ahoj

• Otevřená skupina

Skupina byla zrušena a přesunuta do soukromé skupiny Liberecké maminy

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3588
2.6.10 08:11

no hadříky na tom broumaku nic moc pro maly, ale aspon ze jsi vybrala na sebe. ja jsem byla v vcera v tescu meli 30% na detsky veci, tak jsem tam svagrovy nakoupila na kluky a sobe neco malo na mimiska. No vidis to tak bud rada aspon bude v teple. Za chvili jdu vozit malyho od brachy tak doufam, ze nezmrznu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
2.6.10 08:28

Ty jo, šla bych taky s nějakým kočárkem ven, ale nikdo už nemá malé děti spíš už chodící :nevim: Já dneska budu doma pokud někdo nepísne. Je tam tak hnusná zima, že se vyžehlim a budu se povalovat. A v tescu mají tu akci i dneska nebo jen na den dětí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
2.6.10 08:45

u nas v rodine jsou 2 mimi bracha ma chlapecka honzika toho jdu ted vozit, a odpolko jedu navstivit pritelovu segru a ta ma taky mimi chlapecka 3 mesice, pujcuje mi hadriky tak si zase pro nejaky jedu :) uz ji meli od minuleho tydne a skoncila vcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
2.6.10 08:47

To nevadí tak zas jindy pojedu mrknout na jinou akcičku. Tak si ty mimča užívej ať ti to nabažení chvilku vydrží než bude na světě to vaše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
3.6.10 09:54

no strasne to leti a uz je cerven a za chvili bude srpen a mame malyho doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.6.10 12:40

ahojky,ten poslední měsíc ale bude fakt záhul..Navíc,jestli ještě budou nějaký vedra,tak to si užiješ. Ale zase je super mít mimčo v létě a ne v lednu jako já,celý šestinedělí jsem nemohla vyjít ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
3.6.10 13:02

Ahoj holky

ja rodila loni v lete, jako me ten posledni mesic bylo nejlip za celejch devet :lol:

loVE: jako ono to utece a budete mit mrnouska u sebe, ikdyz me se ten posledni mesic hrozne tahnul, za to ted to strasne leti, zachvili to bude rok, co jsem uvidela tu nasi princeznu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
3.6.10 16:01

ivet: no uvidime zatim to na leto moc nevypada ,ale snad se to zlomi :) ja mam vedro rada, zatim mam i celkem mensi brisko tak uvidime jak mi bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
3.6.10 16:02

lancisko: no jsem na to zvedava, asi budu rikat uz abych porodila :) ale je fajn, ze se malej narodi v lete aspon budeme moct hned ven. no strasne ten cas leti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
3.6.10 16:45

počasí se zlepší, ale nám asi nebude tolik vadit teplota do 30 :lol: holky dneska se konečne snad pořádně vychrnim mám ten kojící polštář :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
3.6.10 16:50

ja si taky myslim, že ne. ja miluju teplo a kolem 30 mi je nejlip :) tak super ja jsem s nim taky moc spokojena a spi se mi o moc lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7954
3.6.10 16:51

Holky, já si taky říkala, že už budu rodit do pěkného počasí… :pankac: Ale myslím, že do 14dnů se to asi neumoudří… :nevim:
Už se těším až vyrazím s kočárkem, ale jestli bude takhle lejt, tak mám smůlu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
3.6.10 17:06

capicorn: o vikendu ma bejt krasne a pristi tyden snad taky tak si myslim, ze ti to pocasko snad vyjde a budes moct drandit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
3.6.10 17:24

jj to bude lepší už je červen … možná by jim to tam nahoře měl někdo připomenout :-P Ten polštář mám vymodlenej čekala jsem na něj měsíc a něco už ani nevim. Peřina navíc se neujala pže jí hned splácnu a tyhle kuličky nesplácnu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
3.6.10 17:55

to je prej kvuli ty blby sopce tak snad uz to bude ok. jo ty kulicky jsou super, neslehnou se jako perina. nic jdu koukat na prostreno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny