ahoj

• Otevřená skupina

Skupina byla zrušena a přesunuta do soukromé skupiny Liberecké maminy

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3588
15.6.10 09:53

nokoska:asi se tam taky mrknu povlečení zatim taky nemam, objednala jsem si kolotoč nad dětskou postýlku v dětskym ráji měli ho za super cenu a pani mi volala, že je vyprodanej a za chvílí, že snad je pro mě jeste pripravenej tak doufam, ze bude abych ho nemusela schánět někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
15.6.10 11:04

a s jakejma postavičkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
15.6.10 15:29

http://www.promimina.cz/…isher-price/ tenhle to je , ale koukam, že na tom dětskym ráji už ho stáhli tak doufam, že jsem objednala poslední kus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
15.6.10 22:36

Ten je hezoučkej já jsem ještě žádnej kterej by se mi líbil nenašla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
16.6.10 09:45

četla jsem o něm tady na diskusích a maminy si ho chválej a i ta cena je super, nevim jak dlouho ho budem využívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
17.6.10 09:42

já myslím, že využívat se bude dokud ho malej neutrhne. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
17.6.10 09:57

jo to je taky mozny no uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
17.6.10 10:28

Ty jo už se ti to blíží co ty se máš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
17.6.10 10:51

jojo bliží :)hele zrovna dneska se mi zdálo, že už jsem začala rodit to byl mazec , ale moc si z toho snu nepamatuju :) jinak mi doktor na utz řekl, že to nebude žádnej obr a , že podle hlavičky a nožičky to vypadá na 26 srpna a že taky můžu přenášet 10 dní tak to doufam, že se nestane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
17.6.10 11:01

no tak to ti trošku závidim tu velikost, ale to přenášení nee. Ale to se dá trošku urychlit no ne :lol: tak budeš uklízet a běhat po schodech…kámoška hrála pinčes a večer šupky do porodnice :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
17.6.10 11:42

no uvidime četla jsem, ze prvni deti mivaj tako kolem 3 kg což i švagrovky měli první děti lehce přes 3 kila :) ja jsem zas slyšela, že je prej dobrý mejt okna :) uvidime třeba to bude na termin a kdy máš termín ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
17.6.10 11:48

Já 20.10 ažžžžžž, ale užívám si to malej kope jako blázen celej den občas se teda asi trošku prochrupne, ale jinak řádí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
17.6.10 14:31

je to mas jeste casu :) to malej jak kdy nejvic aktivní je večer a je fakt, že se tam dost chruje a v pondelý měl první škytavku :) ale nejhořsí je když se mi snaží natlačit pod žebra. hele taky se ty bouří hormony? mě teďka hrozně , přítel mi něco řekne a mě se chce brečet, ale předtim jsem to nějak neměla to až teď ach jo si se mnou užije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
17.6.10 16:23

jé hormony zatim naštěstí nemám, teda mám, ale né takhle :lol: podotýkám zatim. Jen máme doma debatu o jménu, byla vybraná jména Antonie a Antonín, ale Tonda se mi nějak přestal líbit a manželoj se moc líbí Kristián, mě taky jen těch zdrobnělin moc není. Co ty na to ještě je ve hře Adam, ale těch je poslední dobou moc a m svátek na vánoce chuděra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
18.6.10 09:56

tak snad se ti nebudou bourit jako me, doufam ze se to uklidni :) švagrovka mi půjčila knížku Jak se bude vaše dítě jmenovat , je tam strašně moc jmen tak třeba by vám pomohla. Tonda není špatný ,ale kristián se mi líbí víc i jednho znam ,ale ty zdobněliny moc nejdou. Když jsme vybírali mi tak se nám líbil Dominik, Štěpán a Filip. Vyhrál Filip, protože má zdrobněliny. Adam si mi taky líbil ,ale kvůli tomu svátku jsem ho nedala. Přemýšlela jsem ,aby neměl svátek moc za sebou a filip ho má v květnu tak je to ok. Antonie zní vznešeně ,ale taky ty zdrobněliny nevim. na holčičku jsem věděla ještě než jsem otěhotněla. Chtěla jsem strašně Justýnku tak snad přístě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny