objednat po netu, ono ti to prijde do ty prodejny, takze nic neplatis za postovny a vyjde te to levneji, doporucovala mi to i ta prodavacka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,já jsem rodila v Liberci dvakrat a byla jsem spokojená jak u porodu tak i na novorozeneckým, chvilku před tim se tam měnil primař tak personal vyšlapoval všude fakt dobře a i s kojenim mi hodne pomahaly a to jsem se až styděla,páč prvni ditě jsem kojila naprosto bez problemu od začatku a druhý najednou problem.
Irish vim přesně který obchod mysliš,kupovala jsem tam kočarek a celkove tam maji spoustu krasných věci na děti.Název taky nevzpomenu,ale myslim Chicco?I když tam maji i jiný značky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vůbec nevím… fakt si nevzpomenu, ale jak říkáš, Mišáčku, je tam více značek… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
já jsem byla taky s Libercem spokojená, snad jsem se ani nerozhodovala tolik mezi Libercem a Jabloncem tak jako mezi Libercem a Českou Lípou… bydlím totiž v Jablonném. No,nakonec to vyhrál ten Liberec, přeci jenom, když dělám tady ve špitále, tak jsem měla určitá privilegia
![]()
Jinak na sále fakt skvělý! A ani na novorozenecký si nemůžu stěžovat¨!
Ale sestřenka rodila před 14ti dny v Liberci a teda spokojená moc nebyla, na sále pohoda, ale měla problémy se setrama z novorozeneckýho, moc nepomohly s kojením a až při propuštění jí řekly, že malá má zlomenou, vykloubenou? kliční kost a tak by měly kojit jinak… ![]()
Irish,já jsem taky kojila přes klobouček, no děs… ale nám kojení vydrželo „jen“ 3 měsíce…
Levely, já jsem kupovala větší část výbavičky (kočáre) přes ten Dětský ráj, pak to jistila Ikea a taky MMB ![]()
Kdyby jsi chtěla, prodávám vybavení do postýlky (pokud budeš mít zájem,jukni na můj MMB)
![]()
Jsem na noční, tak jdu zase pracovat, mějte se hezky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kojím zatím pořád, Šímovi je 4,5 měsíce… a zatím mu pořád stačí. Doktorka byla i nadšená, že tak hezky přibírá, takže zatím nějaké jiné mlíčko dávat nemusíme… Tak snad to vydrží ještě minimálně měsíc, to zkusíme poprvé mrkvičku
Jsem na to zvědavá
Kloboučky pořád používám, zkusila jsem párkrát nakojit i bez nich, ale přišlo mi, že se pak malej nenapil dost efektivně… Líp se nají s kloboučky. Ale byl to zpočátku boj, 45 minut strávených jen rvaním mu prsa do pusinky… A navíc až 4. den po porodu, takže to už sací reflex nebyl tak silný
Tím mě právě sestřičky z novorozeneckého hodně zklamaly
Můj problém s kojením mi řekly v podstatě náhodou a jen tak mezi řečí a ještě stylem jako že jsem asi úplně blbá!!!
Ale naštěstí je to vše ok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lancisk: díky za tip to jsem nevěděla , musim se tam mrknout
, myslíte chicco za globusem? tam jsem ted kupovala postylku a nebyli vubec prijemny uz tam nic nekoupim ![]()
ryntyntyna: hod mi sem odkaz na mmb na to povleceni mrknu na to ![]()
Ja bych ty sestry za to mlátila , kdyz se chovaj takhle , kdyz to zenska nezna a nevi tak kdo ji ma asi poradit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
tak já taky rodila v Liberci, porod luxus, na šestinedělí děs běs, přesně jak píšete - problém s kojením, nakonec jsme taky kojily přes kloboučky, ale kolem 3tího měsíce se nám to podařilo odbourat a to byla tedy úleva… ![]()
Irish…: zkuste ty kloboučky odbourat, radí to i na kojeni.net. Dítě pak nepoliká tolik zvduchu a naopak jí líp, ale samo si musí zvyknout. Navíc se bradavky už trochu vytahaly a ono to půjde ![]()
A výbavičku
No většinu jsem měla přes MMB nebo přes internet, v obchodě jsme koupili máloco.
kočárek jsme moc nevyužívali, u nás to byli docela vyhozené prachy. Jinak jsem se vším, co jsme nakoupili byla spokojená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- mignona , 30.7.25 17:32
- Annamarion , 2.2.24 19:55
- Boo01 , 20.11.22 06:56
- Petamay , 8.12.21 17:09
- Dunka2 , 17.4.20 11:45
- budilucka , 29.2.20 20:38
- Luciferda86 , 6.2.20 15:50
- Vainjane , 1.1.20 23:01
- Suzzinka , 22.10.19 16:28
- Aknel94 , 31.5.19 06:19
- Klikařka84 , 7.1.19 21:08
- L.U.C.A. V.A. , 28.12.18 05:23
- Pajulik 48 , 7.12.18 10:49
- Makronka80 , 4.12.18 22:30
- small.happy.wife , 13.11.18 09:42
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Manžel – snížení sebehodnoty
- 20.4.26 23:18
- BohunkaP
- 19
Plaquenil (hydroxychlorochin)...
- 20.4.26 19:41
- Nnina
- 1
Kastrace koně – zkušenosti?
- 20.4.26 22:10
- Savana2
- 6
Nemám na nájem, může mě majitel vyhodit z...
- 20.4.26 21:38
- rmot
- 12
Na ultrazvuku gestační váček a nic v něm
- 20.4.26 21:32
- Katynka6
- 17
Neustálé odříhávání miminka, blinkání a ABKM
- 20.4.26 22:30
- eva312
- 5
Zavřený čípek před porodem
- 20.4.26 19:33
- Paula42
- 2
Údajně se nevěnuji svému dítěti 7 měsíců
- 20.4.26 21:46
- stinga
- 23
Kašel po vytírání bytu sanytolem
- 20.4.26 16:55
- Aries6
- 4
Kaz pod bílou plombou - lze reklamovat...
- 20.4.26 22:23
- Anonymní
- 25
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 20.4.26 23:46
- Mkmkz
- 99858
Syn 8let nechce spát sám
- 20.4.26 23:43
- Maartina7
- 33
Dlouhé štíhlé nohy
- 20.4.26 23:43
- Mkmkz
- 25
Hryznutí od štěněte, co dělat dál?
- 20.4.26 23:38
- Klmarik
- 84
První menstruace a výška - bude dcera...
- 20.4.26 23:34
- BohunkaP
- 44
Muž bez sexuální touhy a chuti
- 20.4.26 23:22
- Anonymní
- 28
Manžel – snížení sebehodnoty
- 20.4.26 23:18
- BohunkaP
- 19
Přebolí to někdy?
- 20.4.26 23:12
- Jazmine
- 151
Pojišťovna - Jaká je dobrá?
- 20.4.26 23:08
- Evkad
- 12
Jamie Oliver, Zdeněk Pohlreich, co vy na ně?
- 20.4.26 23:02
- 884135
- 110