ahoj
- Otevřená skupina
Skupina byla zrušena a přesunuta do soukromé skupiny Liberecké maminy
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
No u nás už je rozhodnuto bude to Adámek. Svátek jsem taky řešila, ale vždycky přece záleží na rodičích jaký mu ho udělaj. A Antonie má hodně zdrobnělin Tonička, Tonda, Tonča, Toni atd. jetšě by se něco našlo.
Můj manžel je někdy na odstřel jsem ráda, že jsme se dohodli takhle já chtěla ještě Matěje, Filipa a Davida no a nic mě neprošlo…jo a to říkal, že on si vybral na holčičku ted taky trošku se mnou, ale já měla vybírat na kluka a vidíš jak to dopadlo. Jsem strašně ráda, že už vím jak mu mám řikat už si zvykám. A líbí se mi to čím dál víc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a neříkala si , že si to nenecháte říct? nebo se pletu?
jo adámek je moc hezký jméno , matějě jsem chtěla taky , ale neprošlo tak na filípkovi jsme se schodli oba, pro holčičku jsem měla vybráno a přítel nic nenamítal. Tak už mam kolotoč dneska si pro něj jedu ulovila jsem poslední kus tak mam radost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no tak paráda a postýlku už máš taky?
jj s tím, že si to nenecháme říct jsem počítala, ale byla jsem na screeningu i se ségrou a tam pan doktor zmínil vaječníky a jelikož já to přeslechla tak mi to ségra bonzla
no a pže mi všichni říkali, že to bude holka tak jsem se s tím smířila. A za 4 dny jsem šla na kontrolu a tam jsem se pochlubila svojí pí. doktorce a nechala si to říct. No musim ti teda povědět ten krásnej šok bych chtěla zažívat častějc, chtělo se mi brečet. Já si totiž hrozně kluka přála. A nakonec jsem ráda, že to vím si představ pochybovat o tom jménu po narození??? Já si totiž byla skoro jistá, že to bude holčička a tak jsem nad chlapeckým jménem moc neuvažovala.
vyčerpávající co? ale snad je tam všecko pochopitelné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jojo tu už mam asi tak 2 měsíce určitě i matraci
mě taky všichni říkali, že to bude holka a i jsem si přála holčičku , protože maj všichni u nás kluky a ,když pan doktor řekl, že tam ma varlata a pindíka a já se zeptala takže kluk? a on řekl vtipně ne holka
pak jsem se musela pořád smát s přítelem , protože jsme fakt mysleli, že budeme mít holčičku ,ale moc se na filípka těšíme
tak to moc gratuluju zvlášť , když sis přála chlapečka, takže přítel bude mít překvápko? jo to by bylo blbý pochybovat o jménu. jméno už máte tak je to fajn , já to moc chtěla vědět abych mu mohla říkat jménem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nene manžel to musel samo taky vědět vědí to 4 lidi moje ségra a ještě manželův kamarád. Aspoň si o tom můžu pokecat. A už se těšim až se narodí já nikomu neřeknu, že měnim jméno to budou všichni čučet za prvé kluk a za druhé jiné jméno no to bude šok. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo to budou všichni překvapený , takže s tondy bude adámek
to máš dobrý asi bys to v sobě dlouho neutajila. Já jdu za chvíli vozit zase švagrovce malýho honzíka tak doufam, že bude moc pršet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj, ale krycí jméno přede všema je Tonda žádná zmněna
tak si to užij já jsem u manžela v práci za Turnovem a tady moc neprší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky
Tak konečně jsem se rozhoupala taky přispět.Jsem 33 týden a budu rodit v Liberci.Čekáme chlapečka Marka.
Za 14 dní jdeme na předporodní kurz do nemocnice.Máte s tím někdo zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky vítej. No já zaím nemám, ale chystám se jen nevím jestli jít na kurz do Liberece nebo do Jabl., když budu rodit tam? Jdeš tam i s manželem/ přítelem? Já budu muset chodit sama, manžel nemá čas je v práci pořád.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No myslím,že je lepší chodit tam kde budeš rodit,protože ti ukazují i porodní sály a kde co je.Manžel bude chdit se mnou akorát se bojí,že tam bude jedinej chlap.
Taky jsem chtěla rodit v Jablonci,ale vložila se do toho tchýně a pro klid v rodině…Čekáš taky první jako já?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no a ty kurzy jsou jednou za týden? Já hlavně ani nevim kde ta porodnice v Jablonci je
a kde parkovat a tak já v Jb. znám jen určitý místa.
Kdy máš TP? Já mám 20.10. to si ještě počkám jsem teda zvědavá s kym si tady pak budu psát až všecky budete mít doma zlatíčka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele to já taky nevím.Měli byste si tam s manželem zajet nebo se podívat na mapě na netu.Tady v Liberci jsou kurzy pondělí a středa.Ale objednává se tam kolem 30 týdne těhotenství.Jsou to 3 lekce a stojí to 800,– TP máme 6.8.,možná ho dostanu k narozeninám,já mám totiž 4.8.
Neboj zas přibudou nové maminky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No snad někdo přibude já jsem ještě na jedné diskusi. Jé tak to bude lev já jsem taky jsem 9.8
Můj Adámek bude váha moc jich neznám, ale snad to bude dobré znamení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak koukam holky , že jste se tu rozkecali
jinak zdravim naomi
já jsem chtěla na prohlídku do lbc a bába mi řekla,že to dělaj jen na predporodním kurzu a na ten jejich kurz nepujdu. Jinak jdeme pristi patek s pritelem na prohlídku jbc porodnice , maj to za 150 kč a přítelova ségra tam rodila 2× a říkala, že jako kurz jim stačilo tohle, pouštěj tam video o porodu a tak jinak v jbc je předporodní kurz zdarma od 30 týdne každý čtvrtek od 16 hod chci tam zkusit jít, může se i s partnerem
jé ja mam termín 24.8 tak to jsme chvilku od sebe těhu, jinak já jsem váha, můj přítel, bratr ,jeho syn, jeho přítelkyně a přítelův táta jsme váhy
malej bude panna to je taky fajn znamení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- mignona , 30.7.25 17:32
- Annamarion , 2.2.24 19:55
- Boo01 , 20.11.22 06:56
- Petamay , 8.12.21 17:09
- Dunka2 , 17.4.20 11:45
- budilucka , 29.2.20 20:38
- Luciferda86 , 6.2.20 15:50
- Vainjane , 1.1.20 23:01
- Suzzinka , 22.10.19 16:28
- Aknel94 , 31.5.19 06:19
- Klikařka84 , 7.1.19 21:08
- L.U.C.A. V.A. , 28.12.18 05:23
- Pajulik 48 , 7.12.18 10:49
- Makronka80 , 4.12.18 22:30
- small.happy.wife , 13.11.18 09:42
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Přebolí to někdy?
- 19.4.26 03:32
- The Spaniard
- 3
Protokolující úřednice, vsú
- 19.4.26 07:17
- Anonymní
- 3
Estrofem nežádoucí účinky
- 18.4.26 22:04
- Anonymní
- 1
Silná menstruace
- 19.4.26 07:28
- Fazulina
- 8
Havarijko ikdyz bych mela kvalitni...
- 19.4.26 07:52
- JancaS84
- 5
Náš vztah - všichni mě odrazují
- 19.4.26 07:25
- izabe
- 27
Velké tiskací písmo u příjimaček
- 19.4.26 06:31
- Vivina84
- 13
Celiakie u mě i dcery (4) – tipy na...
- 18.4.26 21:48
- Yxc28
- 8
Matrace do cestovní postýlky – je třeba?
- 18.4.26 20:56
- kavenka
- 10
Pozvánka na drink (Kladno a okolí)
- 18.4.26 21:23
- jege
- 5
Nové příspěvky
Havarijko ikdyz bych mela kvalitni...
- 19.4.26 07:52
- JancaS84
- 5
Je můj důvod k nekojení dostatečný?
- 19.4.26 07:46
- Janča_6
- 43
Silná menstruace
- 19.4.26 07:28
- Fazulina
- 8
Náš vztah - všichni mě odrazují
- 19.4.26 07:25
- izabe
- 27
Můj partner je neskutečný. A co ti vaši?
- 19.4.26 07:23
- inkakřivák
- 80
Protokolující úřednice, vsú
- 19.4.26 07:17
- Anonymní
- 3
Trestný čin ublížení na zdraví, co hrozí...
- 19.4.26 07:16
- inkakřivák
- 76
Manžel mě upozaďuje před dítětem, co s tím?
- 19.4.26 06:50
- Takyjedna
- 25
Velké tiskací písmo u příjimaček
- 19.4.26 06:31
- Vivina84
- 13
Kdo z nás dvou je nohama na zemi?
- 19.4.26 06:25
- Anonymní
- 272