ahoj

• Otevřená skupina

Skupina byla zrušena a přesunuta do soukromé skupiny Liberecké maminy

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3588
27.5.10 10:08

no s tou porodnici porad nevim , chceme se podivat do obou a pak se rozhodneme. já si těhotenství moc užívám, někdy je to mazec , když jsem unavená a nemůžu spát, ale jinak moc fajn. Jo taky se těšim až budeme malej venku až ho uvidíme jak vypadá a budu ho mít u sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.5.10 11:46

Lovelytelle mám se celkem fajn,malej roste a teď už je s ním i větší sranda.Ohledně těch porodnic-v liberecký jsem ležela na udržování,v jablonecký rodila. Musím říct,že v obou super personál. V Jablonci jen dětský sestry nic moc,ale to je prý všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
27.5.10 14:22

ivet: to říkaj hlavně o liberecký , že ty sestry jsou děs myslela jsem, že je to v jbc lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
28.5.10 10:19

Dětský sestry v LBC jsem nezažila,tak nemůžu posoudit. V Jablonci taky nejsou nejhorší,ale ženská,která je po porodu a má první mimčo potřebuje mnohem víc ochoty poradit z jejich strany,než tomu tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
28.5.10 10:58

tak to bude peknej mazec jestli nebudou ochotny poradit no uvidime jak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
31.5.10 08:23

Ahoj holky, tak vám musím písnout jakou jsem včera zase měla radůstku. Maličké kopalo tak, že to cítil i manžel on říkal, že je to slabpučké, ale takhle jsem ho ještě nikdy necítila, aby mi nadskakovala ruka :palec:. A dneska ráno jsem dokonce cítila jak se břicho hýbe asi se tam otáčelo :lol: . To je taková paráda asi teprve teť si to začnu v klídku užívat, nebudu se tolik bát jestli je vpořádku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
31.5.10 08:53

tak to je super to ti moc preju jen si to uzivej je to super pocit :) ti v tom brise zacne delat peknej curbes :) jen se mrknes na bricho a uvidis jak tam lita :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
31.5.10 19:21

holky dejte nekdo nejake tema nebojte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
1.6.10 09:38

Tak já začínám…neznáte někdo nějakej sekáč kde bych sehnala těhu džíny? Nechci si kupovat nové a moje pláťáky jsou mi malý a džíny od kámošky jsou zas ještě obr. Jo a chci se zeptat taky na něco trošku intimčo měla nebo máte některá z vás taky tak strašný výt…(to slovo nesnášim) já bez intimky ani ránu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
1.6.10 10:19

hele na broumovský je v korintu bazar pro děti a maj tam i těhotenstký oblečení, jinak já jsem si teď koupila plátěný kalhoty v teranove, maj ten super pas bez gumu a stali 400 kč, jinak ten samej problem a pěkně mě to stvě ,ale četla jsem , že je to normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
1.6.10 11:00

jj normální to prej je, ale znáš to je to dost velká otrava. Připádám si jak nějaká šmudla pořád bych si nejraději dávala sprchu…njn co se dá dělat na Broumák asi sjedu s kámoškou já o tomhle bazárku vím, ale nevěděla jsem jestli tam mají i obléčo. Tak moc díky. Za chvilku jdu na kávičku ke kámošce už se těším já co jsem doma na nemocenské tak se pořád někde courám jeden den vždycky vyperu druhej vyžehlim a mezi tím v rychlosti něco poklidim :roll: a vůůůbec nic nestíhám :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
1.6.10 11:03

jo taky si prijdu porad nejaka spinava ,ale budeme to muset vydrzet holt pro mimi vsechno :) jojo maj byla jsem tam s kamoskou a maj toho tam celkem dost, ja to mam obdobne jako ty a pak nic nestiham a nebo se mi ani kolikrat nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
1.6.10 11:10

To mě se nechce snad nikdy nic… :mrgreen: jsem se bála jak se děsně budu nudit byla jsem dost zaměstnaná. Mám v Rochlicích kadeřnictví :-) a makala jsem 10h denně a pak najednou bum a uplně skončit. Ten první týden jsem jsem měla najednou času,že jsem nevěděla co s ním, ale postupně se to otáčí :lol:. Já se tak strašně těším na to malé, že se nemůžu dočkat až vezmu kočárek a budu chodit na procházky :dance: Musím si jít namalovat obličej na ksicht :-P a v půj dvanáctý být u kámošky tak ti sem zas písnu večer nebo odpol. musím ještě do hypernovi na nákup jé a to se mi teda nechce :think: papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
1.6.10 11:21

ja se taky moc tesim na malyho a az vyzkousim kocarek a budeme drandit s kamoskou :) ja taky po obede budu litat po nakupech tak si tu zase pisnem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
1.6.10 16:11

Tak jsem byla na Broumáku v tom sekáči a teda povim ti nic moc hadříky a oproti tomu co chodí kámoška říkala, že i dost drahé. Ale i tak jsem si tam koupila jedny mandžestráky sic ošoupaný, ale na to moje nošení na ven stačej za 100,– to je pohoda a sjela jsem do hypernovy na nákup a nechat vyčistit fusak z ovčí vlny. Třeba se mimčo tak do ledna do něj vejde je snad ještě po nás se ségrou :lol: , ale je teploučkej a sice fialovej potah, nj to nějak přežiju. Bude v teplíčku a to je hlavní. To bude snad krom nějakých oblečků na doma ta nejstarší věc co budu mít :-P. Jo a sehnala jsem tam na bělení mýdlo Jelena tak to jsem ráda na vyvářku je nejlepší.....říkala mamka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny