ahoj
- Otevřená skupina
Skupina byla zrušena a přesunuta do soukromé skupiny Liberecké maminy
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
V sobotu rodila brachova pritelkyne a tak jsem se ptala brachy jestli tam s ni byl celou dobu a rikal, ze jo tak to asi takova pravda nebude. S tim že ti ji odnesli pisou , ze davaj do pul hodine matce k prsu od porodu , to pekne kecaj. ja kdyz mluvim s nekym kdo dela v nemocnici nebo tam byl na praxi tak vsichni rikaj , ze by sli do jbc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na ty sály jsem se taky chtěla jít podívat, nakonec se mi to nepovedlo… furt nám do toho něco lezlo… ale já jsem to tam předtím už částečně viděla, takže jsem zhruba věděla do čeho jdu…
lancisko: tak jsi to měla taky veselé… říkala jsem si pak až s odstupem času, že mi malého stejně mohli dát, i když mě šili… mohla jsem ho zkusit přiložit, rovnou tam mi mohli říct, že kojit klasickou cestou nemohu a alespoň bych nemusela přihlížet tomu, jak je doktorka celá od krve a jak si pořád říká o nové šití…
Podruhé budu moudřejší a opravdu si asi napíšu porodní plán a nebo minimálně seznámím s plánem můj doprovod (nevím jestli by do toho šel přítel znovu), aby případně dotyčný řekl, že chci do půl hodinky miminko k prsu.
Takže lovelytelle : možná si nějaký plán připrav a nebo přítele/manžela (doprovod) seznam s tím co chceš aby se dodrželo, aby případně alespoň on na doktory apeloval… upřímně já jsem po porodu nebyla schopná na tyhle věci myslet a vůbec si vzpomenout, takže by se opravdu hodilo se na něčem takovém s přítelem domluvit…
ale samozřejmě záleží především na Tobě a pokud se například rozhodneš pro Jbc, tak tam tohle třeba bude bez problémů. Každopádně bych ale přesto seznámila partnera s tím jak si porod představuješ a jaké jsou záchytné body… já jsem to úplně nedodržela a docela toho lituji. Teď máme kvůli tomu s přítelem určité rozbroje - především co se týče např. sexuální stránky našeho vztahu… ale to už asi úplně odbočuji… ![]()
Saxana: tak hodinku a půl od příjmu závidím. Já rodila 14 hodin, i kdy v podstatě vše vypuklo již 1.12. a Šíma se narodil 3.12. ( i když tedy „jen“ 10 minut po půlnoci)
Ale měla jsem porod úplně pohodový, tím že se pomalu stupňoval ![]()
Omlouvám se jinak všem za mé strašné slohové práce
ale mě když to drapne, tak píšu, že skoro uškvařím klávesnici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak k porodnímu plánu:
Pokud si jej napíšete, tak trvejte natom, aby si ho porodník, přečetl, u nás se tak nestalo
Takže o ničem, hlavně, že jsem to doma smolila a pak nic… Podruhé už člověk ví no…
A byla jsem tam 2 a půl hodiny, no fofr, vůbec jsem za celou dobu nepochopila, jako že už ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak to asi udělám ,aby se pak nestalo , že mi mimčo hned nedaj nebo tak, tak já to pak sepíšu a dám to příteli ,aby to dal porodníkovi ,aby věděl co a jak. Dneska mi přišel kočárek tak mam radost, škoda že ho musim odvézt k tátovi a nemůžu ho mít doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky…
Tak jak piše Saxana,chce si na tom trvat,oni jinak postupují standartně.
Pokud má někdo představu o porodu tak vic vyjdou vstřic v Jablonci,teda zkušenosti nemam ale slýcham to.
Holky já na předporodnim kurzu byla,bylo to spiš takový dvouhodinový povidani o porodu a vše kolem něj,zakončeno prohlidkou porodnich sálu,což teda v tu chvilku na mě pusobilo depresivně páč už jsem vědela do čehu jdu,no a ta prohlidka se dělá jen když se nerodi,takže se tam ani človek nemusi dostat.
Lovelytelle já obě děti dostala na kojeni chvilku po porodu,tak do deseti minut určitě.
Jo a manžel tam se mnou byl celou dobu porodu,což u druhýho bylo ani ne pět hodin a při prvnim ho teda poslali domu,to jsem rodila asi od jedný v noci do pul osme večer,takže byl dopoledne doma,ale od obeda už tam se mnou celou dobu byl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je fajn kdyby ten porodní plán dodrželi nebo se aspoň o to pokusili…tak já vůbec nevim jestli na nějakej mam jít, jinak v jbc maj nějakej zadarmo a pak prohlídku sálu taky s nějakym povidáním a je to levnější než v lbc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Misacku nas tam pustili ikdyz vedle nejaka pani rodila, jen nam proste neukazali pokoj, kde rodi, no bylo to hrozny, ta pani hrozne rvala, ale fakt hrozne…
jj chce to si trvat na svym, se mnou se nikdo moc nebavil, ja sice rodila 6 hodin,ale mela jsem tezkej porod a par komplikaci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
můžu se k vám přidat? Jsem taky z Liberce, mám dvouletou dcerku Rosalii a zrovna doma marodíme.
Koukám, že tady řešíte porod…já rodila v JB, byla jsem moc spokojená, ale myslím, že je to o lidech, chytla jsem fakt super personál a hlavně pořád jsem se na něco ptala a nenechala nic náhodě. Za 3 dny jsem šla domů, měla prsa jako silikony a Roska měla o 10 dkg víc něž porodní váhu.
Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Akaca: já si taky myslím, že je to hlavně o lidech, ne o porodnici. O vzájemných sympatiích a tak… a taky o nárocích rodičky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lovely: určitě
A ono je to nakonec jedno, i když mě pár věcí mrzí, tak důležité je, abyste byli oba v pořádku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo to je určitě nejdůležitější , docela se bojim , ale snad vše dobře dopadne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lovelytelle urco vse dobre dopadne a budes mit krasny miminko a vite pohlavi? a kdy vubec rodis?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lancisko: jojo vime bych to nevydržela
čekáme kluka Filípka a termín 24 srpna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Juj, tak jsem opět tady, nešel nám doma teď pár dní net… byla jsem z toho celá nesvá ![]()
lovelytelle: určitě bude všechno v pořádku
jéé s Filípkama se teď snad roztrhl pytel, známí mají také Filípka
Hlavně aby jste byli oba zdraví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- mignona , 30.7.25 17:32
- Annamarion , 2.2.24 19:55
- Boo01 , 20.11.22 06:56
- Petamay , 8.12.21 17:09
- Dunka2 , 17.4.20 11:45
- budilucka , 29.2.20 20:38
- Luciferda86 , 6.2.20 15:50
- Vainjane , 1.1.20 23:01
- Suzzinka , 22.10.19 16:28
- Aknel94 , 31.5.19 06:19
- Klikařka84 , 7.1.19 21:08
- L.U.C.A. V.A. , 28.12.18 05:23
- Pajulik 48 , 7.12.18 10:49
- Makronka80 , 4.12.18 22:30
- small.happy.wife , 13.11.18 09:42
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Potíže s trávením, žaludek, dieta...
- 19.4.26 09:02
- Anonymní
- 5
Cim holit chloupky divka 11 let
- 19.4.26 09:52
- Anonymní
- 8
Zůstali byste v té práci?
- 19.4.26 09:48
- Pe.M.1
- 13
Přebolí to někdy?
- 19.4.26 09:51
- Alušáček
- 33
Pozice protokolující úřednice, vsú - jak...
- 19.4.26 07:17
- Anonymní
- 3
Estrofem - nežádoucí účinky, měl jste někdo?
- 18.4.26 22:04
- Anonymní
- 1
Silná menstruace
- 19.4.26 09:55
- vanilková zmrzlina
- 11
Havarijko i když bych měla kvalitní...
- 19.4.26 09:12
- Doctus
- 9
Náš vztah - všichni mě odrazují
- 19.4.26 07:25
- izabe
- 27
Velké tiskací písmo u příjimaček, může to...
- 19.4.26 09:22
- z-u-z-i
- 14
Nové příspěvky
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- zrcadlo
- 548
Silná menstruace
- vanilková zmrzlina
- 11
Finanční výdaje na starší dítě
- 19.4.26 09:54
- Anonymní
- 254
Cim holit chloupky divka 11 let
- Anonymní
- 8
Milenky sem nová diskuze
- jege
- 99159
Přebolí to někdy?
- Alušáček
- 33
Nudící se osamělý vozíčkář nabízí své služby
- Ploskutáček
- 2314
Můj partner je neskutečný. A co ti vaši?
- Janča_6
- 83
Mám napsat jeho bývalé?
- 19.4.26 09:49
- Maggdallena
- 121
IVF/KET 2025
- 19.4.26 09:49
- Lucinta
- 9843