ahoj

• Otevřená skupina

Skupina byla zrušena a přesunuta do soukromé skupiny Liberecké maminy

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3137
13.2.11 12:01

ahojky, jak to tady chodí zatím zkoumám, ale je fajn, že zde lze získat mnoho cenných informací a pohovořit o té radostné události … my máme termín na začátek srpna :wink:
všem nastávajícím maminkám hodně zdraví, ať je vše v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
16.2.11 10:36

Zdravim maminky…Prave jsem se pristehovala do Liberce a bohuzel tu nikoho neznam..
Mame trileteho chlapecka, me je 27.
Dovolite mi vstoupi mezi Vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
16.2.11 12:10

ahojky Divine. já myslím, že každá maminka je vítána. ale moc maminek sem asi nezavítá v současné do bě :cry: . budeme doufat, že se to změní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
16.2.11 15:34

Tak a co ted? Mam napsat nekomu osobne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
17.2.11 13:20

Pozvánka

Ahojky, tak jsem konečně po dlouhém pátrání našla skupinu, do které „patřím“ :-) Už jsem si myslela, že jsem v Liberci jediná s bříškem… Je mi 25 a jsem ve 26. týdnu těhotenství. Jelikož jsem takový „přivandrovalec“ z okolí Prahy, tak tady moc lidí neznám.. Většinou jen holky z VŠ, ale ty pomalu státnicují a vracejí se do rodných hnízd, takže já tu zůstávám sama :-( Proto jsem byla nadšená, když jsem narazila na vaši skupinu mamin a těhulek z LB a strašně ráda bych se k vám přidala ;-) Pěkně prosím, smutně koukám ;-) Pošleš mi pozvánku? Zkoušela jsem ti psát soukromou zprávu, ale jelikož jsem se zaregistrovala až dnes, tak tuto možnost mám zatím zablokovanou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
20.2.11 19:44
ahojky Divine. mno tady je to otevřená diskuse a tudíž neni potřeba žádného dalšího přijetí mezi zde píšicí. spíš to vypadá, že sem moc Liberecké maminky nechodí :-(
a tak se asi časem ukáže, jak se kdo ozve, či nikoliv.
Divine píše:
Tak a co ted? Mam napsat nekomu osobne??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
20.2.11 19:46
ahojky dzejnysku
nevím, na koho jsi se obracela s tímto dotázkem, ale jak jsem už psala divine, tak tohle je otevřená diskuse a neni potřeba žádná další registrace nebo vpuštění do diskuse.
holky, ale snad se třeba ještě někdo přidá a rozjede se to tady :-)
dzejnysek píše:
Ahojky, tak jsem konečně po dlouhém pátrání našla skupinu, do které „patřím“ :-) Už jsem si myslela, že jsem v Liberci jediná s bříškem… Je mi 25 a jsem ve 26. týdnu těhotenství. Jelikož jsem takový „přivandrovalec“ z okolí Prahy, tak tady moc lidí neznám.. Většinou jen holky z VŠ, ale ty pomalu státnicují a vracejí se do rodných hnízd, takže já tu zůstávám sama :-( Proto jsem byla nadšená, když jsem narazila na vaši skupinu mamin a těhulek z LB a strašně ráda bych se k vám přidala ;-) Pěkně prosím, smutně koukám ;-) Pošleš mi pozvánku? Zkoušela jsem ti psát soukromou zprávu, ale jelikož jsem se zaregistrovala až dnes, tak tuto možnost mám zatím zablokovanou :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
20.2.11 19:47

a moc gratuluji k již 26 tt. to je krásné. já mám o 10 méně dnes přesně 16+0 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.2.11 12:19

Ahoj

Taky jsem rodila v Liberci (29.12.10) a jak říkáte všechno super jen ta pomoc s kojením byla hrozná. Jinak si na ně ale stěžovat nemůžu. Porod nebyl zrovna nejlepší malý se narodil úplně modrý a hned mi ho museli vzít ale měla jsem perfektní paní doktorku a i sestřičky byly moc fajn. Přes kloboučky jsem se snažila kojit ale malý mi je nepřijal takže teď už bohužel nekojíme vůbec což mě dost trápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
25.2.11 18:01

ahojky Anastazye
moc gratuluji k chlapečkovi. nakonec jste vše zvládli a malý je v pořádku a určitě se má čile k světu. což je jedině dobře. já jsem zatím na začátku druhého trimestru a ráda bych též rodila tady v Liberci. jsem ráda, že jsi tam byla spokojená, sice až na to kojení, ale bohužel někdy se to přihodí. malý to určitě dožene jinak a bude dobře baštit i jiné pokroutky ,než jen mlíčko od mami. tak se opatrujte a ať hezky rostete a přibýváte na váze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.2.11 19:53

Ahoj Broukenko

blahopřeji k bříšku! Tak ráda bych se vrátila do druhého trimestru. Vše bylo tak krásný… Je fakt že dobře prospíváme, ale nemůžu mu dát to nejlepší. Ahoj a klidné těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
26.2.11 14:10

ahojky Anastazye
vím, že to může trápit, ale když rostete a přibýváte na váze, tak to je taky v pořádku.
snad brzy najdeš kamarádku, která má mimi stejného nebo podobného věku :-)
ale určitě klidně piš dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
26.2.11 14:11

a děkuji za gratulaci a přející reakce. jsi hodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.3.11 11:11

Ahoj všechny maminy z Liberce :-)
jsem ráda, že jsem našla skupinu z „našeho“ města.
termín máme 1.7.
chtěla bych rodit v Liberci, i když nevím, kdy se mám jít do porodnice zapsat a celkově se ve všem mizerně orientuju… z porodu mám teda čirou hrůzu a vůbec si nedovedu představit, jak to bude probíhat…
doufám, že tady najdu spřízněné duše, se kterými budu svoje „problémky“ moci konzultovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
17.3.11 15:03

ahojky xsandro.
vítej mezi maminkami. bohužel je to tu takové hodně opuštěné. ale snad se třeba ještě nějaká budoucí maminka přidá.
do porodnice v Liberci se registruje myslím mezi 32-34 tt. pokud budeš rodit přirozenou cestouo. u císaře je to snad mezi 30-32 tt.
já bych též chtěla rodit doma :-) .
a jak se cítíš a jak je? já mám termín až o měsíc později. tak se těším na další písmenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny