ahoj

• Otevřená skupina

Skupina byla zrušena a přesunuta do soukromé skupiny Liberecké maminy

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3853
21.6.10 17:33

Holky dneska jsem si dala luxusní gryliášovej pohár s domácí šlehajdou a domáci zmrzlinkou. Ještě jsem si vzala do vafle na cestu :-P jestli stojíte o tenhle zážitek tak je to jak se jede na makro po Hodkovické ulici. Myslím, že je to odbočka za tím bufáčem, nebo před? Nevim přesně mi tam byli procházkou z druhé strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
21.6.10 17:54

ty si teda dopravas :) ja mam dneska chut na meloun, bohužel už včera jsme ho snšdli , možná si pro něj někam zajedu až přijede přítel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
21.6.10 18:09

Tak mu cinkni ať to ho koupí cestou ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
21.6.10 18:57

Ahooj

Jsem tu nova,ale uz jsem zaslouzila double mamina a cekam tretiho cvrcka.
Tak tu ctu o te zmrzline a myslim, ze je ze zelene cukrarny ve Vesci.Maji ji moji znami a lepsi zmrzlinu a zakusky neznam.Jsem zastancem zdrave vyzivy,ale u nich rada hresim jednou za cas. :lol:
A meloun???
No mela jsem dnes, vcera, predevcirem… :-) ja bez nej nemuzu vydrzet a myslim, ze nejhorsi je ta doba pred sezonou, kdy uz vim, ze budou.je to jako pavlovuv reflex :jazyk: sliny tecou jen pri pomysleni.ja ani nic jineho k zivotu nepotrebuji.
Tak vas zdravim a chutim zdar. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
21.6.10 20:07

Ahojky vítej, jj ta cukrárna to bude ona, je tam super posezení. Já jsem taky melounová, ale chodím pak strašně čůrat :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
21.6.10 20:33

andel: ahojky vítam tě mezi námi.
Tak jsem si teďka byla v hypernově pro meloun a za chvíli si ho jdu sníst mnam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
22.6.10 08:25

pozvanka

ahoj melounci,
posilam pozvani na Svatojanske slavnosti bylin.jezdim kazdy rok a stoji to za to.Je to pohoda, relax, prijemne prostredi a krasna krajina okolo.
plakat ke stazeni na strankach www.nobilis.cz
nenechte si ujit.
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
22.6.10 08:26

p.s.

krom jineho si lze zakoupit prirodni kosmetiku pro vas i mimi.navstivit prednasky a nebo se jen tak kochat stanecky ci hudbou z podia :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
22.6.10 14:28

nokoska: ahojky zejtra jedem do prahy a chci se mrknout v ikee na povleceni , ty si psala , ze jsi ho tam kupovala, to musim mit i perinku od nich vid? nemaj urcire klasicky rozmer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
22.6.10 20:46

jéé tak to teda nevim já nad tímhle nepřemýšlela, ale kamarádky nic o tomhle neříkaly??? Tak to bych byla teda nahraná já to dostanu od tchána i s postýlkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
23.6.10 19:29

no hele rozměry jsou
Délka povlaku přikrývky: 125 cm Šířka povlaku přikrývky: 110 cm
Délka povlaku na polštář: 35 cm Šířka povlaku na polštář: 55 cm
a normalne mam od nich taky povleceni a perinu a musim to kupovat jen tam povleceni mam atypicky polstare, já myslim, ze je taky atyp .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
23.6.10 20:09

ahoj děvčata,všechny Vás moc zdravím..jsem poměrně mladá budoucí maminka,termín máme ke konci prosince a tak mezi kamarádkami ještě žádná rodinu nemá,tak doufám,že si tu pokecám a třeba i najdu spřízněnou duši,která bude v podobném stadiu,jako já,abych nemusela drandit s kočárkem sama.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
23.6.10 20:12

kdy se musím přihlásit do porodnice? a myslíte,že kdybych šla do gennetu na 3D,že by poznali pohlaví?na utz mi ho ještě neřekli a já jsem už strašně zvědavá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
23.6.10 20:13

Ahojky psala jsi, že jste tam byli dneska??? A pokud píšeš ty rozměry povlečení co nejsou kupované v ikeii tak to sedí já mámten rozměr taky psaný takhle. A kolik mám tu peřinku teda nevim no, ale to bohužel zjistím až ji dovezu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
23.6.10 20:18

adeeelia : Ahoj a vítej. Kolik je ti roků ty naše mladá maminko :-P Já mám termín v říjnu. Na 3D poznaj co čekáš, ale až bude mimčo starší 20tt a myslím, že se na něj chodí od 24tt. Kolik jsi přesně? Jo a do porodnice se musíš hlásit až od 30tt. To ti řeknou u doktora neboj času máš ještě dost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny