ahoj

• Otevřená skupina

Skupina byla zrušena a přesunuta do soukromé skupiny Liberecké maminy

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3588
23.5.10 11:27

ahojky ne vůbec to nevadí, vítej mezi nás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
23.5.10 18:03

lussinka: jj jsem rády za každou další, která s náma tady bude drbat :-P
teda holky mě tak strašně bolej záda a vždycky odpoledne jak kdy někdy už od 14h. Je to vždycky ve stejném místě a to vám teda povim nevim co budu dělat až bude břicho ještě větší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
23.5.10 19:00

nokoska: cim víc tim líp :) hele mě se občas bloknou zada a vystřeluje mě ta bolest přes hýždovej sval do nohy to je taky mazec :) bohužel na to pomůže jedině cvičení nebo plavání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
23.5.10 20:04

ahojky holky :mavam:
Ahojky Lussinko jé tak to budem mít asi pomalu stejně staré děti, já mám 15 měsíčního chlapečka , no za pár dní už 16 měsíčního :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
23.5.10 20:26

Holky chodíte..nebo maminy chodily jste plavat v těhot? Moje kamarádka totiž dostala už nevím jakou, ale nějakou vnitřní nemoc a řekli jí, že musí jít na císaře tak mám strach jít do městského. Ale čekám pořád na teplo až budu moct plavat u našich v bazénu to bude paráda. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
23.5.10 20:43

No já osobně nad tím uvažovala, ale bála jsem se právě kdejakých infekcí a tak , tak jsem si to nakonec rozmyslela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
23.5.10 21:20

Ahojky :)

Lusinko: jasně, přidej se:)

Nokoska: já jsem plavat tedy chodila, bylo to fajn, chodila jsem s kamarádkou. Infekce bych se bála spíš někde venku, přeci jen je bazén desinfikovanej…

A o bolestech zad… mě poslední měsíc bolelo jako na boku, ale ve vášce prsou, strašný, jsem nemohla pořádně ani na záchod, i jsem jela o víkendu na pohotovost no a tam mi dali paralen. Musela jsem spát v obvýváku, abych se zvedla vůbec z postele :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
23.5.10 21:59

v plaveckym bazénu je plavání pro těhotné a myslim, že bazén je bezpečný na koupaliště bych nešla, já do bazénu chodim normálně a v pohodě. Jestli chceš být vice chráněná tak si kup tampóny Senta protect jsou napuštěný nějakou vazelínou nebo tablety Feminella Vagi C dávaj se před vstupem do bazénu. Já si po bazénu zavádim ty vaginální glubule a je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
23.5.10 22:24

Lovelly: no nevím, tampon, není to ještě horší?

A máš pravdu, je tam i přímo plavání pro těhule :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
23.5.10 23:02

ne tohle je právě specialní do bazénu napuštěněj vazelínou , aby si nic nedostalo dovnitř. párkrát jsem tam byla ,ale lepší v bazénu joga pro těhotné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
24.5.10 08:02

Holky díky. Stejnak nevím jestli bych tam šla jsem jako slonice :-P Venku to vypadá na zlepšení počasí tak třeba bude co nevidět bazén u našich. Mají solárka tak stačí trocha slunce :mrgreen: Jo a co se týče cvičení já nevim jestli můžu, musím se zeptat doktorky a tam jdu za 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
24.5.10 08:48

na zlepseni pocasi to teda nevidim ,kdyz porad prsi. zeptej se , je to fakt dobry a určitě to pomáhá, taky musim začít zase chodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
24.5.10 12:30

Počásko zase bude dobré dneska je teplo a ani neprší jen v noci trošku no :-) A to je fajn se mi pak dobře spinká :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
25.5.10 10:30

je tady nejak mrtvo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
25.5.10 11:06

Nějak není téma. Něco navrhněte :-)