Alkohol a anitibiotika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10631
17.12.15 20:20

No.. já jsem jednou v pubertě taky pila na atb, za prvé jsem byla okamžitě jako dělo, za druhé mi bylo potom pěkně blbě.
Být tebou, už nic nepiju a šla bych se z toho vyspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
17.12.15 20:23
@Anonymní píše: Špatně jsem to napsala. Nevědomky jsem pila aniž bych si uvědomila, že je vůbec beru.To že jsem pila vím, jen jsem si neuvědomila že mám v sobě atb…

Mně se to taky stalo :oops: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.12.15 20:54
@Ondrášovka.N píše:
Nejdriv nevedomky dva panaky a pak nevi ze ma ATB. To je dalsi zahada. Tu bychom taky chtely osvetlit prosim

Zakladatelku sice považuji za trola, ale moc ráda vidím, že je tu tolik neomylných a bezchybných uživatelek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.12.15 20:56
@kometa32 píše:
Mně se to taky stalo :oops: :oops: :lol:

Mně se to také stalo, ale uvědomila jsem si to po prvním loku, stejně tak i v jiných případech se stane, že si člověk něco hned neuvědomí, jen na emiminu je to samá dokonalá hvězda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
17.12.15 20:57

@radkka to není o bezchybnosti, ale o informovanosti. Pokud dostanu nějaké léky, tak si o nich něo zjistím, například jestli to jsou antibiotika nebo léky, které můžou ovlivnit pozornost, pro případ, že bych třeba mohla otěhotnět, pít alkohol, řídit atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
17.12.15 20:58
@radkka píše:
Zakladatelku sice považuji za trola, ale moc ráda vidím, že je tu tolik neomylných a bezchybných uživatelek.

Jakože téměř nepiju, ale když zrovna beru antibiotika, tak si dám becherovku a zapomenu, že antibiotika vůbec beru.
Hmm, tak to jsem fakt bezchybná 8).

• Citovat
  • Upravit
27264
17.12.15 21:00

Nehledě na to, že když mám zánět močového měchýře, tak by mě nenapadlo pít ani kdybych ty antibiotika nebrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.12.15 21:00
@lleennttiillkkaa píše:
@radkka to není o bezchybnosti, ale o informovanosti. Pokud dostanu nějaké léky, tak si o nich něo zjistím, například jestli to jsou antibiotika nebo léky, které můžou ovlivnit pozornost, pro případ, že bych třeba mohla otěhotnět, pít alkohol, řídit atd.

Ale zakladatelka evidentně ví, že se na ně nemá pít, proto se ptá. Ty jsi nikdy neudělala chybu, protože sis něco hned neuvědomila? Já ano, nejsem dokonalá. Třeba obvykle z večírků řídí manžel, jednou jsem měla řídit já, ale jak na to nejsem zvyklá, tak jsem si šla dát přípitek, až když mi manžel připomněl, že budu za chvíli řídit mi to došlo. A nemyslím si, že bych byla idiot :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.12.15 21:02
@Meha píše:
Jakože téměř nepiju, ale když zrovna beru antibiotika, tak si dám becherovku a zapomenu, že antibiotika vůbec beru.
Hmm, tak to jsem fakt bezchybná 8).

Zrovna o tobě si to nemyslím, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
17.12.15 21:03

@radkka jistě, že chybuju, to je lidské, mě jen překvapuje, že někdo neví, že bere antibiotika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.12.15 21:05
@lleennttiillkkaa píše:
@radkka jistě, že chybuju, to je lidské, mě jen překvapuje, že někdo neví, že bere antibiotika

Mě nepřekvapuje, že zapomene na něco, co není jinak běžnou součástí života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
17.12.15 21:05
@radkka píše:

Ja chybuju furt. A taky si delam prcu ze sebe i z ostatnich. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
17.12.15 21:17
@radkka píše:
Mně se to také stalo, ale uvědomila jsem si to po prvním loku, stejně tak i v jiných případech se stane, že si člověk něco hned neuvědomí, jen na emiminu je to samá dokonalá hvězda.
:palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
17.12.15 21:54
@radkka píše:
člověče bezchybná nejsem, ale když už si atb vezmu tak jsem v takovým stavu, že jsem ráda že žiju, ani by mě nenapadlo pít…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.12.15 21:58
@paola white píše: člověče bezchybná nejsem, ale když už si atb vezmu tak jsem v takovým stavu, že jsem ráda že žiju, ani by mě nenapadlo pít…

Já když brala antibiotika, tak mi nebylo vždy na umření, třeba, když mi našli potřetí v krvi boreliozu, tak jsem se cítila jako rybička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí