ahoj

• Otevřená skupina

Skupina byla zrušena a přesunuta do soukromé skupiny Liberecké maminy

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3588
24.6.10 09:18

adeelie: na obor pedagogika volneho casu jsem se hlasila taky asi pred 4 rokama ,ale uz pri zkouskach jsem zjistila , ze to neni nic pro me tak jsem si udelala vosku dane a ucto :) gratuluju ke svatbě je fajn, že to stihnete než se mimi narodí.Zrovna v sobotu na jednu jdeme. Mi to nestihli protože v rodine všichni rodili na jaře tak by tam ani nemohli jít tak se vezmem aý bude malej vetší, přijmení bude mít po tatínkovi jenom já budu cizí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
24.6.10 09:31

jé a jaký kočárek?trojkombinaci?mě se moc líbí takové ty barevné vzory,už mám téměř vybráno a to máme času fakt dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
24.6.10 09:42

no,děti mudou mít příjmení manžela,já budu mít obě :wink: tak ten metřík mi nejde,nevím proč :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
24.6.10 10:06

tak už mi to asi jde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
24.6.10 11:54

No metřík super :lol: Já mám onjednanej kočárek Maxi - Cosi, mura 4 v hnědé barvě se autosedačkou pebble v té žluté barvě s bublinkama a všema možnejma doplňkama. Strašili mě, že je dlouhá objednací lhůta tak jsem moc neváhala no a byl cca do 2 měsíců, ale Adámek je v pořádku tak už snad všecko dopadne dobře a já se neunáhlila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
24.6.10 11:56

Dneska ráno mě vzbudil v půl4 masakr a usnula jsem v 8 a před chvilkou vstávala tak pádim udělat na večer omáčku na špagetky a pak mi snad zavolaj s tim kočárkem a popádim za ségrou ta jede semnou nemůžu to tahat sama no a vezu ho ke Kuboj do práce doma být nesmí jéééé já se asi nedočkám než ho vytáhnu doopravdy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4407
24.6.10 12:26

Ahoj holky někdo mi poslal pozvání k vám do skupiny :-) tak jsme tu :oops: to je super že tu jsou i maminky z Liberce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
24.6.10 12:44

Ahoj vítej, to se tak krásně rozrůstáme, že se mi tomu ani nechce věřit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
24.6.10 12:45

kačátko.z: to jste podle metříků stejně s adeeelia jen pár dní to si budete moct pokecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4407
24.6.10 16:58

Nokosko děkuji za přivítání :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
24.6.10 17:17

to je krásné,ty metříky,jdu juknout na ten vybraný kočárek,já mám zatím vybrán jet picasso :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
24.6.10 17:19

ten je hezký,jednoduchý,praktický,hlavně,že má vepředu ta otočná kolečka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
24.6.10 20:54

jj je krásnej pokud jsi teda myslela ten můj :lol: jen zítra jdu pořešit ještě přebalovací tašku já čekala hnědou k barvě kočárku a ona je spíš do vínova fááákt se k tomu nehodí, ale černá bude k těm černejm doplnkům suprová. Celej jsem ho dneska sestrojila holky já se asi nedočkám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
24.6.10 21:01

a to už máš doma kočárek teď? :dance: v kterém týdnu ti sdělili pohlaví? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
24.6.10 21:09

nene já ho nemam doma, ale u manžela v práci :lol: a to, že je to chlapeček vím týden, chtěla jsem to vydržet to nevědět, ale......nedalo se to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny