Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den všem potřeboval bych prosím od vás poradit a pomoc je mi 23 let a trpím s akne už od 15 let vždycky se mi akné dělalo jen pár a to v T-zóně dřív jsem používal sérum Antakné od BioneCosmetics a používal jsem to tak 3 roky a někdy mi to pomáhalo a někdy zase ne, a teď minulý rok jse mi to o hodně zhoršilo hlavně celý čelo a na spancích. Vyřadil jsem to Antakne a začal používat Rakouskou značku ActiMaris a to jsem používal tak měsíc a pár dnů a vůbec se mi to nezlepšovalo pak jsem přešel na produkt Laroche posay effaclar čisticí gel a effaclar duo+ SPF 30 a taky bez úspěchu 😫 tak jsem vše vyřadil a zkusil se vrátit k Antakne a přidal jsem k tomu Heřmánkovou vodu kterou jsem si dělal z čaje přímo z květu a tím jsem si oplachoval vždycky večer pleť a namazal tím Antakné sérum. Pleť podle mého mam takovou Smíšenou až problematickou, v květnu jsem objednaný u dermatologa protože už nevím co stím a chci se vás ještě zeptat jestli by bylo vhodný a i pro tu pleť že bych na ten měsíc co pak pujdu k tomu doktorovi všechny produkty vyřadit aby se ta pleť od všech odvykla a jestli by to bylo lepší než mi pak doktorka předepsala ty co mám používat zatím děkuji moc
Ahoj, já bych ti doporučila levandulovou řadu od purity vision. Po porodu se mi pleť zbláznila a tohle mi moc pomohlo, tak můžeš taky vyzkoušet ![]()
@momo203 píše:
Ahoj, já bych ti doporučila levandulovou řadu od purity vision. Po porodu se mi pleť zbláznila a tohle mi moc pomohlo, tak můžeš taky vyzkoušet
@momo203 děkuji moc za typ ale teď bych radši nezkoušel jiný produkt nejvíc co mě zajímá a ptám se na to jestli až půjdu k té doktorce jestli je lepsi vsechno vyřadit aby pak byla pleť připravena na produkt co mi předepíše doktorka ![]()
Začni chodit i pravidelně na kosmetiku. Jinak já užívám SynCare kosmetiku a jsem spokojená.
Každopádně ty pupínky musí stejně ven, jinak se mi to vůbec nehojí. Musím je prostě já nebo kosmetička vymáčknout a bolí to jak čert, jak jsou hluboké.
@Tomášek0 Tak to si myslím, že klidně můžeš pokračovat v užívání, že je to asi jedno. Pak jenom najedeš na to co ti doporučí doktorka
. Nejsem odborník, ale podle mě nepoužívat nic by pro tu pleť bylo snad ještě horší.. Určitě to chce nějaké čištění ráno, večer + alespoň nějakou hydrataci (krém) a pak uvidíš k čemu se dopracujete s paní doktorkou ![]()