Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak si máš dávat větší pozor nebo brát prášky 🤦🏻♀️ 🤦🏻♀️ 🤦🏻♀️aby si pak neplasila že si těhotná zbytečně..
@Misasisi myslíš si že je to zbytečné??? že nejsem těhotná jak je to s tím kdyby do mě strčil prsty od toho malinko
@melanyka no tak znám holcinu co do ní přítel strčil prsty a teď mají kluka 😁takže netuším každopádně si musíš dávat pozor 🙂predejdes tomu že se pak zbytečně stresujes
Za prvé začni nazývat věci pravými jmény. Za druhé nedělej nic, dokud na to mejsi mentálně zralá. Za třetí si nastuduj sexuální výchovu.
Za čtvrté těhotná nejsi. Tělo takto nefunguje. Plašíš zbytečně a zpoždění máš možná i vlivem stresu.
@nikive tak to mi teda vysvětli jak víš 100% že nejsem těhotná to za 1 a za 2 mi teda trošku řekni jak tělo teda funguje prosím
@melanyka píše:
@JancaS84 ale co kdyz budu tehotna?
Tak to už si budeš muset pořešit sama. Máš negativní test, pokud jsi ho dělala správně tak zpoždění bude mít jinou příčinu. A priste at si kámoš umyje ruky.
@JancaS84 ok díky za radu a ano udělala jsem to přesně podle návodu
@melanyka píše:
@nikive tak to mi teda vysvětli jak víš 100% že nejsem těhotná to za 1 a za 2 mi teda trošku řekni jak tělo teda funguje prosím
Za 1. 100%tehotna nejsi. Máš negativní test a kdybys byla těhotná, byl by už pozitivní.
@melanyka ja ti nic vysvetlovat nebudu. Zjevne jsi chytra dost, kdyz se s partnerem poustis do takovych hratek. Vygoogluj si to. Evidentne nemas ani poneti o cyklu, ovulaci, poceti…
Chtela bych videt to mnozstvi spermatu, co mel na prstech, ze jsi z toho otehotnela.
@melanyka tak když ti je tak málo brouku tak svihej na gyndu a nech si napsat prášky
tohle by ti měla vysvětlit ale tvoje mamina ne ženský na emiminu🧐
Ahoj holky
potřebuji se zeptat na jednu divnou věc.
asi tak před 3 týdnama jsem mela u sebe kamaráda a měli jsme mezi sebou nejake prasárničky. nespali jsme spolu ale meli jsme ty veci kolem sebe.ani ja ani kamarad si nevsiml ze by se udelal ale trel se mi o ni jen na hore a chvilinku a ja se bojim treba abydo me nestrcil prsty od neceho co by nebylo dobry…
delala jsem si test a byl negativni
ale mam dny spozdeni..
prosim o vas nazor jesstli se mam bat tehotenstvi.
predem dekuji zatim