Jak zvýšit alimenty na mimořádné výdaje?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
21
13.7.26 22:02
@Hanča1234 píše: Více

Ano na nějaký případ z praxe. Jak to u soudu chodí. Ale v pořádku.

• načítám...
2483
13.7.26 22:04

@Karla911 ano, jak se tady psalo. Dle výdělku a počtu vyžívovaných osob

• načítám...
21
13.7.26 22:05

Zkusím a uvidím. Tak hezký večer všem 🌜

• načítám...
Anonymní
13.7.26 22:14

@Karla911 tak já mám Apple nový za 16tis, ty víš přesně, jaký má model? A jinak nikde ti toho chlapa nepřidělili a děti už máš velké, když si najdeš milence, třeba Ti ho taky koupi…

• Upravit
21
13.7.26 22:16
:pankac:

Příspěvek upraven 14.07.26 v 08:29

• načítám...
21
13.7.26 22:17
@Anonymní píše: Více

A dům a auto k tomu jako bonus :)

• načítám...
2483
13.7.26 22:27

@Karla911 firemní není svůj :P
Pěkný večer

• načítám...
Anonymní
14.7.26 06:55

@Hanča1234 no prostě závidí nové paní a podporuje v tom i děti, které má jako rukojmí, je to smutné…ale ten chlap jich 5 se svoji výplatou těžko uživí na stejné úrovni

• Upravit
31439
14.7.26 07:25

@Karla911 Co se tyce drahych bot a telefonu, kvalitni boty pri 3 detech se muzou vyuzit postupne pro vsechny, levne se treba rozpadnou. Drazsi telefon je treba take lepsi investice, co ja vim, v tom se vubec nevyznam :oops:, dve auta ma dneska kdekdo. Ja se snazim zit relativne skromne, ale kvalitni boty pres 2.000 moje tri deti take maji. Telefon nevim ani, jaky ma muz, horkotezko vydoluju jmeno sveho, auto mame jedno stare, ale potrebujeme ho jen narazove. Vic penez vrazim do zazitku. Treba sestra to ma naopak - ta nelituje penez za znackove obleceni, ale zazitky s ditetem ji neberou :nevim:. Navic jim to mohla koupit babicka, evidentne zas takovou predstavu o jejich zivote nemas :think:

Kazdopadne maximalni vyska vyzivneho ze 40.000 cisteho je cca 18.000 - takze to tak akorat vychazi 3.000 na vyzivovanou osobu :think:.

Pri vasi situaci nedokazu rici, jak by to dopadlo. Navic leccos je mozne, pribuzne ex ma psanou minimalni mzdu a zbytek dostava na ruku bokem :nevim:, takze od soudu o alimenty odchazel s usmevem :nevim:.

• načítám...
1090
14.7.26 07:42
@Hobitka píše: Více

Taky jestli na něčem nesetrit, tak na botech pro deti, aby je dědiny po sobě. A můžou byt drahé, jak chtějí.

• načítám...
3751
14.7.26 07:58

Oblečení se dá koupit na Vinted. Auta nemusí být žádný luxus a na ŠVP a kroužky mohou mít třeba příspěvek od babičky (viz nedávná diskuze o x dětech kde rodiče pravidelně přispívali mladé rodině, která jinak by si tak kvalitní život dovolit nemohla).
Jinak tedy živit 3 děti ze 30 000 tisíc nemusí být žádné terno. Tady tedy často umí udělat kuře na několik večerů ale i jim se budou ty náklady zvedat. Asi taky mají nějaké další náklady jako rodina.

• načítám...
25194
14.7.26 08:51

Já už prakticky všechno oblečení a boty kupuju na Vinted (nové s visačkou, nové bez visačky) za zlomek PC, mám plné skříně krásných věcí za cenu do 100Kč, takže jo, jde to… Což ovšem nemění nic na faktu, že ten fotr je totálně nezodpovědný jedinec a ta jeho nová ozdoba taky, protože udělat si tři nové děti s někým, kdo už dvě má a nezvládá je pořádně solidně živit, je vrchol tuposti.

• načítám...
31439
14.7.26 09:04

@Zvedava1 Tak jasne, ale muze to byt filosofie v te nove rodine manzela, to nikdo nevi. Jsou lidi, co to tak delaji. A naopak jsou lidi, co si nevezmou ani obleceni z druhe ruky, natoz boty. Ja to delala tak napul, boty na bezne chozeni se nededily, ono to stejne neslo, mela jsem pro deti vzdy prave jedny boty, takze dle toho vypadaly, ale treba sandaly, holinky, prezkace, boty na telak, snehule - proste co se nosilo zridka nebo narazove - jsem posouvala.

• načítám...
20916
14.7.26 09:17

Dobrý den,

dle žádosti zakladatelky diskuzi zamykám.

Děkuji za pochopení.

Eliška :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna