ahoj

• Otevřená skupina

Skupina byla zrušena a přesunuta do soukromé skupiny Liberecké maminy

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
18.6.10 16:39

Ahojky Lovelytelle,no věřím,že v Jb je celé fajn,ale jak už jsem psala,tchýně se pochlubila nějaké své kamarádce co tam na novorozeneckým dělá,že budu rodit v Liberci a vůbec jí nenapadlo,že chci rodit jinde.Pak z toho bylo dusno,když jsem řekla,že tam jsou nepříjemný sestry.Takže nakonec rodím Lbc,protože se nebudu s tchýňulí hádat ne!?Joo budeme doma 2 lvíčci a 1 bejk(manžel)Jinak váhy jsou moc hodný,já mám váhu v ascendentu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
18.6.10 16:46

no asi nemá smysl se hádat , já ještě nemam rozhodnuto, uvidim až po té prohlídce ,ale pak už se musim jít někam přihlásit. o těch sestrách jsem to taky slyšela a je to pravda , tak třeba to budeš mít fajn když tam bude ta známá. My budeme 2 váhy a jedna panna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.6.10 16:52

Mimochodem tohle mi poslala kámoška a je to fakt super,doporučuju partnerský,nebo osobní horoskop,hodně se o sobě dozvíš. :palec: NEVĚŘÍŠ, ŽE TO FUNGUJE? TAK TO VYZKOUŠEJ, JEN TAK, ZE SRANDY A UVIDÍŠ … numerologie.najdise.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
18.6.10 17:01

u nás doma lev, ryba a malej váha :-P to to máme krásně rozložený. Tak na tu prohlídku Jb.nemocnice taky půjdu až to bude aktuální. Ty jo jen budu muset ěkoho splašit kdo půjde semnou já jsem stydlivka a sama nechci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.6.10 17:40

co manžel,nebo přítel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
18.6.10 18:12

manžel nemůže ten je v práci i o víkendech. Ten by moc rád, ale nemohl ani na UTZ je to s nim těžký. Budu ráda, když stihne porod no to bude muset koho bych tam asi tak mlátila za to co mi udělal :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
19.6.10 19:27

jojo určitě tam běž. Objednávam tak za 14 dní , tři týdny. Já jdu s přítelem nastěstí děla jen do 4 tak půjde trochu dřív. Jsem na to zvědavá pak písnu info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
20.6.10 11:54

jj na info budu moc zvědavá musíš podrobně popsat co všecko se tam dělá a ukazuje. Až tam půjdu sama ať vím na co se připravit. Jo a koukni se jestli tam náhodou někdo nechodí i s kamarádkou třeba??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
20.6.10 13:55

jojo určitě ti písnu jak to tam chodí. já myslim, že si czít kamošku můžes, ptaj se jestli přijde doprovod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
20.6.10 20:15

jo a doprovod mít můžu no já bych se zeptala až tam budu volat šlaby semnou ségra. Chudák jen, aby jí od těhu. tohle všecko neodradilo :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
21.6.10 10:29

to si nemyslim tak pokud nebude u porodu tak snad si to s těma dětma nerozmyslí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
21.6.10 14:21

Tak dneska jsem se objednala na 3D UTZ na 30.7. do gennetu to je, ale doba asi umřu než se dočkám. Byla jste některá na něm? A to já budu 28+2 není to moc pozdě je to ten poslední týden co to ještě dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.6.10 15:33

jee,já byla v Liberci ve 27 týdnu.Malej zrovna nespolupracoval,měl placentu přes obličej a ručičkama si zakrýval pusinku.Doktorka nás vyhnala se projít po shodech aby se to setřáslo.Povedlo se ale stejně,kdybych si mohla vybrat tak bych šla později tak ve 30 týdnu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
21.6.10 16:09

já jsem chtěla jít , ale pak jsem si to rozmyslela. ale co vim tak 28 týden je nejlepší . tak uvidis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
21.6.10 17:30

tak dík to jsem teda vlastně ráda, že půjdu až takhle jste mě uklidnily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny