ahoj

• Otevřená skupina

Skupina byla zrušena a přesunuta do soukromé skupiny Liberecké maminy

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3588
20.4.10 11:00

ahoj

ahojky maminy založila jsem tuhle skupinu, protože liberečandy jsou již obsazeny. Tak si pojďte pokecat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
375
21.4.10 11:50

Ahojky, zdravím všechny liberecké maminky… My už máme prcka 4 a půl měsíce na světě… synka Šimonka :) Je to neuvěřitelné zlatíčko, co Vy ostatní? :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
21.4.10 17:54

Ahojky liberecke maminky my mame holcicku Andrejku
snad nevadi, ze pisu i sem, kdyz patrim mezi liberecandy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
21.4.10 19:09

Ahojky mi čekáme kluka Filípka a má se narodit na konci srpna , je to naše první miminko :), ne vůbec to nevadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
21.4.10 19:51

Ahoj, taky jsem v uzamčených liberečandách, ale klidně budu psát i sem, pokud budu stíhat :)

Máme rok a půl starou Ninušku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
21.4.10 19:51

Tak hlavně aby vše proběhlo v pohodě :) Budu držet palečky ať je to kluk jako buk. A těhu v pohodě? :wink: Budeš rodit v Liberci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
21.4.10 20:25

no tak to drzim palce, at vse dobre dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.4.10 22:34

Ahoj holky liberecký :mavam:

Taky jsem z uzamčených Liberečand :mrgreen:

Lavelytelle, přeju aby všechno proběhlo v pořádku  :palec:

Jinak já mám doma dvouletého raráška :-D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
22.4.10 10:11

holky diky doufam, ze vse dopadne ok. Těhotenství zatim super nemam nejaky problemy , všechny vyšetření zatim ok.Nevim jeste kde budu rodit, chci se jit podivat do Lbc i Jbc, ted budou rodit 2 kamarádky v lbc tak se jich chci zeptat jako budou spokojeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
22.4.10 11:55

ja jsem taky premylela mezi jbc a lbc, ale rozhodla jsem se pro lbc, nemuzu si na nic stezovat, sestry na porodnim super, dr taky super, akorat sestry na detskym byli naprd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
22.4.10 13:00

jo to jsem taky slyšela , že ty sestry jsou hrozný a vůbec , když jsi provrodička nic nechtěj vysvětlit, toho se docela bojim, určitě nebudu vše vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
22.4.10 15:29

jj, to ja taky tak zazila, hlavne s kojenim to bylo hrozny, ale svagrovka rodila v listopadu a ta rikala, ze byli super, tak jde o to, ktery tam zrovna budou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
22.4.10 15:45

Holky, já taky rodila v Lbc, psala jsem tady i recenzi na porodnici. Já byla s porodnicí moc spokojená, jen ohledně kojení mě pěkně naštvali… slibovali všelicos a nic nedodrželi, člověk si pro ně nakonec stejně musel dojít a ještě se na něj dívali jako co je otravuje. Ale to je opravdu snad jediná výtka. Jinak supr, byla jsem moc spokojená. Určitě bych tam rodila i podruhé :) A zeptám se - kojila jste nebo kojíte některá z Vás přes kloboučky (jako já) :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
22.4.10 15:54

no s tim kojenim to je tam hruza, ja tam taky pujdu znova, ale ty setry z novorozenecke to byl des, ale u druheho mi to uz bude fuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
22.4.10 15:58

To jo, u druhého taky budu moudřejší a hlavně vybavená na vše… Nejhorší to bylo taky v tom, že zrovna když jsem rodila, byly zakázané návštěvy kvůli těm chřipkám :( To bylo hrozný, obrečely jsme to na pokoji všechny 4 maminky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny