Aktovka z Lidlu

2901
3.8.14 10:05

Aktovka z Lidlu

Ahoj holky, moc prosím o radu. :D Malý jde v září do školy a právě vybíráme aktovku.Byla vybraná od Topgalu, ale včera viděl v letáku z Lidlu a řekl, že jí chce.
Chci vědět jestli jí taky někdo nemáte. Moc děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3711
3.8.14 10:09

Od Topgalu bude v Lídlu? Tomu se mi moc nechce věřit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
3.8.14 10:10

Nás to čeká za rok.., ale tašku nebudu nějak dramatizovat, aby byla echt zdravotní :D..stejně ji denně bude nosit pár min..budeme dojíždějící.

Lidl si myslím, že má dobré věci..jdi omrknout a uvidíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
3.8.14 10:11

@zvidavajanca čti pořádně..vybrali v Topgalu, ale zahlídli v Lidlu jinou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
3.8.14 10:13

@zvidavajanca Napřed si vybral u topgalu a on potom uviděl v letáku.
No zítra tam teda půjdem.
Moc děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
3.8.14 10:14

'Já osobně si myslím, že aktovka je důležitá. V lídlu bych asi nekupovala. Nebude mít určitě pevná záda. Já koupila loni od Topgalu a spokojenost. Už jsem byla spokojená, když jsem kupovala starším dětem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
3.8.14 10:15

@Deníííí
No kde píše, že našel jinou? Já fakt nevím, c o je v letáku Lidlu.
Já bych osobně z Lidlu nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
3.8.14 10:17

@zvidavajanca Byla vybraná od Topgalu, ale včera viděl v letáku z Lidlu a řekl, že jí chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
3.8.14 10:23

@Mišička63 takhle na obrázku na ni nevidím nic špatného a v Lidlu mají pěkné a kvalitní věci, takže bych strach neměla. U nás by v žádném případě neprošla kvůli váze, protože holky jsou drobci
@Petraa80 od topgalu má aktovku starší dcera a nepřijde mi lepší než jiné aktovky :nevim: Dneska už bych ji nekoupila i z toho důvodu, že je má skoro každý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
3.8.14 10:25

@Mišička63
No, opět ne úplně jasné „vysvětlení“, protože slovo „jinou“ tam pořád není. Zájmeno „jí“ se může vztahovat k té od Topgalu.
A nechci se dovědět, že to je přece jasné nebo si to mám domyslet.
Jen připomínka k tomu, že je třeba formulovat věci jasně i pro ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
3.8.14 10:25

@tezi Moc děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
3.8.14 10:26

@tezi Ok,jasně, to je pravda, že jí má skoro každý. Ale funkčně vyhovuje a to je pro mě hlavní ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
3.8.14 10:27

@zvidavajanca Omlouvám se ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
3.8.14 10:30

@Petraa80 mě nepřijde špatná a podle obrázku záda pevná má. Ale @Mišička63 určitě to chce vyzkoušet i na malým, jak mu bude sedět a pořádně ji prohlédnout.
My jsme nejdříve koupili Topgal a vůbec jsme spokojený nebyli, špatně mu seděla na zádech a po měsíci se mu dokonce rozpáralo dno. Pak jsme koupili Herlitz, byla tedy dražší než ta v Lidlu, ale podle letáku vypadá podobně a byla perfektní. Měl ji až do 4. třídy a velká spokojenost. Vypadá pořád jako nová. Ale má pevný i předek a tak už se mu tam všechny učební pomůcky vešly jen tak tak. Tak asi už do 5. koupíme větší školní batoh pro 2.stupeň.
Já bych se tedy nebála, že by nebyla kvalitní. Ale chce to opravdu vyzkoušet, aby hlavně seděla malýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
3.8.14 10:33
@diochi píše:
@Petraa80 mě nepřijde špatná a podle obrázku záda pevná má. Ale @Mišička63 určitě to chce vyzkoušet i na malým, jak mu bude sedět a pořádně ji prohlédnout.
My jsme nejdříve koupili Topgal a vůbec jsme spokojený nebyli, špatně mu seděla na zádech a po měsíci se mu dokonce rozpáralo dno. Pak jsme koupili Herlitz, byla tedy dražší než ta v Lidlu, ale podle letáku vypadá podobně a byla perfektní. Měl ji až do 4. třídy a velká spokojenost. Vypadá pořád jako nová. Ale má pevný i předek a tak už se mu tam všechny učební pomůcky vešly jen tak tak. Tak asi už do 5. koupíme větší školní batoh pro 2.stupeň.
Já bych se tedy nebála, že by nebyla kvalitní. Ale chce to opravdu vyzkoušet, aby hlavně seděla malýmu.

Jj, to máš pravdu, nejlepší bude, když si to malej sám vyzkouší a jak mu bude sedět. Každopádně přeji správnou volbu. :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí