Akční cena kapslí Dolce Gusto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7725
11.3.13 11:43

@janísek007 v pátek v podstatě hned jak se objevil ten kód.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
11.3.13 14:48
@MUFICE píše:
V tom případě bych jim zavolala a požadovala od nich vrácení poštovného na svůj bank. účet.
:palec: Taky bych to tak řešila.. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
11.3.13 15:23

Asi mi nic jiného nezbyde, emaily to nevyřešíme. Zítra tam budu volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
11.3.13 15:50
@danali píše:
Asi mi nic jiného nezbyde, emaily to nevyřešíme. Zítra tam budu volat.

Zavolej tam hned, tu zákaznickou linku budu mít aspon do 18h v provozu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
12.3.13 08:58

@MUFICE do 16h právě, což jsem včera jaksi nestihla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
12.3.13 12:59

Tak už mám zásilku taky doma :dance: Akorát mě naštvali, pt mi poslali mail až v 9 večer, že to přivezou. Samozřejmě jsem neměla vybrané peníze. Sice mi napsali, že to můžu zaplatit kartou, ale ten chlap neměl v autě terminál na karty :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
12.3.13 13:29
@MUFICE píše:
Tak už mám zásilku taky doma :dance: Akorát mě naštvali, pt mi poslali mail až v 9 večer, že to přivezou. Samozřejmě jsem neměla vybrané peníze. Sice mi napsali, že to můžu zaplatit kartou, ale ten chlap neměl v autě terminál na karty :cert: :zed:

Aha. Me to maj privezt ted za chvili a dle mailu pocitam s tim, ze budu platit kartou… Tak snad to pujde.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
12.3.13 13:34

Takže poštovné při objednávce nižší než 1000kč po slevě se platí :pocitac: takhle mi to bylo vysvětleno na lince. Když jsem jim řekla že na FB mi teda napsali něco jiného, tak to paní musela jít prověřit. Pak volala zpátky a omluvila se mi, že měli asi chybu v systému, a že teda i když jsem měla pořád 0kč za poštu že to byla chyba a v potvrozovacím emailu už bylo správně 115kč, ale na FB mi teda slíbili že poštu platit nebudu, tak jako omluvu mi posílají jednu krabici čehosik a nějaký uvítací balíček čehosik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16246
12.3.13 13:49

@danali
To neni pravda. Já objednala za 1 290kc před slevou… Konečná cena 774 + 0 poštovné… A neznám nikoho kdo by platil poštovné. Kamosce to hodilo do emailu taky poštovné ale přes FB jim napsala a do 10min ji prisel novy email s postovnym 0kc :nevim:
Myslím ze té na té lince pekne :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
12.3.13 13:53

Taky uz mam balik doma a vse v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
12.3.13 13:57

@hanapospis No mě právě nový email nepřišel když jsem jim psala, zato ta objednávka s poštovným co mi přišla včera nebyla ani v jejich systému objednávek, a dneska mi chtěli doručit stejnou objědnávku bez poštovného. Prostě na mě měli vedené dvě objednávky, přičemž jednu nemohli dohledat v systému a druhou kterou našli v systému tak mi měla přijít dneska a byla bez pošty a když jsem se paní ptala jak je možné že ta druhá jde bez pošty tak mi to nedokázala vysvětlit. :nevim:

Upřímně už mě docela naprdla tak jsem jí řekla ať si teda ujasní vlastně jak to všechno mají, že vím o tom že kamarádce došla objednávka zadarmo a bylo to jako u mě, před slevou nad 1000, po slevě pod 1000 a poštu neplatila.

Volala jsem s ní dneska asi 3× než se dopátrala výsledku a výsledek je že mi pošlou nějakou krabici a nějaký balíček, toť vše. A že je to v pořádku to poštovné. No prostě hlava neví co dělá pravá ruka a co levá - resp. na lince neví co dělají na FB. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
12.3.13 14:20

Holky mě právě dovezli dolce gusto, zaplatila jsem kartou obj. 6 ks a v krabici jsou jen 2 ks :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
12.3.13 14:20
@danali píše:
@hanapospis No mě právě nový email nepřišel když jsem jim psala, zato ta objednávka s poštovným co mi přišla včera nebyla ani v jejich systému objednávek, a dneska mi chtěli doručit stejnou objědnávku bez poštovného. Prostě na mě měli vedené dvě objednávky, přičemž jednu nemohli dohledat v systému a druhou kterou našli v systému tak mi měla přijít dneska a byla bez pošty a když jsem se paní ptala jak je možné že ta druhá jde bez pošty tak mi to nedokázala vysvětlit. :nevim:

Upřímně už mě docela naprdla tak jsem jí řekla ať si teda ujasní vlastně jak to všechno mají, že vím o tom že kamarádce došla objednávka zadarmo a bylo to jako u mě, před slevou nad 1000, po slevě pod 1000 a poštu neplatila.

Volala jsem s ní dneska asi 3× než se dopátrala výsledku a výsledek je že mi pošlou nějakou krabici a nějaký balíček, toť vše. A že je to v pořádku to poštovné. No prostě hlava neví co dělá pravá ruka a co levá - resp. na lince neví co dělají na FB. :cert:

Ježiš, to je bordel :cert: :cert: Ještě, že ti neposlali tu objednávku znova :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
12.3.13 14:34
@MUFICE píše:
Ježiš, to je bordel :cert: :cert: Ještě, že ti neposlali tu objednávku znova :zed:

No právě že poslali :) možná jsem to napsala zmateně, ale dneska mi volali z DPD že pro mě mají balík od Nescafe za 645 (což byla cena bez pošty za zboží), a to jsem nepřevzala a řešila to právě všechno na lince Nescafé. Jako měli v tom pěkný guláš, nějak to nezvládli. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
12.3.13 14:35
@Kacenka1987 píše:
Holky mě právě dovezli dolce gusto, zaplatila jsem kartou obj. 6 ks a v krabici jsou jen 2 ks :,(

Taky od nich? :cert: :,( Zavolej hned na linku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný