Jak se žádá o alimenty? Kolik na roční dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2892
8.3.13 21:00

@Lenule213 mně tohle syn řekl poprvé, když mu bylo 13,rozváděli jsme se, když synovi bylo 11.Opravdu mě to strašně překvapilo, i tak jsem mu řekla, že je to přeci jen jeho táta a takhle by mluvit neměl. Teď mu bude 17,s ex se občas stýkají, ale hrozně se ho bojí, nechce ho ani poprosit o přidání peněz a cokoli, syn mi řekne, že je na tom teď táta špatně, tak ho nechtěl zatěžovat, no to se mi otvírá kudla v kapse. Špatně se určitě nemá, jelikož porad někde litá, Zéland, Filipíny atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
8.3.13 21:02

@Wennulka synovi ex nekoupí nic doteď, nepomůže mi třeba s oblečením na něj, s jeho koníčky, prostě dá alimenty a z toho to vše pořiď :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
8.3.13 21:04

@Gábííí tak mi ani nevime kde je.Na trvalem bydlisti se nezdrzuje.Je to alkoholik.Me malej nedavno rekl, ze to ze si ho udelal jeste neznamena, ze je jeho tata. Nevim odkud to ma, ale vymlouvat mu to nebudu.Tak trochu s nim souhlasim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101677
8.3.13 21:05

@Wennulka Já chápu, že tě štve (slušně řečeno) že manžel ti nic neplatí, na druhou stranu, podle toho co píšeš jste spolu s přítelem chvilku a už ti kecá do rychlosti rozvodu a poučuje tě :think: s tím bych rychle něco udělala, ať nedopadneš tak, že akci alimenty budeš řešit i u druhého dítka :-(
On ještě přítel pozná, jaká je rychlost soudů, až bude řešit otcovství svého dítka, tím ti tedy nepřeju, aby se to táhlo, ale třeba se mu tím otevřou oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
8.3.13 21:09

Mně se otevíra kudla v kapse docela často. Malou si vezme na hodinku, uděla milion fotek ty da na fb a pak mi prijd hlasit kolik lidi mu to likuje.Nic male nekoupi, nezepta se co potrebuje,nic.Kdyz mu reknu, ze by mel na malou platit tak mi rekne at ho neseru, ze ma nase pujcky a muzu byt rada, ze je nehodí na mě. Mě akorat pomlouvá a jeste se me kolikrat zepta jestli mu nepujcim. :zed: Malou ma rad, to nemuzu rict, ze ne.Ale o nic se nestara. Včera mi malou vracela tchyne a rika-no mala videla tatu a bezela za nim-ty muj tatinku milovanej.Je jeste mala, nevnimala kdyz nebyl doma, chodil za zenskyma a tahal se buh vi kde. Nechal se vyhodit z prace a rok si sedel doma na zadku.Ja si pak nasla pritele se kterym jsem v soucasnosti a odesla jsem od nej.Ale ja sem ta neverna a on chudak kteryho sem podvadela a opustila.Ze on si randil s 15 letou slecnou, nebyl doma a kaslal na nas uz si zrejme nepamatuje. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
8.3.13 21:11

@j.a.n.i1 Právě,že me neskutecne stve tim jak na me porad krici a svadi, ze bývalí neplati alimenty.Ja za to nemuzu, nic s tim neudelam. A jeste to pritel rad rozebíra treba pred jeho mamkou nebpo babickou. A ja si pak vazne pripadam jako uplnej idiot.Ja vim, ze je to na nic ze neplati.Ale nema z ceho a ja neumim kouzlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
8.3.13 21:15

@Lenule213 no opravdu dobrý a pravdivý názor syna! Na jednu stranu můžete být rádi, že o něm nic nevíte, nemusíte se neustále o něco handrkovat, jako my :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
8.3.13 21:26

@Wennulka přesně to mi vyčítal ex taky. Půjčil si, ještě za doby našeho manželství, peníze od zaměstnavatele mého otce(máme s nim dobré vztahy) a to na dluhy, které nasekal, díky jeho nekompetentním zaměstnancům. Dluhy splácel ještě dlouho po rozvodu a já jen poslouchala, že bych je měla taky pomoct splácet, jelikož nás vzal na Zéland a to ho stálo šílený prachy(podotýkám že na to měl, měl na to i našetřeno a ještě mě k tomu přemlouval) Ale to, že jsem z manželství odešla s tím, že jsem nechtěla nic z jeho firmy, kterou zakládal u našich, že jsem nechtěla chatu, auto, to už neviděl. Slíbil, že bude synovi spořit, nenaspořil mu za těch 5 let po rozvodu ani korunu. Vůbec nevidí, kolik stoji dítě na střední škole, kluk který se chce líbit, chce někam chodit, má koníčky. No škoda mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
8.3.13 21:49

@Gábííí Pujcky jsme si vzali spolu, to je pravda.Ale dokud mel praci tak jsme se je cvas splaceli.Kdyz pak do prace prestal chodit aby mohl travit vic casu s jednou slecnou a vyhodili ho tak to za nas platila moje mamka. Ostatne ta mu zaplatila i řidičák. Mamka už pak nemohla vše platit sama a on se porad nemel k tomu aby si nasel praci.Ze z toho vznikli takove dluhy a exekuce uz pak moje chyba neni. Kdyby se choval normalne a udrzel si praci tak je to v poradku. A ted ze me udela nevernici ktera mu nechala dluhy a jste po nem chce alimenty :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
8.3.13 22:10

@Wennulka prostě někteří chlapi jsou vážně na zabití! Teď mám chlapa, co je úplný opak ex, jsem za něj moc ráda, nedala bych ho a i za mák! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
9.3.13 09:23

@Wennulka No máš teď doma pěkného vola. Jako co to je? aby tě shazoval, řval na tebe? jsi těhotná, měla by jsi mu říct, aby sklapnul. Jinak to, že otec neplatí alimenty neznamená, že nemá právo na návštěvy. Ty jsi povina mu dítě dávat i když neplatí. To jsou dvě odlišné věci. Hlavně ať se zklidní ten, koho máš doma teď. Já ti nevím, ale s takovým chlapem bych žít nechtěla :roll: Až budou alimenty určené soudně, pak ho můžeš žalovat. Ale v první řadě bych řešila to, co by mě štvalo nejvíc a to je chlap, co by na mě řval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
9.3.13 10:38

@monika32 Vysvetluju mu to porad. A fakt me stve kdyz to zacne resit pred jeho rodinou.Oni na me koukaj a ptaj se proc s tim neco neudelam a milion otazek. Byvalemu manzelovi malou pujcovat chci, je to i jeho dcera a ja mu nemuzu brat pravo aby s ni mohl byt. Nemuzu za to ze rozvod trva a na malou neplati. Vcera na detskem hristi jedna holka rekla-moji rodice byli rozvedeny za 5 minut. A kdyby muj byvalej na malou neplatil tak ji neuvidi. A ten muj mi rika-vidis ta neni blba jako ty. Prave, ze jsem tehotna o to vic by me nemel porad nervovat Nic o tom nevi a chytrej je az na pudu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
9.3.13 10:50

Holky z pozice dospělého dítka co se snaží dostat alimenty. Moje matka mi dluží cca 200 000. Odcestovala si do Anglie. A já jsem za tu špatnou protože dvakrát byla ve výkonu trestu za neplacení. Teď má vnučku a absolutně se nezajímá. Komunikuje jen z babičkou a sestřenkama. Moje teta je to samé nechala tu dvě holky. 9 a 16let. Ta mladší nemá otce takže tu je naprosto bezprizorní. Babička si zažádala o pěstounskou péči ale oficiálně tu nemá ani jedna právního zástupce. Ale podle nic nic špatného nikdo neudělal. Jen já že jsem po mámě chtěla peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
9.3.13 10:54
@Wennulka píše:
Ahoj holky, chtěla bych oživit diskusi.Jsem vážně vytočená. Přítel se se mnou každý den hadá pořád na stejné téma. Už mám fakt nervy. O rozvod jsem požádala v říjnu, zatím je na soudu terpve uprava péče a výživného. Byla jsem na soudu i u právníka jestli to nejde nějak urychlit, ale odpověděl, že nemůže nic dělat a že je to na soudech. Bývalí manžel nepravuje a na malou nic neplatí. Ještě nemá ani určenou výši alimentů to bude až o soudu.Mimo soudy jsme se domluvili na 2000kč. Nežijeme spolu od května, od té doby zaplati jednou 2000kč jinak nic. Nepracuje, žije s matkou a má dluhy. Nemá z čeho platit alimenty, já to chápu, ale štve mě to. Přítel na mě neustále křičí, že na to kašlu a že za to můžu já, že to tak dlouho trvá. Já to nemůžu urychlit, nic s tim neudělám. O rozvod jsem požádala, všechny papíry jsem vyřidila, tak už jen čekám. Pořád mi tvrdí, že za něj má alimety platit stát. Tak to jsem teda nikdy neslyšela. To by si všechny maminky mohli pískat. Za nikoho neplatí stát alimenty nebo snad jo? Že si to prý neumím vyběhat, ale neni co.Nic s tim nenadělám. Nemá ani soudně nic určené. Jsem z něj už vážně na nervy. Nemůžu za to, že neplatí. To z něj mam vymlatit když nic nemá. Prý mu nemám pujčovat malou dokud nebude platit.Ale to se mi nelíbí. Bývalí manžel malou miluje, má k ní krásný vztah. Nechci mu brát jeho právo s ní být. I malá je s ním ráda. Kdyby měl z čeho platit tak platí, ale prostě nemá. A ja to každý den schytávám jak jsem neschopná a že jiným ženským platí alimenty stát a že ostatní byli rozvedený za 5 minut.No holky kvetu…fakt…

To teda nezávidím, nemít dořešený rozvod a alimenty a už být těhotná s novým přítelem. Nemá přítel třeba strach, že vás všechny neuživí a proto na to tlačí?

• Citovat
  • Upravit
1811
9.3.13 10:55

@Olion To je bordel fakt :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat