Ahoj všem

• Otevřená skupina

Mít třetí dítě mi nepřijde divný. Stejně se doma vaří kvanta jídla už teď. A většina aut je 5 místných.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

153
6.7.15 13:54

ahoj všem

Ahoj, snad budem mít čas na pokec, jsem ve skupině porod září, jelikož v porod říjen mě nepustili k nim. ale na net mám i občas čas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1128
7.7.15 07:37

Ahoj. Diky za přijetí. Já mám doma klucinu 3.5 roku a holcinu 1.5 roku a v prosinci čekám třetí. Rada pokecam s fajn zenskyma o obyčejných vecech našich neobyčejných životu. Těším se na vas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
9.7.15 18:01

Ahojky já mám kluky 8a půl s bývalým manželem, a 2a půl s nynějším přítelem a ted čekáme zase kluka v říjnu. chtěli jsme holku ale má pytlík podle ultrazvuku. Máme ještě domácího praštěnýho psa a morčata a rybičky, chodíme na poníky ke kamarádce s dětma jezdit. jsme milovníky zvířat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
28.7.15 08:44

S jakými reakcemi se setkavas na své třetí těhotenství? Já docela hledím, jak to lidi řeší a maji nevhodné komentare. A nebo se zase nezeptaji vůbec na nic a už ted mi to tretatko přijde takové odstrcene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
28.7.15 11:38

Ahoj, no podle mě jim to moc přes fousy nejde, hlavně na sociálce na pracáku, když sem jim řekla že v říjnu budu mít další tak na mě koukala. Spíš by měly být rádi, já měla brigádu a tu si hodlám zas po porodu co nejdřív--- jak to budem zvládat všechno sesynchronizovat. mimi a kluci a přítelova práce, a půjdu tak po novým roce zas do práce jako brigáda.
Podle mě to už je jdno, 2 nebo 3 děti, stejně oblečení mám a jídla se u nás doma vaří hafo, nejsme nijak extra bohatý, ale dá se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
28.7.15 19:27

Přesně tak. Mne přijde, ze na dvě děti můžeš byt chudá, lina, tupá a zla. Ale nedejboze mít třetí. To musíte byt milionáři s hromadou hader, utrácet 20 tis za jídlo a děti v roce musí pozdravit.
Jak to zvladas, takhle pred finale?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
29.7.15 11:40

Ale jde to, ten mladší je v pohodě, sice chce občas nosit, ale jinak jo, už spí v pokojíčku s tím starším, kočárek už taky nepoužíváme tolik.tak v pohodě. nejhorší je když se vzteká, nebo kdž ho zvedám na záchod. a co ty? v kolikátým seš týdnu? mě už zbývá 3měsíce. tak hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
29.7.15 19:49

Ani přesně nevím, kolikatej jsem týden. :nevim: Asi 18.? Termín mám 1.1. Já ty týdny nějak neudrzim v hlavě.
Jinak mi paradne tvrdne břicho už asi od 9. TT a děti chtějí nosit a pomáhat, tak je to trošku vycerpavajici. Treba takovy pobyt na hristi je pro me za trest. Mala se ted naucila na nocnik, tak to je porad behani tam a zpatky a zvedani. Ale je sikovna, uz to ma skoro zmaknuty. Jo a kdyz chce tulit jeden, tak chce i ten druhy. To bych je nejradeji roztrhla a zaroven laskou snedla. Popletky moje…
Pripravujes kluky nejak na prichod sourozence? Ti nasi jsou od sebe 25 mesicu a to zarleni bylo strasny. Vubec netusim co cekat tentokrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
30.7.15 09:45

Ahoj, tak to je máš od sebe kousek, já mám toho nejstaršího 8a půl z manželství s bývalým, s přítelem jsme spolu asi 4 roky a, mladšímu je 2 a půl a budou mít od sebe rozdíl necelý 3 roky s ted co bude miminko. ten je takový pomáhací ten mladší, ten starší je takový samotář. ted si spolu u ohádky kreslí, ale půjdem ven, asi na kola se projít, ž se učí ten mladší šlapat na kole s kolečkama, odpolko máme domluvený ježdění na poníkoj, staršího čím já s kamarádkou abych ho nemusela pořád vodit, tak sme začali s tím aby samostatně se naučitl jezdit a řídit koně, je to pro dospělýho jednoduchý, ale pro dítě to je moc věcí najednou. tak se pořád nafukuje když mu říkáme co všechno musí najednou dělat. ten mladší ještě má na samostatný ježdění čas, stačí že ho vodím a nemusíme ho držet, se drží sám nohama, naštěstí, spoustu dětíco občas kamarádka sveze- padají, neudrží rovnováhu a tak, kluci samy čistí pod mým dozorem, toho staršího sem učila minule nandat a sunbndat ohlávku. hlavně že ho to baví, oba to baví. naštěstí.
Jinka břicho mě bolí když se namáhám nebo rozčiluju, tak už vím že sem to přepískla.
Tak hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
30.7.15 20:44

Hezky večer. Tak to se kluci maji! Já jsem se chtěla naučit jezdit na koni, ale paní krotitelka mi to taaak znechutila, ze jsem se k tomu už nikdy nevrátila. Do dnes si vzpomínám, jak na me křičela, at dam ruky na kohoutek. No vodovodní baterii jsem na tom koni fakt nenašla! :lol:
My k těm zviratkum moc blízko nemáme. U domu krmíme jen jednoho venkovního jednookyho kocoura. Jinak moc radi cestujeme, tak by se to těm tvoreckum asi moc nelíbilo. Ale zviratka urcite k detem patri a vasi kluci se fakt maji, ze muzou jezdit, pomahat a starat se.

Mne teda bricho tvrdne i u vyskladavani mycky, ale s tim rozcilovanim, to mas pravdu. To si teprve člověk uvědomí, ze se fakt rozciluje celým tělem.

Co podnikate pres prázdniny? My teda letos musíme udělat koupelnu, tak vyletujeme po okolí. Zítra třeba bereme malém kolo a já kolobezku a malou na zada a jedem na projížďku. Kluk se naučil jezdit na kole, tak at nejezdí porad jen po návsi. Tatínka jsme poslali na panskou dovolenou do Rumunska, at nabere sílu a snad tu rekonstrukci do podzimu stihneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny