ahoj

• Otevřená skupina

Skupina byla zrušena a přesunuta do soukromé skupiny Liberecké maminy

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3588
27.6.10 19:33

holky zejtra to predelam dopolko az budu mit cas a poslu vam pozvánky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
27.6.10 20:14

Rikoušek: vítej to se krásně rozrůstáme.Zítra Lovelytte bude zakládat uzavřenou skupinu tak pokud budeš mít zájem můžeš se přidat :palec:
Lovelýtte: v klídku až budeš mít čas tak to bude :-D já zítra jedu na moravu budu tady až večer tak se nelekej, že nereaguju ju
:-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
28.6.10 09:40

Tak je oficiálně založena uzavřená skupina Liberecké maminky a doufam, že jsem na nikoho nezapoměla a všichni dostali pozvánky pokud ne tak mi napište

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
28.6.10 09:40

Skupina zrušena , přesunuta do skupiny liberecké maminky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
28.6.10 22:20

Ahoj holky, tak já jsem taky liberecká. Máme doma 2,5 holčičku a čekáme druhé :wink: . Má se narodit v říjnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
29.6.10 09:18

deni: já jsem taky na říjen :o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalmatinka2004
29.6.10 13:25

Ahojky, už delší dobu si říkám, že bych chtěla mezi vás! :) Je mi 27 let, čekám první dítko v listopadu… Jsem z „Liberce“ - pracuji tady - stavíme domeček v Bohdánkově za Hodkovicema n. M. Rodit bych chtěla v Jablonci n. N. Jestli budete uzavírat skupinu, tak bych moc prosila taky o pozvánku… Strašně moc bych chtěla najít budoucí maminu, co je na tom podobně jako já - na pokec o všech slastích i strastích těhu, porodu a pak třeba i na společné prochajdy s mimískama a tak vše, co k tomu patří - nemám žádnou kamarádku, která by mi teď úplně rozumněla - většina s dětma ještě vyčkává a nebo už mají děti i dvě nebo tři, ale starší… :wink:
Budu ráda, za odezvu!
Katka* :srdce: :huban:

• Citovat
  • Upravit
429
29.6.10 20:32

nokosko: a na kolikátého? já to mám na 27.10 :andel: . A chceš do lbc porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
30.6.10 09:37

deni já napíšu Lovel., aby ti poslala pozvánku do naší souromé skupiny tady už asi budeme končit jen sem občas někdo mrkne ju? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
30.6.10 09:42
deni001 píše:
nokosko: a na kolikátého? já to mám na 27.10 :andel: . A chceš do lbc porodnice?

na tuhle otázku ti tady ještě odepíšu: Tp 20.10(stačí si nahoře dát zobrazit podpis a ukáže se ti můj metřík, je to pro lepší orientaci) a půjdu určo do Jablonce ještě teda ani nevím kde to je, ale to zjistim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15411
26.7.10 14:48

Ahoj holčiny, nejsem sice přímo z Liberce, ale z Jeřmanic, což je kousek, ale taky bych se moc ráda přidala mezi vás, jestli to půjde? Čekám miminko na konec listopadu, začátek září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
6.8.10 13:34

Ahoj omluváme se, ale tato skupina byla přesunuta pod stejným názvem do uzavřených skupin tam prosím napiš zakladatelce ona ti povolí přístup k nám ju. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
12.1.11 13:57

Ahoj, ráda bych se přidala, je mi 25 a jsem z Liberce a na tento rok plánujeme naše první miminko. Chtěla bych se zeptat kde jste rodily a jaké to v porodnici bylo-myslím kvalitu. Vážne uvažuji jestli Liberecká nebo Jablonecká…Moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1731
18.1.11 12:28

Ahojky.Tak jsem jukla na tyhle stránky a jsou super.Dokonce jsem tě tu i našla a začínám se v tom i orientovat…Dík za doporučení :-D .Pa Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janca.e
25.1.11 13:32

Zdravím

Ahojky,
jsem z Liberce, prvorodička, 28 let a prcka čekám na červenec. Náhodou jsem narazila tady na vás. Jak to tu chodí? Ráda bych se přidala a pokecala o těhu a třeba ne jen elektronicky :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny