ahoj

• Otevřená skupina

Skupina byla zrušena a přesunuta do soukromé skupiny Liberecké maminy

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3588
11.5.10 13:11

ty budeš asi fakt odborník vid :) pokud se rozhodnu pro šátek pak se na tebe určitě obrátim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
11.5.10 13:14

Lovely: no odborník ani tak ne, ale prostě mě to baví, snažím se zjistit co nejvíc materiálů, vyzkoušet co nejvíc šátků a úvazů :) Klidně se obrať, ještě máš čas :) Ale na novoška bych doporučila spíš šátek než nosítko… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
11.5.10 13:23

já jsem četla, že jde i ta manduka , že tam má i novorozeckou vložku ,ale asi lepší je ten šátek na začátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
11.5.10 13:25

Lovely: ano, Manduca má novorozeneckou vložku, ale nedáš tam dítě do kolébky: http://www.sanami.cz/view.php?… a musíš nosit rovnou vertikálně. Navíc šátek dotáhneš po všech směrech dle potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
11.5.10 13:34

ale někde jsem četla, že to jde tak já nevim , já vim těch způsobů jak to uvázat je hodně a kolik jich umíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
11.5.10 13:44

lovely: já se nato mrknu, ale myslím, že tam dítě asi ležet nebude… a kolik umím úvazů? Hele já nevím. Nenosila jsem tedy nikdy na boku, na břiše: asi 4 a na záda? No asi 6 nebo já nevím, ono je hodně způsobů jak daný úvaz změnit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
11.5.10 13:46

tak jsem nato mrkla: dítě je tam vertikálně, pouze se tou vložkou zmenší podsazení zadečku, roztažení nožiček… Ale neříkám, že je to špatné :) Každému sedí něco jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
11.5.10 14:00

ja jsem někde četla ,že to jde myslim na proženy.cz o tom byl článek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
11.5.10 14:26

Holky tak jsem vás zase dočetla :lol: Ten šátek promyslím jaká je tak asi cena třeba lehce použitého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
11.5.10 20:10

lovelytele: jeslti to najdeš, tak mi prosím hoď odkaz, nějak si nedokážu představit, jak tam to dítě položíš :)

Nokoska: no pokud bys chtěla šátek, který se dá pohodlně nosit. Tak počítej tak 1500 - 2000 ovšem nevím, jak dlouhý bys potřebovala… Jde taky o značku. Ono tady opravdu platí cena = kvalita. Tedy alespoň za mě a za spoustu dalších nosnic :) Pokud bych chtěla pomoct s výběrem, tak ráda poradím a pokusím se něco najít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
11.5.10 21:15

nosnic to je mazec :lol: ještě to je moc daleko dneska jsem řešila půl dne kočárek byla jsem se ptát kdy ho musím objednat a bylo mi řečeno, že minimálně 2-3měsíce dopředu. Tak manžel byl shodou okolností v pondělí doma a zajel se mnou do Batolete a zajistil slevu ještě 10% z netovejch cen. Musím tedy nakoupit ještě asi za 4tis. cca teda za 30, ale vyplatí se to dal slevu na kočárek z původní ceny 26.300 na 23.700 to je super. Prostě můj manžel je strašnej je to obchodník a pokud mu nedá někdo slevu tak nekomunikuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
11.5.10 21:34

nokoska: ty jo tolik peněz za kočár 8-o to je pro mě fakt mazec, hoď odkaz :) Ať se podívám, co je to za vozidlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
12.5.10 08:10

http://www.maxi-cosi.cz/ tady je odkaz, ale počítáno je, se všema doplňkama. Mám vybráno vše v hnědé barvě a autosedačku(nosítko) pebble amber gold. Já čekám první mimi a na kočárek mi šetřil manžel asi půl roku dával do kasyčky drobáky :lol: To jsem měla vybrabranej ještě dražší, ale to bych nedala pže se vším vyjde na 45tis. to už je i na mě moc :-) Já vím, že jsou to vyhozené peníze, ale já si to užívám. Včera jsem dávala dohromady co si v tom krámku ještě nakoupím za tu 4,ono se to dá zvládnout vážně za pár věcí. Holky měl jste někdo doma takovej ten polohovák do postýlky já ho budu kupovat nechci mít mimčo s křivou hlavičkou. Tak jestli nevíte jakou značku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
12.5.10 10:13

saxana: tady je ten odkaz tak na to mrkni
http://www.prozeny.cz/…-pro-miminka

nokoska: já jsem si koupila taky novej kočárek ,ale vyšel mě se vším všudy na 15 tisíc, je to sice kolekce 2009 ,ale to nikdo nepozná http://www.babydracek.com/…robnosti.php?… počítali jsme na kočár tak 20 tisíc tak jsem ráda, že jsme ušetřili, hele jak vypadá ten polohovák do postýlky u nikoho jsem to nevidela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
12.5.10 10:29

lovelytelle-ja za ni davala asi 3000 jako za manducu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů