Albi knihy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
96
17.10.22 12:32

U nás jak která kniha. Takové ty velké příběhové moc uspěchu u dcery (3,5r) nemají. Ale písničky a třeba doprava jsou oblíbené.
Určitě záleží od dítěte. Ale můžete koupit třeba tu Dopravu s tužkou a uvidíte. Písničkové knížky nají výhodu, že to jsou ty malé=levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
17.10.22 15:48

My kupovali staršímu od dvou let. To si četl pořád než nastoupil do školy, teď už je školák a občas si k tomu sedne. Zato 18m je z knížek úplně nadšený. Pořád,,čteme,, zvířata, dopravu a dinosaury. Knížek máme asi 12 a rozhodně další přistanou i letos pod stromečkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18640
17.10.22 20:57

Kluk to dostal ke druhým narozeninám. I jsem mi nahrála a zatavila nějaký pohádky na ty jejich samolepky. Pak má i kartičku s vánočníma koledama. Stále ho to baví a každý večer poslouchá čtené pohádky plus to má třeba v autě na sluchatka atp. Jedna z mala hraček co frčí furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76612
17.10.22 21:04

Dceru to bohužel také nijak moc nechytlo, jen Doprava ji občas trochu baví, a to jen některé stránky, zvuky,
písničkové jsem nedávno prodala a další asi pořizovat nebudu, je jí pomalu 6 a přijde mi na to už „velká“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí