ahoj

• Otevřená skupina

Skupina byla zrušena a přesunuta do soukromé skupiny Liberecké maminy

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3853
18.6.10 10:28

No u nás už je rozhodnuto bude to Adámek. Svátek jsem taky řešila, ale vždycky přece záleží na rodičích jaký mu ho udělaj. A Antonie má hodně zdrobnělin Tonička, Tonda, Tonča, Toni atd. jetšě by se něco našlo. :-) Můj manžel je někdy na odstřel jsem ráda, že jsme se dohodli takhle já chtěla ještě Matěje, Filipa a Davida no a nic mě neprošlo…jo a to říkal, že on si vybral na holčičku ted taky trošku se mnou, ale já měla vybírat na kluka a vidíš jak to dopadlo. Jsem strašně ráda, že už vím jak mu mám řikat už si zvykám. A líbí se mi to čím dál víc. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
18.6.10 10:53

a neříkala si , že si to nenecháte říct? nebo se pletu? :) jo adámek je moc hezký jméno , matějě jsem chtěla taky , ale neprošlo tak na filípkovi jsme se schodli oba, pro holčičku jsem měla vybráno a přítel nic nenamítal. Tak už mam kolotoč dneska si pro něj jedu ulovila jsem poslední kus tak mam radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
18.6.10 11:26

no tak paráda a postýlku už máš taky? :lol: jj s tím, že si to nenecháme říct jsem počítala, ale byla jsem na screeningu i se ségrou a tam pan doktor zmínil vaječníky a jelikož já to přeslechla tak mi to ségra bonzla :lol: no a pže mi všichni říkali, že to bude holka tak jsem se s tím smířila. A za 4 dny jsem šla na kontrolu a tam jsem se pochlubila svojí pí. doktorce a nechala si to říct. No musim ti teda povědět ten krásnej šok bych chtěla zažívat častějc, chtělo se mi brečet. Já si totiž hrozně kluka přála. A nakonec jsem ráda, že to vím si představ pochybovat o tom jménu po narození??? Já si totiž byla skoro jistá, že to bude holčička a tak jsem nad chlapeckým jménem moc neuvažovala. :lol: vyčerpávající co? ale snad je tam všecko pochopitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
18.6.10 11:41

jojo tu už mam asi tak 2 měsíce určitě i matraci :) mě taky všichni říkali, že to bude holka a i jsem si přála holčičku , protože maj všichni u nás kluky a ,když pan doktor řekl, že tam ma varlata a pindíka a já se zeptala takže kluk? a on řekl vtipně ne holka :) pak jsem se musela pořád smát s přítelem , protože jsme fakt mysleli, že budeme mít holčičku ,ale moc se na filípka těšíme :) tak to moc gratuluju zvlášť , když sis přála chlapečka, takže přítel bude mít překvápko? jo to by bylo blbý pochybovat o jménu. jméno už máte tak je to fajn , já to moc chtěla vědět abych mu mohla říkat jménem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
18.6.10 12:11

nene manžel to musel samo taky vědět vědí to 4 lidi moje ségra a ještě manželův kamarád. Aspoň si o tom můžu pokecat. A už se těšim až se narodí já nikomu neřeknu, že měnim jméno to budou všichni čučet za prvé kluk a za druhé jiné jméno no to bude šok. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
18.6.10 12:37

jo to budou všichni překvapený , takže s tondy bude adámek :) to máš dobrý asi bys to v sobě dlouho neutajila. Já jdu za chvíli vozit zase švagrovce malýho honzíka tak doufam, že bude moc pršet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
18.6.10 12:51

jj, ale krycí jméno přede všema je Tonda žádná zmněna :lol: tak si to užij já jsem u manžela v práci za Turnovem a tady moc neprší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.6.10 13:17

Ahoj maminky

Tak konečně jsem se rozhoupala taky přispět.Jsem 33 týden a budu rodit v Liberci.Čekáme chlapečka Marka. :-) Za 14 dní jdeme na předporodní kurz do nemocnice.Máte s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
18.6.10 13:40

Ahojky vítej. No já zaím nemám, ale chystám se jen nevím jestli jít na kurz do Liberece nebo do Jabl., když budu rodit tam? Jdeš tam i s manželem/ přítelem? Já budu muset chodit sama, manžel nemá čas je v práci pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.6.10 14:02

No myslím,že je lepší chodit tam kde budeš rodit,protože ti ukazují i porodní sály a kde co je.Manžel bude chdit se mnou akorát se bojí,že tam bude jedinej chlap. :roll: Taky jsem chtěla rodit v Jablonci,ale vložila se do toho tchýně a pro klid v rodině…Čekáš taky první jako já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
18.6.10 14:06

jj první a jsem zmatená jak Goro před Tokiem :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
18.6.10 14:08

no a ty kurzy jsou jednou za týden? Já hlavně ani nevim kde ta porodnice v Jablonci je :think: a kde parkovat a tak já v Jb. znám jen určitý místa.
Kdy máš TP? Já mám 20.10. to si ještě počkám jsem teda zvědavá s kym si tady pak budu psát až všecky budete mít doma zlatíčka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.6.10 14:45

Hele to já taky nevím.Měli byste si tam s manželem zajet nebo se podívat na mapě na netu.Tady v Liberci jsou kurzy pondělí a středa.Ale objednává se tam kolem 30 týdne těhotenství.Jsou to 3 lekce a stojí to 800,– TP máme 6.8.,možná ho dostanu k narozeninám,já mám totiž 4.8. :-D Neboj zas přibudou nové maminky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
18.6.10 15:46

No snad někdo přibude já jsem ještě na jedné diskusi. Jé tak to bude lev já jsem taky jsem 9.8 :-P Můj Adámek bude váha moc jich neznám, ale snad to bude dobré znamení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
18.6.10 16:26

tak koukam holky , že jste se tu rozkecali :) jinak zdravim naomi :) já jsem chtěla na prohlídku do lbc a bába mi řekla,že to dělaj jen na predporodním kurzu a na ten jejich kurz nepujdu. Jinak jdeme pristi patek s pritelem na prohlídku jbc porodnice , maj to za 150 kč a přítelova ségra tam rodila 2× a říkala, že jako kurz jim stačilo tohle, pouštěj tam video o porodu a tak jinak v jbc je předporodní kurz zdarma od 30 týdne každý čtvrtek od 16 hod chci tam zkusit jít, může se i s partnerem :) jé ja mam termín 24.8 tak to jsme chvilku od sebe těhu, jinak já jsem váha, můj přítel, bratr ,jeho syn, jeho přítelkyně a přítelův táta jsme váhy :) malej bude panna to je taky fajn znamení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny