ahoj

• Otevřená skupina

Skupina byla zrušena a přesunuta do soukromé skupiny Liberecké maminy

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3853
19.5.10 07:20

Já mám i raději menší porodnice, ale nejvíc jsem byla na váškách kvůli JIP dětské, ale jsme už v pořádku tak to všecko dobře dopadne. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
19.5.10 10:31

ono ,kdyby se něco dělo tak všechno vozí do liberce ,ale neboj všechno bude dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.5.10 14:59

Pokud můžu radit, tak liberecká porodnice nikdy, rodila jsem teď v pátek ve 20 týdnu a takový otřesný přístup co předvádí tady, jsem nikdy nikde nazažila. Kdybych si nezazvonila, že něco potřebuju tak by ani nikdo nepřišel, opravdový humus… veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
19.5.10 17:05

Veru ve 20 týdnu??? Všecko v pořádku? Já jsem na Liberec slyšela jak zápory tak klady..asi opravdu záleží na lidech. Holky tak já dneska objednala ten kočárek bude cca do 4-6týdnů a udělala jsem ten nákup co jsem si sepsala nechala jsem tam 5tis a zálohu na kočárek. Mám toho moc hlavně takové ty drahé věci jako ster. na lahvičky, lahvičky, dudáky, španělskou deku, polohovací podložku do postýlky, osušky jen plenkové, žinky a super komplet do porodnice :lol: ještě musím sehnat bodýčko co se k tomu bude hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
19.5.10 17:24

no ja treba mela tezky porod a dr a sestry pocitali s tim nejhorsim a chovali se ke me hrozne hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
19.5.10 17:24

nokosko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
19.5.10 17:34

Díky jsem byla jak urvaná :lol: , ale ještě jsem se držela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.5.10 19:32

Ano ve 20 týdnu, jenže bylo to trochu komplikovaný už od 17 týdnu. To jsem nastupoovala sem na gyndu, protože jsem krvácela, nechali si mě tu týden s tim, že je všechno v pořádku mě propustili.(podotýkám, že zapoměli udělat odběry na tripl test, i když na doporučení k hospitalizaci od mojí doktorky to měli napsané).Po deseti dnech jsem opět začla krvácet, všude bylo plno tak jsem jela do nemocnice do frýdlantu.(Frýdlant opravdu doporučuju, škoda že tam nejde rodit, sestřičky i doktorky super). Po návštěvě Genettu mi bylo doporučeno přerušení, takže jsem se domluvila v primářem, který je stejný jak tady tak tam, že mi tu hnusnou injekci píchnou tady a hned převezou do frýdlantu. Jenže mi okamžitě začly bolesti. Doktor stál u mě s injekcí, že buď zůstanu tady a píchne mi něco na bolest, nebo ať si jedu tam a nic mi nepíchne. Takže i přezto,že jsem nechtěla zůstala jsem tady. Kdybych si za celejch 19 hodin nezazvonila, že něco potřebuju pochybuju, že by někdo za mnou přišel. Jednání fakt příšerný, to že sestry smrděly kouřem, bych snad přežila, ale to ostatní tedy ne. A ještě perlička, dneska jsem musela znovu do nemocnice, protože mi volali, že nedopatřením kufřik s mojí krví a všim co v něm bylo posíláno do Genettu se rozbil, takže potřebujou znovu odběry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
19.5.10 19:44

Ježiš to je strašný to je mi tě fakt líto a ještě k tomu všemu řešit takové věci to si neumím představit :-( To bude dobré neboj příště to vyjde lépe. Já jsem si prošla potratem ve 12týdnu, ale s tímhle se to srovnávat nedá. Jen pro nás co víme o co jde je to o to horší, že nečekáme nic dobrého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
19.5.10 20:46

wetro to je mi lito, ale znam vice pripadu co si stezuji na Liberec, ja treba ne, krom toho novorozeneckyho… tam byli sestry hrozny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
19.5.10 21:31

nokoska: tak koukam taky nakupuješ :) a kde jsi byla nakoupit? v lbc ? v jakym krámě? ja už jsem v neděli nakupovala v dmku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
19.5.10 21:33

wetro: vitám tě mezi námi a je mi moc líto co se stalo, a chápu, že ten přístup ti moc nepomohl, jak říkaj holky je to o lidech a doufám, že brzy bude líp a po druhé se to určitě podaří. Držim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.5.10 21:48

děkuju za přivítání, musim doufat, že časem vše přebolí, ale v tuto chvíli je všechno hrozně moc těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
19.5.10 22:06

jo to chápu sice jsem to nezažila, ale umřela mi mamka a i po 6 letech mi moc chybít zvlášť teď ,když čekám mimi bych ji moc chtěla mít u sebe ,ale neboj ono to časem přebolí nic jiného na to asi nepomůže tak se drž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
20.5.10 08:53

** lovelytelle**
lovelytelle: Ahojky jsem byla na nákupech v batoleti to je ten krám naproti zimáku.Maj tam toho spoustu a ještě se mi líbí babyrenka, tam jsem byla asi před 14dny a taky tam mají spoutu věcí. Jsem se včera zas urvala už se musím krotit. Ještě uvažuju nad košem na plenky mají 2 tipy jeden je na ty igelity co zabalí každou plenku zvlášť, ale zdá se mi to dost drahé propočtem jde o 300-400kč měsíčně jen za ty igelity. A ten druhý je na normální sáčky do koše ty se po každém otevření nějak odmotají a hodí se tam plenka a po zavření se nějak tím igelitem utěsní. Jen prý, když je tam více smradu tak se po každém otevření dostane ven smrádek. Neznáte to??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny