Akné a změna produktu

30.3.22 07:16

Akne změna produktu

Dobrý den všem potřeboval bych prosím od vás poradit a pomoc je mi 23 let a trpím s akne už od 15 let vždycky se mi akné dělalo jen pár a to v T-zóně dřív jsem používal sérum Antakné od BioneCosmetics a používal jsem to tak 3 roky a někdy mi to pomáhalo a někdy zase ne, a teď minulý rok jse mi to o hodně zhoršilo hlavně celý čelo a na spancích. Vyřadil jsem to Antakne a začal používat Rakouskou značku ActiMaris a to jsem používal tak měsíc a pár dnů a vůbec se mi to nezlepšovalo pak jsem přešel na produkt Laroche posay effaclar čisticí gel a effaclar duo+ SPF 30 a taky bez úspěchu 😫 tak jsem vše vyřadil a zkusil se vrátit k Antakne a přidal jsem k tomu Heřmánkovou vodu kterou jsem si dělal z čaje přímo z květu a tím jsem si oplachoval vždycky večer pleť a namazal tím Antakné sérum. Pleť podle mého mam takovou Smíšenou až problematickou, v květnu jsem objednaný u dermatologa protože už nevím co stím a chci se vás ještě zeptat jestli by bylo vhodný a i pro tu pleť že bych na ten měsíc co pak pujdu k tomu doktorovi všechny produkty vyřadit aby se ta pleť od všech odvykla a jestli by to bylo lepší než mi pak doktorka předepsala ty co mám používat zatím děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
143
30.3.22 08:03

Ahoj, já bych ti doporučila levandulovou řadu od purity vision. Po porodu se mi pleť zbláznila a tohle mi moc pomohlo, tak můžeš taky vyzkoušet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.22 08:54
@momo203 píše:
Ahoj, já bych ti doporučila levandulovou řadu od purity vision. Po porodu se mi pleť zbláznila a tohle mi moc pomohlo, tak můžeš taky vyzkoušet :palec:

@momo203 děkuji moc za typ ale teď bych radši nezkoušel jiný produkt nejvíc co mě zajímá a ptám se na to jestli až půjdu k té doktorce jestli je lepsi vsechno vyřadit aby pak byla pleť připravena na produkt co mi předepíše doktorka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
30.3.22 09:03

Začni chodit i pravidelně na kosmetiku. Jinak já užívám SynCare kosmetiku a jsem spokojená.
Každopádně ty pupínky musí stejně ven, jinak se mi to vůbec nehojí. Musím je prostě já nebo kosmetička vymáčknout a bolí to jak čert, jak jsou hluboké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
30.3.22 09:27

@Tomášek0 Tak to si myslím, že klidně můžeš pokračovat v užívání, že je to asi jedno. Pak jenom najedeš na to co ti doporučí doktorka :). Nejsem odborník, ale podle mě nepoužívat nic by pro tu pleť bylo snad ještě horší.. Určitě to chce nějaké čištění ráno, večer + alespoň nějakou hydrataci (krém) a pak uvidíš k čemu se dopracujete s paní doktorkou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí