ahoj

• Otevřená skupina

Skupina byla zrušena a přesunuta do soukromé skupiny Liberecké maminy

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
17.3.11 15:09

uf :-)
cítím se nemocně, chytila jsem nějakého vira, tak se ho snažím vyhnat čajíkem a postelí… v té jsem stejně, mám klid na lůžku ještě týden, protže mi tvrdne břicho… a už víš, jestli čekáš kluka, nebo holku? já se porodu tak bojim, že to ani snad není možný! :-D co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
17.3.11 15:30

my chceme s manželem překvapení, takže ani vědět nechceme. ty víš? a bereš magnesium? a kolik tablet za den?
no a s tím porodem to nevím. zatím o tom tak nepřemýšlím. jsem zatím vyrovnaná s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.3.11 15:45

když jsem v klidu doma, tak 6 tablet a když jedu do města, nebo do školy, tak 9…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
17.3.11 17:20

aha. tak to tvrdnutí je asi opravdu velké. já mám momentálně užívat 6. taky jsem měla podobné obtíže. a copak studuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
24.3.11 21:23

xsandra: ahojky, tak jak se cítíš a už je léúe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
25.3.11 07:05

Ahoj, už o něco jo :-)
na kontrole vše ok, malá roste jako z vody…
jen ty práce v bytě kdyby šly rychleji… už mě ten nepořádek a zmatek hrozně štve a uklízet nemá smysl. jak se máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
25.3.11 17:34

ahojky, tak jsem nějak unavená a počasí je krásné, jen se na víkend má ochladit a pršet, tak uvidíme, jak ta předpověď vyjde :-) .
předělávání bytečku je záhul a snad už se dočkáš konce. pak ten úklid, který tedy nic moc. to fakt nezávidím.
ale je dobře, že se jinak miminku daří a máte se lepšíí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
21.4.11 12:24

Ahoj holky.
Co kdybych se k vám přidala? Jsem těhulka z Liberce, asi 9tt, doktor byl trochu zmatenej :lol: V úterý si jdeme pro průkazku a prý nám řekne přesněji, jak na tom jsme.
Jak si užíváte sluníčka a pupíčků? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3137
21.4.11 17:06

ahojky Kometko.
gratuluji k těhulkování. přeji, aby bylo vše v pořádku a miminku se dařilo a pěkně přibývalo :-) .
jak se cítíš?
venku je už nádherně, ale jak teplo mám ráda, tak teď jsem z něj dosti vyčerpaná. ale i tak jsem ráda, že je kráásně. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
29.4.11 15:37

ahoj presunuli jsme se do uzavrene skupiny liberecke maminky , proto jsem nikdo nechodi. tak pokud chcete tak mi napiste a ja vam poslu k nam pozvanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
12.5.11 09:32

Ahoj mám 4.měsíční holčíčku Sofii. a jsme z Liberce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
27.5.11 00:10

Ahojky Liberečandy,mám tří měsíčního chlapečka a ráda bych se přidala do vaší skupiny,jestli to nevadí :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
8.11.11 10:38

ahoj jsem z Liberce a čekame první miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
8.11.11 17:55

holky nevite nahodou kde se daji v Liberci koupit tehu plavky?? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.11 19:32

rada bych se přidala

Ahoj, jsem z Lberce a čekám první miminko ráda bych se přidala ke skupině maminek z Liberce. Ráda bych poklábosila a vyměnila zkušenosti. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny