ahoj

• Otevřená skupina

Skupina byla zrušena a přesunuta do soukromé skupiny Liberecké maminy

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3588
23.6.10 20:39

nokoska: ty rozmery co jsem psala jsou ikeacky perinky, normalni rozmery jsou myslim jiny. myslim, že jsou
40×60 + 90×120
40×60 + 100×135

adelina: ahojky vitame te mezi námi :) me to doktor řekl až ve 20 týdnu nebo možná ještě dýl. Jinak jsem četla, že se hlásí mezi 28-35 týdnem měli to napsáno u doktora jak pro lbc tak i jbc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
23.6.10 20:47

Tak to je dobrej poznatek tak to nevim co s tim povlečením budu dělat táta to určitě z ikeii nemá. Ty jo díky no tak já to skusím vrátit jinak nevim co s tím táta už nám k tomu dá i dvoje povléčo a to přece nebudu vracet někde v Brně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
23.6.10 20:54

ja myslela, ze ho v ikee koupil rovnou k tomu , no zjisti to abys nebyla prekvapena, pokud ma jinej rozmer coz je pravdepodobny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
23.6.10 20:55

pojedu jim to vrátit. Mají to tam pořešené, že jim to můžu vrátit do 90dnů normálně a já jsem členem ikea klubu a tam dokonce do 120 dnů tak díky moc za upozornění pokoukám se někde tady. V pondělí tam stejnak můžu zajet jedeme na moravu a tak cestou se tam stavíme. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
23.6.10 20:58

je mi dvacet, jsem v prváku na vysoké,ale mimčo bylo plánované :hug: no,jsem 14+4tt,tak to mám času dost,doktorka říkala,že když bude mimčo dobře natočené,tak v sedmnáctém týdnu bychom to mohli vědět..jdu tam 15.7,tak snad už to bude vidět,24.7 se totiž vdávám,tak by bylo fajn vědět,co to v tom pupíku vlastně mám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
23.6.10 21:20

Jéééé tak to gratuluju :kytka: :potlesk:
Můžeš si udělat metřík, ale nevím kde jsem tenkrát našla ten postup. Pokud totiž nahoře dáš zobrazit podpis tak se ti ukáže metřík každé z nás, která ho má a posunují se ti tam týdny a je to přehledné pokud má někdo těhu demenci jako já a všecko zapomene. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
23.6.10 21:20

Jo a co děláš za VŠ ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
23.6.10 21:21

koukám, že jsi se o metřík pokoušela, ale nezobrazuje se ti dobře není to asi úplně hotové??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
23.6.10 21:52

no,dělala jsem si ho,pak jsem odkaz zkopírovalqa do podpisu a nic,tak nevím,v čem se stala chyba :lol: ,studuji TUL obor Pedagogika volného času,budu žádat o individuál,bude to asi docela mazec,ale snad to zvládnu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
23.6.10 22:02

tohle je můj koukni na to jestli ti tam něco nechybí??? Já myslim, že jsi tam něco okopčola blbě :lol:
Moje ségra bude dělat státnice na TUL oboč čeština dějepis teprv teda BC, ale je to tam mazec a s tim individuálem budeš mít asi trošku problém na téhle škole jsou trošku jiný než jinde a chovaj se dost arogantně tak snad ti to povolej. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
23.6.10 22:09

v čem myslíš jiný? tak musejí mi ho schválit a pak už je to na domluvě s těma kantorama,pokud bude některý blbec a nedovolí mi,abych nechodila,pak jen přišla nazkoušku,tak budu mít smůlu..na ten metr mrknu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
23.6.10 22:18

ten okaz nejde vlořit buď se nezobrazí nebo se ukáže pouze jako hotovej metřík :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
23.6.10 22:20

no to co dělají ségře, nemyslím jen jí, ale ten přístup těch učitelů atd. jen říkám, že někteří jsou dost drsní a dělají pakárnu tam kde to opravdu není potřeba. To by ti spíš popsala ségra já už si to všecko nepamatuju, ale bylo toho za ty 3 roky fakt moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
23.6.10 22:21

zítra to zkusím ještě jednou,snad úspěšně,už jdu chrupat,dnes jsem dělala zkousšku z psychologie a dost jsem toho našmajdala,tak jsem mrtvá,dobrou noc všem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
23.6.10 22:24

jj já jdu taky dobrou zítra bych si měla jet vyzvednout kočárek já snad neusnu papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny