ahoj

• Otevřená skupina

Skupina byla zrušena a přesunuta do soukromé skupiny Liberecké maminy

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3588
7.5.10 14:45

irish: ne vůbec mi neodepsali tak nevim :(, nemam už příbalovej leták asi se zeptam v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
7.5.10 14:47

holky jak jste to řešili s přebalováním? já chci koupit komodu na přebalování ve dřevě ,aby byl odendavací ten rám a měla bych to jen jako komodu a ješte a přebalovalo se ne z boku ,aby to bylo v moderním stylu, nemáte nějaká tip?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.5.10 21:10

Ahoj holky,

lovelly, já vůbec netuším :think: Já jsem měla takový jednoduchý převalobák a stejnak jsem potom nejradší přebalovala na posteli či gauči :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
8.5.10 07:37

Ahojky co čekáme vědět nechceme je to překvápko :o))) Já jsem doma jen na skok jezdím na víkendy na chatu…pohodička :-) jj a času je dost.
Co se týče přebalování už dávno jsem si koupila komodu dřevěnou, že to bude do budoucna i přebalovák, ale manžel koupil velkou LCD telku a už tam nic nedám. Tak to budu řešit asi přebalovákem s ikey :mrgreen: zatím se mějte krásně a asi písnu v neděli to zas bude nuda doma :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
8.5.10 11:03

To jsou teda… hmm, mě vždycky napsali do druhého dne…

Přebalovák jsem měla jednoduchý, v podstatě jen dřevěnou desku na postýlky a koupili jsme na to tu měkkou část. Ale jak se prcek začal víc vrtět, tak jsem ho zrušila a přebalujeme na posteli nebo na hrací dečce na zemi :) Taky jsem chtěla tu komodu, ale neměla bych jí v bytě kam dát a nakonec jsem si uvědomila, že by to asi bylo opravdu zbytečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
8.5.10 17:45

já jí mam kam dát a pak když se odendá ten vršek tak to bude součást pokojíčku a když bude dřevěná tak vydrží dlouho už mam jednu vyhlídnutou

http://www.ondalek.cz/…i-cube-birke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.5.10 09:28

Dobré ránko :mavam: Teda spíš už dopoledne :mrgreen:

My jsme si včera užívali na Mimoňských válkách, pěkné, Adama to teda bavilo na :palec: , akorát já jsem se trošku přispmahla :lol: :lol:

Lovely, k té Calciovce, já si myslím, že se v těhu může používat, ale na leták jsem se fakt nebyla dívat, už ho totiž taky nemám… jsem ti to zapomněla napsat už minule :oops: :oops:

Tááák, užívejte sluníčka, já jdu dneska vařit svíčkovou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
9.5.10 09:36

nokoska: já bych to nevydržela , nenechat si to říct, mi už jsme nemohli dočkat až nám to řekne…tak to jsi fakt napřed, já jí začala řešit až ted´:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
9.5.10 09:37

hele holky a v jaký části lbc vůbec bydlíte? to jsme se ještě nebavili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.5.10 10:04

Lovely, já jsem si to taky nechala říct, furt jsem si povědomě myslela, že to bude holčička a bum - kluk jak buk :mrgreen: :mrgreen:

Jinak já nebydlím přímo v Liberci, ale stejnak jsme tam víc než často 8-) Za prvé tam pracuju a za druhé veškeré kamarádky (krom dvou teda) jsou Liberečandy :srdce:
Já teda bydlím v Jablonném v Podj., jestli vám to něco říká? :wink:

A už se mi začíná dělat obídek v papiňáku, tak půjdem s Adámkem na terásku a zahrádku 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
9.5.10 10:41

mě taky všichni tipovali holčičku, a já si myslela taky, že to bude holka, u nás v rodině maj všichni kluky a tak ne další kluk, musela jsem se smát, když nám to doktor řekl :) jojo to mi něco říká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.5.10 11:40

Ono to máš ve finále jedno, já jsem nakonec ráda za kluka, i když je to takoý lumpík :mrgreen:
Ale hlavně že je zdravýýý :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
9.5.10 19:34

Ahojky já bydlím pod Horizontem…tak dá se říct, že v klidné lokalitě :o). Já jsem ten přebalovák koupila takhle pže má úžasnou barvu s krásným obrázkem medvídků a ještě ten odstín zelené se mi úplně přesně hodí k barvě na zdi :lol:
Já si taky strašně přeju vědět co čekáme, ale manžel chce překvápko tak mu to umožním noo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
9.5.10 20:05

já vím, než jsem otěhotněla tak jsem chtěla kluka, jsem moc ráda hlavně, aby byl zdravej :) já bydlim na broumovský, já bych to nevydržela ,ale je lepší když to nevíte oba, protoze kdybys to věděla jen ty tak by ses možná prokecla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
9.5.10 20:17

Nokosko, jj, jseš dobrá, že to vydržíš :mrgreen: :wink: Já jsem byla děsně zvědavá a bývalýmu bylo jedno, jestli budeme vědět pohlaví nebo ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny