ahoj

• Otevřená skupina

Skupina byla zrušena a přesunuta do soukromé skupiny Liberecké maminy

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16247
3.6.10 21:14

Ahoj holky :)

No poslední měsíc jsem se fakt už modlila za porod, bylo to strašný, ale Ninuška si počkala :)

A podle mě je jedno, jeslti je mimčo zimní nebo letní, pokud není -20 a nebo + 30, tak se ven dá chodit pořád ne? :) A docela vám ta miminka závidím, už mi to zase začíná tikat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
4.6.10 11:17

A kolik je maličký? Já jedu na chatu k rodičům snad se o mě budou hezky starat :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
4.6.10 14:02

Nokoska: pokud to bylo na mě, tak rok a půl :)užij si to na chatě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
6.6.10 20:09

jj bylo to na tebe :-) díky užila jsem si to skvěle jen jsem se dneska hrozně spálila :lol: na břiše mokrá plína a puštěnej větrák a jsem jako prasátko :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
8.6.10 19:43

je tady nějak mrtvo to bude asi tim vedrem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
9.6.10 09:24

no jo nechce se nám sedět u kompu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
10.6.10 07:02

to je pravda za chvili jdu ven s kamaradkou tak tu zase dopolko nebudu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
10.6.10 10:05

Já jdu dneska do genetu na sceening tak se zároveň těším a zároveň mám strach. A potom pokud to stihnu pojedu ještě za manželem do práce jako každej den, když má mamka raní a odveze mě tam je to až za Turnovem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
10.6.10 12:12

tak at ti to dobre dopadne, já byla včera na velkzm UTZ a všechno je v pořádku, malej má 1300g . pěkně si tam ležel, pestičky na prsou a nohy rozcáplý :) bude po tatínkovi boxer už to trénuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
11.6.10 10:52

děkuju všecko dopadlo moc dobře mimčo je zdravoučký prý přesně tak jak má být :dance: miláček ležel ksichtíkem někam dolu a UTZ se mu moc nelíbil kopalo do něj pořádně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
11.6.10 14:38

Ahoj holky,
měla jsem na rpofilu pozvání do skupiny, tak jsem tady :wink: nevím, jak dlouho to tam bylo, moc jsem si profil neprohlížela. Tak děkuji!!!!

Už jsem tu byla kdysi, ale nějak nestíhám, tak jsem moc příspěvků nenapsala, ale pro připomenutí, mám 2 letou Rosalii, mě je 30 a jsme liberečandy. tatík neustále pracuje, tak jsme pořád samy a jaký program si vymyslíme, takový máme.

lehce jsem pročetla pár posledních příspěvků, jak nakupujete a připravujete se na mimi, jé to bylo krásné období, mě celkem vyhovovala babyrenka a taky krámek ve městě, směrem k bývalé Hůlce, tam jsou dva naproti sobě, tak tam toho mají dost za celkem přijatelné ceny.

také gratulace k úspěšným kontrolám.
pa K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
14.6.10 09:02

akaca: ahojky tak tě tu vítáme :) taky už nevim kdy jsem ho posílala. Tam v těch krámech jsem se byla podívat a přemýšlim, že toho asi hodně objednám přes net. Ještě taky kouknu do ty babyrenky no uvidime.jeste mam chvilku cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
14.6.10 21:03

Ty jo dneska Ikea a jsem utahaná jako kotě. Mám přebalovák, hrací deku a povléčo…atd. stálo mě to 6,5tis a užila jsem si to moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
15.6.10 09:17

nokoska:taky se chystam do prahy, kolik chtěj za hrací deku a nebo povlečení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
15.6.10 09:44

povlečení od 250- 400 já mám samo za 400 je hezčí a hrací deka je myslim za 7 nebo 8 stovek. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny