Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak aviváž mi vadí jakákoliv, a to nejsem atopik. Vůbec to svinstvo nekupuju, můžu se po tom uškrábat a navíc ničí prádlo. Jseš atopik, tak budeš muset vůni oželet.
Docela jemný mi přijde růžový gel Surf.
Ja mam alergii taky a snesu jenom Perwoll a Woollite, Jelena a marseillske mydlo. Pokud jsi echt citliva, zkus Jelena, nebo mairseillske mydlo. Na vuni nevim, vim, ze se pouzivaji esencialni oleje, ale nezkousela jsem. Ono kdyz zacnes pouzivat nepreparfemovane gely, tak ti pak bude cokoliv vyprane s avivazi nebo pracimi prostredky typu Persil tak neskutecne silne vonet, ze ti to bude vlastne pachnout a otravovat te to.
Aviváže bych vyměnila za ocet a do praní přidala máchání navíc. Pak bych zkoušela prací gely pro děti, ty bývají lépe snášeny. A holt se vzdala požadavků na vonící prádlo. Vždyť se to pak tluče s parfémem. Případně bych si udělala radost kvalitním parfémem, pokud jsi ho doteď nepoužívala
@Kamilka0 A vadi ti i práci prášek? Syn má občas atopak v zimě, a gel vůbec nemůžeme používat. Strašně to zhoršuje. Ale prací prášek úplně v pohodě. Používám Persil nebo Ariel. Aviváž nepoužívám.
@pajamladkova jaké přesně berete jestli se můžu zeptat? Děkuji za tipy a doporučení.
Ahoj, jsem atopik a vadí mi většina pracích prostředků a avivazi. Zkousela jsem přejít na něco prirodnejsiho z drogerky, ale po přečtení složení jsem se zděsila. Mate tip na dobre práci gely co voní, ale nedráždí pokožku? Děkuji