ahoj

• Otevřená skupina

Skupina byla zrušena a přesunuta do soukromé skupiny Liberecké maminy

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3853
16.5.10 19:47

Ahojky zas po delším čase :mavam: Musím vám napsat novou zprávičku co mi dnes přihodilo. Jsem u formulí usínala a tak jsem si šla lehnout, ale nemohla jsem usnout, ležela jsem na zádech a měla ruku na na břiše a najednou mi normálka nadskočil malíček...... :dance: jsem se lekla a něvěřila jestli se mě to nezdálo a ono se to opakovalo během půl hoďky ještě několilkrát no prostě zatím asi ten nejkrásnější pocit co jsem zatím zažila… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
16.5.10 20:31

Nokoska: :) krásnej pocit co :) Jen počkej, až tě bude budit ze spaní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
16.5.10 21:01

nepopsatelné :lol: nic krásnějšího není zatím :dance: a ze spaní mě budí už chrápání Kuby :-P tak to bude od obou mých zlatíček :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
16.5.10 21:17

nokoska to jsou ty nejkrasnejsi pocity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
17.5.10 10:21

ahojky holky tak jsem tu moc o víknedu nebyla, jinak v dm uz jsem neco nakoupila tak si to odskrtam ze seznamu :) jinak nokosko gratuluji, je to super pocit , počkej až tě pozlobí v noci :) jinak teď řešim jestli mi tvrdne břicho nebo ne, večer jsem si lehla k tv a pak jsem měla to břicho takový našponovaný a i me to bolelo . hele a může to bolet i dýl? nevim co jsou ty jejich opakování? máte s tim zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
17.5.10 10:37

Tak to netušim o čem mluvíš :-P dám si do profilu dnešní foto pokud se mi to povede tak se pak můžete mrknout :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
17.5.10 19:41

Nokosko gratuluji k prvním pohybům :kytka: a bude jich stále víc a víc :-)
lovelytelle to šponování břicha znám , tenkrát to ale doktorka moc neřešila prý to bylo v normě, ale jinak vím že se i v určitých případech pak dává magnesium :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
17.5.10 20:26

Lovelite: já jím magne B6 je bez předpisu a je to vlastně jen vitamín proti křečím tudíž i tvrdnutí atd. Já toho teda jím o hodně víc pže jsem neměla začátek v pohodě…jím 9prášků denně mazec co a to ještě před porodem nevím vůbec od kdy si budu píchat clexan ve 20týdnu jdu na odběry krve…snad budou v pořádku a nebudu muset píchat dřív se totiž strašně bojím si to píchnout do břicha :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
18.5.10 09:34

nokoska: ježis to máš teda mazec takovej přásků , ja musi brát jen 2. jeden na štítnou žlázu a pka jód to mam od doktorky, já bych se sama nepíchla nesnášim injekce, tak snad ti ty odběry dobře dopadnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
18.5.10 14:35

JJ děkuju snad dopadnou, ale stejně mě to čeká a nevim jak to budu zvládat, ale pro mimčo všechno :-) já to mám taky jen 3 léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
18.5.10 14:49

jasný pro mimi všechno proto taky roděj ženský a né chlapy, protože ty by to nezvládli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
18.5.10 15:36

To je jasný :lol: jo a jde tvůj přítel/manžel k porodu? Ten můj jde, ale kvůli němu jedu rodit do Jablonce, jelikož on Libereckou porodnici nemá rád a hrozně by na ně byl určitě hnusnej pokud by se mu něco nelíbilo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
18.5.10 15:39

jojo můj přítel jde k porodu a máme to přesně opačně, on chce ,abych rodila v liberci , protože se tu narodil a ne v jablonci , ale ješte není rozhodnuto, protože se chci mrknout na jabloneckou porodnici, ale vypadá to na liberec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
18.5.10 15:44

No já se narodila v Lib. a Kuba v Jab. tak je to asi jedno a kamarádka bude rodit v Jablonci v červenci a tak se tam půjdu podívat a ohodnotím to tam ještě před porodním kurzem jestli na něj teda půjdu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
18.5.10 22:40

já jsem se narodila ve Frýdlantě a přítel v lbc, na návštěve jsem tam byla, maj tam moc hezký prosředí, je to taková menší porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny