Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@MUFICE píše:
V tom případě bych jim zavolala a požadovala od nich vrácení poštovného na svůj bank. účet.
Asi mi nic jiného nezbyde, emaily to nevyřešíme. Zítra tam budu volat.
@danali píše:
Asi mi nic jiného nezbyde, emaily to nevyřešíme. Zítra tam budu volat.
Zavolej tam hned, tu zákaznickou linku budu mít aspon do 18h v provozu ![]()
Tak už mám zásilku taky doma
Akorát mě naštvali, pt mi poslali mail až v 9 večer, že to přivezou. Samozřejmě jsem neměla vybrané peníze. Sice mi napsali, že to můžu zaplatit kartou, ale ten chlap neměl v autě terminál na karty
![]()
@MUFICE píše:
Tak už mám zásilku taky domaAkorát mě naštvali, pt mi poslali mail až v 9 večer, že to přivezou. Samozřejmě jsem neměla vybrané peníze. Sice mi napsali, že to můžu zaplatit kartou, ale ten chlap neměl v autě terminál na karty
![]()
Aha. Me to maj privezt ted za chvili a dle mailu pocitam s tim, ze budu platit kartou… Tak snad to pujde.. ![]()
Takže poštovné při objednávce nižší než 1000kč po slevě se platí
takhle mi to bylo vysvětleno na lince. Když jsem jim řekla že na FB mi teda napsali něco jiného, tak to paní musela jít prověřit. Pak volala zpátky a omluvila se mi, že měli asi chybu v systému, a že teda i když jsem měla pořád 0kč za poštu že to byla chyba a v potvrozovacím emailu už bylo správně 115kč, ale na FB mi teda slíbili že poštu platit nebudu, tak jako omluvu mi posílají jednu krabici čehosik a nějaký uvítací balíček čehosik.
@danali
To neni pravda. Já objednala za 1 290kc před slevou… Konečná cena 774 + 0 poštovné… A neznám nikoho kdo by platil poštovné. Kamosce to hodilo do emailu taky poštovné ale přes FB jim napsala a do 10min ji prisel novy email s postovnym 0kc ![]()
Myslím ze té na té lince pekne
![]()
@hanapospis No mě právě nový email nepřišel když jsem jim psala, zato ta objednávka s poštovným co mi přišla včera nebyla ani v jejich systému objednávek, a dneska mi chtěli doručit stejnou objědnávku bez poštovného. Prostě na mě měli vedené dvě objednávky, přičemž jednu nemohli dohledat v systému a druhou kterou našli v systému tak mi měla přijít dneska a byla bez pošty a když jsem se paní ptala jak je možné že ta druhá jde bez pošty tak mi to nedokázala vysvětlit. ![]()
Upřímně už mě docela naprdla tak jsem jí řekla ať si teda ujasní vlastně jak to všechno mají, že vím o tom že kamarádce došla objednávka zadarmo a bylo to jako u mě, před slevou nad 1000, po slevě pod 1000 a poštu neplatila.
Volala jsem s ní dneska asi 3× než se dopátrala výsledku a výsledek je že mi pošlou nějakou krabici a nějaký balíček, toť vše. A že je to v pořádku to poštovné. No prostě hlava neví co dělá pravá ruka a co levá - resp. na lince neví co dělají na FB. ![]()
Holky mě právě dovezli dolce gusto, zaplatila jsem kartou obj. 6 ks a v krabici jsou jen 2 ks ![]()
@danali píše:
@hanapospis No mě právě nový email nepřišel když jsem jim psala, zato ta objednávka s poštovným co mi přišla včera nebyla ani v jejich systému objednávek, a dneska mi chtěli doručit stejnou objědnávku bez poštovného. Prostě na mě měli vedené dvě objednávky, přičemž jednu nemohli dohledat v systému a druhou kterou našli v systému tak mi měla přijít dneska a byla bez pošty a když jsem se paní ptala jak je možné že ta druhá jde bez pošty tak mi to nedokázala vysvětlit.![]()
Upřímně už mě docela naprdla tak jsem jí řekla ať si teda ujasní vlastně jak to všechno mají, že vím o tom že kamarádce došla objednávka zadarmo a bylo to jako u mě, před slevou nad 1000, po slevě pod 1000 a poštu neplatila.
Volala jsem s ní dneska asi 3× než se dopátrala výsledku a výsledek je že mi pošlou nějakou krabici a nějaký balíček, toť vše. A že je to v pořádku to poštovné. No prostě hlava neví co dělá pravá ruka a co levá - resp. na lince neví co dělají na FB.
Ježiš, to je bordel
Ještě, že ti neposlali tu objednávku znova ![]()
@MUFICE píše:
Ježiš, to je bordel![]()
Ještě, že ti neposlali tu objednávku znova
No právě že poslali
možná jsem to napsala zmateně, ale dneska mi volali z DPD že pro mě mají balík od Nescafe za 645 (což byla cena bez pošty za zboží), a to jsem nepřevzala a řešila to právě všechno na lince Nescafé. Jako měli v tom pěkný guláš, nějak to nezvládli. ![]()
@Kacenka1987 píše:
Holky mě právě dovezli dolce gusto, zaplatila jsem kartou obj. 6 ks a v krabici jsou jen 2 ks
Taky od nich?
Zavolej hned na linku